Succes în Beauty Business
Devino un Nume și o
Autoritate în Domeniul Beauty

Curs intensiv de 8 săptămâni pentru
Reinventarea ta ca Specialist Beauty prin
Puterea Online-ului

Ediția a 3-a a cursului începe în 8 februarie 2021.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

Înscrie-te Acum!

Cum să devii un Specialist Beauty cunoscut când nu ai încredere în tine?

Vrei să ai succes ca Specialist Beauty - make-up artist, ca specialist de sprâncene, hair stylist, tehnician de unghii - să ai mai mulți clienți, să fii recunoscută în industrie, sa ai stabilitate, banii să nu mai fie o problemă și să fii liberă să te dezvolți profesional așa cum visezi. Vrei să fii sigură că te poți întreține din meseria pe care o iubești.

Dar niciunul dintre aceste lucruri nu este posibil atunci când nu ai încredere în tine și criza ți-a dărâmat aproape tot ce ai creat. Când pandemia a pus în pericol tot ce ai construit și nu știi cum să revii.

Lipsa de încredere în tine se propagă și în serviciile pe care le oferi, și în promovarea pe care ți-o faci.

Nu ești îndrăzneață, nu-ți cunoști atuurile și nu știi cum să-ți vinzi serviciile.

Nici tu nu ai alege să te lași pe mâna cuiva care-ți spune: Poate o să iasă bine… Sper. Așa-i?

În plus, criza a redus numărul de potențiali clienți, iar cei care au bani sau au nevoie de serviciile tale sunt vânați de concurenții tăi în mod acerb. În special acum, când toată lumea încearcă să se pună pe picioare, însă nimeni nu știe ce se va întâmpla în continuare.

Dar de unde să începi?

Ai învățat singură, ai făcut un curs, ai făcut 10 cursuri, și tot nu ești mulțumită de rezultatele pe care le ai.

Stai permanent cu frică să nu-ți pierzi clienții pe care-i ai, nu știi ce să faci în continuare și tare ți-ai dori să fii și tu ca ceilalți specialiști pe care-i urmărești… Dar ce poți face în continuare și ce faci greșit?

Poate ar trebui să postezi mai mult. Dar nu știi ce și pozele pe care le pui pe Instagram oricum nu strâng decât o mână de like-uri.

Poate ar trebui să mai mergi la câteva cursuri, să înveți ceva nou. Dar clienții tot întârzie să vină și nu vor afla ce poți să le oferi.

Poate ar trebui să îți îmbunătățești serviciile. Dar ai senzația că deja faci tot ce poți, și fără rezultate bune.

Așa că te găsești prinsă într-un cerc vicios, în care singura constantă e dorința ta să ai succes în industrie.

Iar în momentul în care încerci să schimbi ceva, toți acești POATE ți se îngrămădesc în cap, nu știi de unde să pornești așa că rămâi pe loc.

Pentru unii pandemia a fost un prilej de dezvoltare, o nouă șansă de face altfel lucrurile. Au explodat pur și simplu online, și tu îi urmărești, dar nu știi ce să faci ca să fii ca ei, să te poți adapta și tu.

Dar în curând voi face… devine lucrul pe care-l repeți neîncetat, fără să ai un obiectiv concret la care să aspiri. Te uiți în jur și specialiștii beauty de succes se înmulțesc.

Iar tu nu ești printre ei.

Ca să devii un Specialist Beauty cunoscut, trebuie să te folosești de Puterea Online-ului

Construiești un plan de la zero și îl urmezi zi de zi, fără excepție. Sărbătorești micile victorii, îți urmărești progresul și odată ce ai terminat cu o etapă, știi exact ce urmează să faci.

Ai etape clare și obiective accesibile. Îți schimbi mentalitatea și vezi oportunități în loc de probleme.

Mai întâi lucrezi la tine și la serviciile pe care le oferi. Prinzi încredere în tine, îți recunoști valorile personale și le transpui în business. Știi ce vinzi și cum aduci valoare în industrie.

Apoi îți identifici publicul țintă, acei clienți pe care vrei să-i atragi și care vor fi cu siguranță interesați de ce ai de oferit. Îți pui la punct imaginea de specialist și portofoliul de servicii.

Începi să te promovezi activ pe social media, prin toate metodele gratuite pe care internetul ți le pune la dispoziție. Interactionezi cu clienții și cu alți specialiști, te faci cunoscută și îți extinzi cercul profesional. Acum toți sunt în online, trebuie să fii și tu!

Chiar dacă ți-ai reluat activitatea într-o anumită măsură, prezența online este în continuare crucială.

Recomandările vor curge, panica ta va scădea, agenda îți va fi plină și vei fi, într-un final, fericită cu ce ai reușit să obții.

Povestea nu se termină aici. Pentru tine abia începe.

Tot ce ți-am enumerat mai sus sunt etape clare pe care le vei parcurge în drumul spre succes. Fiecare vine cu pași concreți, cu detalii de care trebuie să ții cont și cu bune practici pe care să le aplici.

În fiecare etapă construiești pe ce ai obținut până atunci, ai tot timpul în vedere următorul obiectiv și astfel haosul e înlocuit cu ordine. Zilnic lucrezi spre succes, doar că acum chiar îl poți atinge.

Iar cel mai important lucru: Nu e nevoie să faci asta singură!

De ce să reinventezi roata când alții au făcut-o deja?

Toți specialiștii beauty de succes au urmat același plan pe care-l vei urma și tu. Au bifat fiecare etapă și cunosc în detaliu toate secretele industriei, toate lucrurile după care să se ghideze și bunele practici pe care să le urmeze.

Câțiva dintre ei sunt dispuși să dea mai departe ce au învățat din propriul succes.

Eu sunt unul dintre ei și acum îți pot fi mentor în crearea detaliată a planului ce-ți va aduce succesul în Beauty Business.

Cu toate etapele necesare, cu teme de casă, cu indici de performanță și, în special, cu tot suportul de care ai nevoie.

Când alții sunt panicați și derutați de pandemie, tu în 2 luni devii un Nume și o Autoritate în Domeniu Beauty, pornind chiar și de la zero!

În aceste 2 luni primești o structură practică de business și marketing care aduce clienți constanți și cursanți mulțumiți în afacerea Lecții de Machiaj și Școala Atelier Paris.

Nu doar informații despre Social Media, ci și un sistem de cunoștințe practice, verificate. Sistem de succes pe care-l vei putea aplica mulți ani de acum încolo, indiferent de ce evenimente ne aduce viitorul.

Înscrie-te Acum ca să ai Succes în
Beauty Business

Ediția a 3-a a cursului începe în 8 februarie 2021.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

Înscrie-te Acum!

Numele meu este
Oxana Novacovici

Am început afacerea de la ZERO și acum sunt Make-Up Artist, Trainer de make-up, Antreprenor

Acum aproape 10 ani am plecat din Republica Moldova în Timișoara. Când m-am mutat în Timișoara, am început afacerea de la 0, având doar încurajările soțului meu, fără alte avantaje, cu foarte puține resurse financiare sau relații în oraș. Nimeni nu mă cunoștea.

Am experiență în vânzări și marketing de peste 15 ani - încă de la 17 ani am început drumul în domeniul beauty ca și reprezentant Avon, apoi Coordonator, iar în doar un an jumătate am devenit Senior Coordonator și membru de aur al clubului Nova.

Experiența acumulată am folosit-o la construirea brandului Lecții de machiaj și am devenit fondatoarea Școlii de machiaj Atelier Paris în Timișoara. Sunt dezvoltator al rețelei de școli și puncte de reprezentanță Atelier Paris din încă 3 orașe din țară (Oradea, Alba-Iulia, Baia Mare).
Am urmat cursuri de perfecționare și școli de make-up din Ucraina, Rusia, Austria, Anglia și perfecționări cu traineri internaționali din SUA, Anglia, Austria, Germania, Belorusia.

Ca și trainer de make-up în acești ani am instruit peste 1500 de make-up artiști în cadrul cursurilor de bază, perfecționare și masterclass-uri naționale și internaționale. M-au ajutat și formările în NLP si Coaching.

Tot în industria beauty mi-am dezvoltat și abilitățile organizaționale: aduc traineri internaționali cu workshop-uri/masterclass-uri și organizez cel mai mare eveniment de beauty din zona de Vest: BeautyFull Days.

În tot acest timp, prin tot ce am făcut am încercat să dau cât mai multă valoare înapoi comunității care m-a ajutat în toată această călătorie de la zero la antreprenor.

Iar acum ți-am pregătit special un curs intensiv în care-ți ofer toate instrumentele de care ai nevoie ca să ai succes. Cu pași clari, detaliați, și cu suportul meu mereu alături. Fără să sari etape, cu toate instrumentele de care ai nevoie.

O să lucrăm cot la cot pentru ca tu să devii un Specialist Beauty cunoscut și bine plătit, folosindu-ne de Puterea Online-ului. Eu așa am supraviețuit pandemiei și așa o vei face și tu.

Curaj! Te aștept!

Ce Spun Oamenii pe Care i-am ajutat

Vezi mai multe

Cum se Desfăşoară Cursul Succes în Beauty Business

De-a lungul acestor 8 săptămâni vom parcurge împreună toate etapele prin care trebuie să treci ca să te reinventezi în online: Începem cu aflarea identității tale ca specialist beauty, cu crearea portofoliului de servicii și cu promovarea acestora, până la măsurarea profitabilității și crearea de proceduri.

În fiecare webinar abordăm o etapă diferită și în săptămânile aferente ne concentrăm exclusiv pe subiect.

Primești teme de casă și exerciții pe care ți le voi evalua și corecta personal, precum și alte video-uri și materiale ajutătoare.

8 săptămâni de studiu intensiv și
7 Webinarii Live

O dată la o săptămână sau două (în funcție de modulul la care ne aflăm), lunea, la ora 19:00, ne vom da întâlnire LIVE pe un grup de Facebook privat, de unde vom transmite webinariile.

Nu va fi nevoie să instalezi nici un program pentru asta, doar să vii pe Facebook și să-mi fii alături la cursurile LIVE.

Dacă nu vei putea participa LIVE, vei putea ulterior să vezi și înregistrările pe platformă.

Platforma de Curs

Toate webinariile și video-urile vor fi urcate pe o platformă privată, la care vei avea acces cu contul propriu. Sub video-ul de la fiecare modul vei găsi separat temele de casă corespunzătoare, pe care le vei face între module.

Gândește-te așa: scopul mare - Succesul în Beauty Business - va fi împărțit în scopuri mai mici, pentru ca tu sa nu te simți copleșită și să ai un progres real.

Educație prin Joacă

Am lucrat cu oameni profesioniști să pregătim cea mai bună platformă de curs care s-a făcut vreodată în România.

Cu fiecare exercițiu pe care-l faci vei acumula diverse puncte și insigne (acele etichete simpatice din jocuri).

Exact ca într-un joc.

Periodic, cu aceste puncte vei primi diverse recompense. Nu îți spun acum ce, ca să nu stric surpriza și efectul. :)

Comunitate de suport

Pe lângă mine, vei avea alături zeci de persoane cu același obiectiv comun.

Nu te gândi că ele vor fi concurența: Nu, îți vor fi colege apropiate, cu care vei putea discuta, veți împărtăși progresul și veți descoperi împreună cum să aveți succes în industria beauty.

Este loc pentru toată lumea și eu te voi învăța cum să-l găsești pe al tău. Iar comunitatea de suport te va ajuta suplimentar.

Ce vom face concret în fiecare săptămână de Curs?

Determină cine ești și încotro te îndrepți Care este valoarea ta. Sentimentul valorii de sine și felul în care îți influențează serviciile pe care le oferi. Cum faci față situațiilor de stres și criză. Reușite, nereușite, și ce înveți din fiecare. Tiparul tău MBTI (punctele tale forte și slabe) și cum folosești asta în a atrage clienți. Interacțiunea și imaginea personală. Cum te ajută valorile personale în business. Setarea Obiectivelor realiste, care să te aducă la câștigul dorit.

Portofoliu personal. Ce conține un portofoliu de succes și reguli de creare

Content foto și video.

 • - Ce fotografiezi
 • - Reguli de bază pentru crearea unei poze reușite
 • - Cum editezi reușit pozele și video-urile
 • - Resurse pentru inspirație

Social media și utilizarea corectă.

 • - Înveți cum să-ți creezi profilele cu un stil unitar, al tău.
 • - Setări pentru pagina și grupul de Facebook
 • - Setări pentru profilul de Instagram
 • - Reguli generale de aspect și interacțiune
 • - Cât și Când e cel mai bine să postezi ca să ai rezultate optime
 • - Ce sa postezi pe social media ca să atragi mai mulți clienți

Cunoaște-ți audiența.

 • - Vei ști cine sunt clienții tai și care sunt nevoile și durerile lor
 • - Cum determini publicul țintă
 • - Pentru ce sa faci analiza concurenței

Copywriting.

 • - Cum și despre ce scrii ca să vinzi mai mult
 • - Clasificarea conținutului în categorii diferite
 • - Cum să-ți faci un plan de conținut, cum să scrii textele și cum să le programezi
 • - Ce tipuri de postari dau rezultate

Constelația de produse și servicii.

 • - Ce produse și servicii oferi și cum le combini
 • - Lista de prețuri, pachete, promoții, servicii
 • - Promoțiile în industria beauty.

Puterea listei de contacte.

 • - Cum să interacționezi cu clienții și să atragi clienți noi
 • - Cum să organizezi concursuri, giveaway-uri și promoții pe profilele tale online.

Călătoria clienților.

 • - Experiența pe care o au cu serviciile tale
 • - Cum îți faci clienți fideli
 • - Cum crești valoarea serviciilor tale în ochii clienților cu ajutorului conținutului, în comunicarea interpersonală
 • - Înveți să vinzi clienților tăi și produse cosmetice
 • - Cum încasezi mai mult de la un singur client

Calitatea serviciilor.

 • - Criterii de calitate, table de verificare a calității serviciilor și model fișă client
 • - Cum sa îi determini pe clienți să te promovezi gratuit la alții
 • - Cum gestionezi review-urile negative

Costul serviciilor tale. Cât trebuie să câștigi ca să nu fii în pierdere. Ce înseamnă profit și care sunt componentele pe care trebuie să le îmbunătățești. Time management și proceduri. Cum îți împarți timpul și cum îți faci munca repetitivă mai ușoară. Norme legislative. De ce trebuie să ții cont din punct de vedere legal atunci când ai un business în industria beauty. PFA sau SRL. Ce tip de firmă ți se potrivește și ce pași ai de urmat pentru a o deschide.

La finalul celor 4 module primești Diplomă pentru participare!
Pentru a primi diploma asigură-te că participi activ la curs și îți faci temele.

De ce să te înscrii ACUM la cursul Succes în Beauty Business

În aceste vremuri incerte, în care Industria Beauty este printre cele mai afectate de Coronavirus, eu îți ofer o oază de claritate și un plan bine pus la punct, complet adaptat situației actuale.

Îți voi fi alături timp de 8 săptămâni, timp în care vei învăța cum să-ți duci meseria la următorul nivel, cum să crești ca specialist beauty și să ai rezultate măsurabile. Vei vedea progresul de la o săptămână la alta.

Ne vom folosi de puterea online-ului pentru ca tu să reușești să te reinventezi ca Specialist Beauty. Să-ți găsești locul, să devii un nume și o autoritate în domeniu.

Toate instrumentele pe care le primești vor fi actuale încă câțiva ani de acum încolo.

Înveți cum să aduci ordinea în business-ul tău. Transformi haosul și nesiguranța de acum în succes, sub mentoratul și ghidarea mea. Astfel îți reduci stresul și nu cazi în isteria generală provocată de criză.

Cu ajutorul acestui curs scapi de neliniștea următoarei acțiuni, de frica de a-ți promova serviciile. Simți din nou o creștere a forței, a creativității și a energiei pozitive.

Primești o direcție și obiective concrete pentru tine și pentru nivelul la care te afli.

Te ajut să-ți demolezi obiecțiile și să mergi mai departe cu încredere în tine și în ce ai de oferit industriei.

Îți găsești locul tău ca Specialist în Beauty Business, te poziționezi ca un artist de top și începi, în sfârșit, să ai succesul pe care-l meriți.

Totul alături de mine și de o Comunitate de Suport pentru încurajare și ghidare.

Într-un Curs online, intensiv, cu provocări și teme, pe care-l urmărești de oriunde ți-e confortabil. Cu un laptop și o conexiune la internet.

Cu tot ce se întâmplă în jur, este momentul perfect să dai aripi business-ului tău. Fă-ți curaj și învață cum să devii un nume în Industria Beauty!

Mediul online nu pleacă nicăieri. E loc și pentru tine. Așa cum am reușit și eu, o poți face și tu!

Înscrie-te Acum și învață cum
să te Reinventezi în Beauty Business

Ediția a 3-a a cursului începe în 8 februarie 2021.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

Înscrie-te Acum!

Ce spun specialiștii beauty
pe care i-am ajutat

Vezi mai multe

Ți-am pregătit mai multe BONUSURI care să te ajute în drumul tău spre Succes în Beauty Business

Aceste Bonusuri au o valoare de peste 2500 de lei și îți rămân ție pe viață.

Bonus 1: 35 de materiale video cu explicații detaliate pe subiectele de curs

În fiecare săptămână, vei primi pe lângă webinarul live acces și la materiale video de suport, care îți vor răspunde la eventualele întrebări ce vor apărea pe parcurs.

Bonus 2: Discounturi de 10% la produsele si cursurile de pe Lecții de Machiaj

Pe lângă beneficiile pe care le ai ca specialist beauty, îți ofer un discount adițional de 10%.
la orice produs achiziționat de pe Lecții de Machiaj. la orice curs de machiaj vrei să participi (dintre cele pe care le organizez și coordonez) online.

Poti beneficia de discount timp de 5 luni de zile, de la data inceperii cursului (8 februarie 2021).

Bonus 3: O trusă de machiaj și acces la cursuri online

Acest bonus este în valoare de 1000 de lei și este special. Îl voi oferi celei mai bune cursante, care își va face toate temele, va fi activă pe tot parcursul celor 8 săptămâni și va face tot posibilul să își crească business-ul. Oare vei fi tu?

Bonus 4: Modul Video - Vânzare și reclame plătite 97 lei

În acest modul înregistrat îți vorbesc despre:
Cum să creezi reclame plătite, cum să le testezi și ce buget să le aloci Cum să îți vinzi mult mai ușor serviciile și să îți placă asta Cum să lansezi campanii plătite și promoții care aduc rezultate Cum să faci cele mai eficiente setări pentru reclamele de pe Facebook și Instagram Cum să minimizezi costurile și să maximizezi rezultatele

Bonus 5: Cursul Cum Poți să îți faci Profilul de Instagram Atrăgător - 93 Lei

Cu Adi Ene - Digital Marketer la Kiwi

Învață cum să folosești profilul de Instagram ca să atragi atenția clienților tăi. În România, sunt urcare lunar pe Instagram peste 1 milion de fotografii.

Instagram crește în popularitate și este o platformă de social media din care poți să obții noi clienți.

Cursul pe care Adi ți l-a pregătit te învață cum să te folosești de Instagram, cum să ieși în evidență cu profilul tău prin conținutul vizual pe care îl postezi.

Bonus 6: Cum să Editezi Video-urile pentru Content Marketingul afacerii tale - 402 lei

Cu Cosmin Cimil - Videographer la Kiwi Agency

Cosmin îți prezintă exact pașii pe care trebuie să-i faci atunci când editezi un video pentru a-l publica online. Indiferent că e pe Facebook, Instagram, Youtube etc.

Cu ce înveți din acest curs vei ști să optimizezi video-ul ca să fie cât mai potrivit pentru platforma pe care îl urci. Astfel încât mesajul pe care vrei să-l transmiți audienței tale să ajungă cât mai clar către ei.

Îți va explica principiile de editare de bază, ca să le poți folosi atât în prezent cât și în viitor.

Și îți va dezvălui cele mai întâlnite greșeli pe care să le eviți atunci când începi să-ți editezi singur clipurile.

Practic, la finalul acestui curs bonus te vei descurca să-ți editezi singur video-urile pentru content marketingul afacerii tale.

Bonus 7: Cum faci Texte şi Grafică pentru Reclamele de Facebook - 237 lei

Cu Oana Predoiu - Copywriter la Kiwi Agency

& Alexandra Ianc - Art Director la Kiwi Agency

În acest curs, Oana îţi va arăta principiile de bază din copywriting pentru Reclamele de Facebook.

Iar Alexandra te va ajuta cu partea de Grafică pentru reclame şi te va învăţa cum să creezi Vizualuri atractive care să oprească oamenii din dat scroll.

La sfârşitul acestui curs vei şti exact cum să te pui în mintea clientului tău, cum să-i vorbeşti pe nevoie şi să-l atingi unde-l doare cu textele.

În plus, vei şti şi cum să faci un design profi, chiar dacă nu ai foarte multă experienţă cu partea de grafică.

Diplomă pentru participare! La finalul cursului Succes în Beauty Business, dacă participi
activ la toate modulele și îți faci temele, primești Diplomă de Participare.

Încă te întrebi dacă
merită să faci investiția?

Ia o foaie de hârtie și calculează câți bani îți va aduce o creștere de cel puțin 2 ori a bazei de clienți.

Adaugă la sumă și câți bani vei face din noul statut pe care-l vei obține - Specialist de succes, căutat și apreciat.
Îți place rezultatul, așa-i?

Asta e puterea mediului online. Mediul care crește de la o zi la alta, mediul în care te vei putea reinventa. Unde ai loc și vei afla cum să ți-l creezi.

Un astfel de rezultat îți va aduce acest curs, în cel mai scurt timp. Investești în tine, pentru tine.

Înscrie-te Acum ca să ai Succes în
Beauty Business

Ediția a 3-a a cursului începe în 8 februarie 2021.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

Înscrie-te Acum!

Garanția 100% Banii Înapoi

Am toată convingerea că acest curs te va ajuta să devii o autoritate online în Domeniul Beauty. Știu că metodele puse în el funcționează, le-am testat pe business-ul meu și am ajutat și alte colege din industrie cu ele.

Iar mărturie stau chiar cursantele de la primele două ediții, care au observat progrese în business-urile lor, de la o săptămână la alta.

Sunt lucruri învățate de mine și puse în aplicare de toți specialiștii de succes din Beauty Business.

Dacă totuși nu vrei să mai continui, dacă faci toate temele și exercițiile pe care ți le dau, dacă pui în aplicare ce te învăț și acorzi timp suficient fiecărei etape, dar nu găsești acest curs util - îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 21 zile de la începerea cursului online, indiferent de motivele tale.

Primești banii investiți fără să-mi aduci vreo justificare.

Ce pierzi dacă nu vii alături de mine la cursul intensiv Succes în Beauty Business

Șansa de a-ți găsi locul în industrie, de la identitatea ta personală până la unicitatea serviciilor pe care le oferi. Dacă nu ai timp acum, când toată lumea începe să-și revină și aduce forțe proaspete, atunci nu se va mai întâmpla niciodată. Și toate oportunitățile de auto-dezvoltare și creștere a veniturilor vor trece pe lângă tine.

Șansa de a te reinventa în Online: locul unde produsele nu expiră, clientele nu își anulează programările, nu ai de plătit chirie și nu depinzi decât de tine.

Șansa de a avea un plan bine pus la punct, cu toate etapele stabilite și cu obiective tangibile, pas cu pas.

Șansa de a progresa mai repede decât concurența, deoarece tu vei afla secretele industriei, cu tot ceea ce trebuie să faci și să eviți. Afli toate avantajele, dezavantajele și instrumentele de la fiecare etapă în parte.

Șansa de a învăța alături de mine, din toată experiența mea, din toate eșecurile și reușitele mele.

În final, pierzi șansa de a avea claritate în aceste momente de panică. De a avea un viitor strălucit spre care să privești, în locul supraviețuirii de pe-o zi pe alta. Afli cum să te reinventezi și să intri în forță pe piață ca Specialist în Industria Beauty.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Acest curs este pentru tine dacă:

Ești make-up artist, hair stylist, nail artist, orice tip de Specialist din Industria Beauty. Ești la început de drum, ai foarte puțini clienți și nu știi încotro să o iei. Ai clienți constanți, însă ai nevoie de clienți noi, cu capacitate de plată. Vrei să te folosești de puterea online-ului ca să supraviețuiești pe timp de pandemie. Vrei să lași în spate grija produselor expirate, a plății unei chirii inutile, a clienților care nu pot ajunge la tine din cauza vremurilor dificile.

Într-un cuvânt, dacă ești sau vrei să fii Specialist în Industria Beauty, atunci DA! Cursul este pentru tine.

Da! La finalul celor 8 săptămâni primești Diplomă de Participare. Pe diplomă vei găsi numărul de ore și modulele parcurse.

Accesul la curs se face cu 347€ 197€.

Da. Ai opțiunea de a plăti în două rate egale, a câte 179€ 117€.

Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și prin transfer bancar.

Cursul începe în 8 februarie 2021.

Deoarece cu toții vom parcurge o călătorie împreună. Vrem să fim mereu în același punct și la aceeași lecție.

În plus, pe toată durata cursului, atenția mea va fi acordată 100% participanților - așa mă pot asigura că nimeni nu e lăsat în urmă.

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările.

Îți recomand totuși să participi LIVE, deoarece vei avea ocazia să pui întrebări, sau să aprofundezi anumite concepte.

În plus, vei putea pune întrebările cele mai arzătoare în direct.

Garanția 100% este valabilă 21 de zile de la începerea cursului online. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că ceea ce primești nu ți se potrivește, îmi scrii și îți returnez plata. Fără întrebări.

Comunitatea va fi mereu acolo pentru tine.

Chiar și după terminarea cursului, încă vei mai avea acces la ea.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 8 săptămâni, Bonusurile + înregistrările întâlnirilor LIVE sunt ale tale pe viață.

Poți parcurge materialele ori de câte ori ai nevoie, nelimitat.

Ai o alegere de făcut: Incertitudine sau Succes?

Pierzi enorm în fiecare zi în care nu știi cum să-ți duci business-ul la următorul nivel. În care nu profiți de puterea mediului online ca să te reinventezi.

Pierzi clienți, oportunități, timp și bani.

Pierzi în fiecare zi în care bâjbâi în loc să știi concret ce ai de făcut, în care te cufunzi în haos, în probleme fără soluție și în neîncredere în tine.

Totul s-ar schimba dacă ți-ai cunoaște punctele forte, dacă ai identifica ce vrei să oferi și cui, dacă te-ai promova corect și dacă ți-ai măsura succesul cu indici clari.

Asta îți propun eu: Un curs intensiv din care să înveți cum să ai Succes în Beauty Business. Cum să știi mereu ce ai de făcut în continuare, cum să devii un nume și o autoritate în Domeniul Beauty, pornind chiar și de la zero. Cum am făcut-o și eu.

Așa că ridică-ți capul din pământ și vino alături de mine în această călătorie minunată!

Adu-ți cu tine fricile și nesiguranța, scăpăm de ele împreună.

Înscrie-te Acum ca să ai
Succes în Beauty Business

Ediția a 3-a a cursului începe în 8 februarie 2021.
Aplică acum pentru program să afli dacă ți se potrivește.

Înscrie-te Acum!

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi:

Lavinia Draghicescu