Copywriting Practic - Cum vinzi prin scris în orice nișă

E timpul să scrii texte care știi că aduc $$$. Ți-am pregătit 5 Lecții Gratuite cu Template-uri, Principii și Exemple Dovedite în Practică.
Cere Acum Materialele și Învață să scrii Texte care-ți Cresc Vânzările!
*peste 10.000 de oameni au trecut deja prin acest Mini-Curs!
Știi marketeri sau antreprenori care au nevoie să vândă prin scris? Recomandă-le aceste Materiale!
Cere Materialele Gratuite și:
Înțelegi ce este copywritingul. Vei afla clar cum te ajută să vinzi mai mult și vei vedea că oricine poate să-și scrie singur textele de vânzare.
Descoperi elementul esențial în copywriting, fără de care niciun copywriter nu ar putea scrie texte care vând. Îți arătăm cum să-l creezi și cum să-l folosești de fiecare dată când ai nevoie.
Îți prezentăm un principiu de bază în copywriting - ușor de înțeles & aplicat. Te ajută să transformi o reclamă rece și impersonală într-un text cu mii de click-uri.
Îți explicăm care sunt elementele de structură de bază al unui text de vânzare - fără de care reclamele tale mai mult ca sigur vor fi ignorate.
Ai acces la exemple puternice, ca să înțelegi fiecare lecție în parte și să poți aplica imediat ceea ce înveți.
Primești 3 șabloane de reclame care captează atenția, stârnesc interesul și atrag oamenii pe site-ul tău.
De la cine înveți
Salut! Noi suntem Oana și SergiuSenior Copywriters la eduKiwi.
În fiecare zi scriem texte pentru reclame, newslettere și landing page-uri care vând produse de sute de euro. Împreună am generat vânzări de sute de mii de euro - iar cifrele continuă să crească :)
De la texte de zeci de pagini până la reclame de câteva rânduri, scopul lor este să convingă oamenii să acționeze. Să cumpere un produs, să se aboneze la un newsletter, să participe la un Webinar, să completeze un chestionar, să doneze etc.
În fiecare text ne ghidăm după principii puternice din copywriting, pe care le-am validat în zeci de campanii de-a lungul anilor.
Sunt principii consacrate în industrie, care au un impact major asupra succesului unui text de vânzare. Puse cap la cap, ajung adesea să facă diferența dintre profit vs. un buget de marketing irosit.
După ce am scris zeci de pagini pentru zeci de autori și le-am dus sute și mii de abonați, am decis că e timpul să dăm mai departe tot ce știm. Și așa ai ajuns tu la pagina asta.
Cu ajutorul lecțiilor pe care ți le-am pregătit, vei vinde din ce în ce mai mult și vei deveni mult mai vizibil pe piață. Totodată, vei avea încrederea că poți scrie mereu texte pe care te poți baza în orice campanie.
Nu ne crede pe cuvânt, însă, ci convinge-te singur de asta, aplicând lecțiile pe care ți le trimitem.
Peste 10.000 de oameni au trecut deja prin acest Mini-Curs! Acum e rândul tău!
Mesajele astea faine ne fac să continuăm
Învață Acum cum să scrii texte care-și fac treaba și-ți îndeplinesc obiectivele!
Cunoști oameni care au nevoie să învețe Copywriting? Spune-le și lor despre Materiale!