Învață cum să Abordezi
Tenurile Problematice

de la A la Z

1 MODUL VIDEO în care afli Totul despre
cum să machiezi un Ten Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Ce se întâmplă când ai
o clientă cu ten dificil

Ca make-up artiști provocările ne bucură, fiecare provocare e o oportunitate de a învăța și de a crește. Dar ce se întâmplă atunci când în fața unei provocări ne blocăm?

Imaginează-ți scenariul următor: O clientă te alege pe tine să-i faci un machiaj impecabil, își face programare, apare în ziua stabilită și… Surpriză! Tenul ei este cel mai dificil ten cu care te-ai întâlnit până acum. Pe lângă faptul că arată semne clare de deshidratare, observi cu ușurință și acneea.

Ce se întâmplă în momentul acela?

Începi să te panichezi. Ai terminat un curs de bază, ai terminat poate și alte câteva specializări, dar nimeni nu te-a învățat încă exact cum să abordezi un ten problematic.

Ți se învârt în minte un milion de gânduri. Îți amintești că ai văzut un video cândva despre cum să machiezi un ten deshidratat, dar oare unde era? Și te-a învățat trainerul parcă o tehnică pe care să o folosești ca să estompezi acneea, dar nu ai apucat să o exersezi și nici nu ți-o mai amintești

Te întorci la clientă și încerci să nu ți se vadă pe față panica. Dar deja e prea târziu, știi foarte bine că ți s-a acordat maximul de încredere și trebuie să faci un machiaj impecabil. Atmosfera devine mai încărcată, iar tu te bâlbâi încercând să asiguri clienta că totul va fi bine.

Începi machiajul, îți spui că măcar dacă folosești produsele pe care le știi, ai un minim de confort că vor arăta decent. Dar pe măsură ce le aplici observi că nu au același efect ca de obicei. Fondul de ten nu se aplică uniform și mai degrabă evidențiază coșurile, iluminatorul pune accent pe pielea descuamată, fardul nu ascunde cicatricele.

Încerci și tot încerci să o scoți la capăt, combini produse și ce-ți amintești din tehnicile învățate până iese un machiaj decent. Clienta pleacă acasă mulțumită, poate i-ai oferit un machiaj mai bun decât de obicei.

Dar tu nu ești mulțumită. Tu ești dezamăgită pentru că nu a ieșit nici pe departe așa cum ți-ai dorit.

A fost o provocare nouă pe care ai eșuat-o. Și data viitoare ce se va întâmpla? Va fi un ten și mai dificil, vei avea și mai puțin succes?

Dar poți EVITA tot acest
scenariu înfricoșător!

Să fii pregătită - Acesta este modul sigur prin care eviți panica și te asiguri că ai un plan bine stabilit în momentul când apare o clientă cu ten deshidratat, cu coșuri.

Iar asta implică mai multe elemente, toate la fel de importante.

În primă fază trebuie să recunoști un ten deshidratat, cu toate particularitățile lui. Tenurile uscate necesită o anumită abordare, tenurile acneice implică și mai mult efort. Aceste particularități trebuie să-ți fie clare din momentul în care observi tenul clientei pentru prima dată.

A doua fază este pregătirea tenului, care este o parte esențială a unui make-up de succes. Cu toate vrem să avem un machiaj final reușit, care să reziste mult și să arate bine. Iar pregătirea tenului face întotdeauna diferența.

Urmează alegerea produselor care se potrivesc tipului de ten dificil. Atunci când ești pregătită știi deja ce fond de ten să folosești ca să maschezi problemele, ce tipuri de farduri funcționează și cum trebuie să le aplici pentru a pune în evidență părțile feței neafectate de probleme.

Iar la final, când clienta te roagă să-i recomanzi ceva pentru ca tenul ei să arate mai bine în general, tu vei putea să-i dai atât câteva sfaturi legate de produse de îngrijire, cât și indicații generale legate de nutriție. Doar în linii mari - cum să se hidrateze, ce să evite.

Clienta pleacă fericită, iar tu
ești în sfârșit mulțumită cu ce
ai făcut.

Pentru TOȚI acești pași îți propun 1 Modul Video - Totul despre cum să abordezi un Ten Deshidratat, Acneic.

Îți ofer atât teoria din spatele machiajului acestui tip de ten, cât și video-ul în care vei vedea cum machiez, cu explicații, o clientă care are ten deshidratat, acneic.

Iar înainte să intrăm în detalii despre acest tip de ten în particular - primești un modul introductiv, din care afli cum să abordezi în general tenurile dificile.

Iar apoi îți vorbesc în detaliu despre întreg planul de acțiune: De la pregătirea tenului, la produsele alese, până la tehnicile folosite și sfaturile pe care să le dai clientei.

Da, acest modul presupune muncă și din partea ta - Nu doar urmărirea video-ului. Dar crede-mă că fiecare minut pe care-l vei petrece analizând ce te învăț e un minut câștigat: Atunci când treci de la panică la Știu ce să fac!

Iar totul se bazează pe experiența mea de mai mult de 10 ani.

Învață Totul despre cum să abordezi
Tenul Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147Lei 97Lei)

Ce am învățat după ce am machiat peste 1500 de persoane...

...Și ce vreau să te ajut pe tine să înveți.

Am învățat că fiecare tip de ten are particularitățile lui, și dacă nu ținem cont de ele, machiajul final va fi cel mult mediocru. Și degeaba e clienta mulțumită, dacă noi rămânem dezamăgite.

Am învățat că produsele se comportă diferit în cazul tenurilor problematice. La început credeam că dacă sunt foarte obișnuită cu un produs, sigur o să pot să-l folosesc cu succes în orice situație. Din nou, am aflat că asta nu e adevărat.

Am învățat că toate clientele vor machiaje rezistente, iar după mii de ore de practică mi-am dat seama că asta se obține doar cu o preparare atentă a tenului ÎNAINTE de machiaj. Acum acord atenție deosebită acestui pas.

Am învățat că defectele trebuie mascate discret, nu cu tencuială. Mi-am dat seama că un strat mai gros de fond de ten nu înseamnă în niciun caz că machiajul final o sa arate bine.

Și am învățat că majoritatea clientelor cu ten problematic îmi vor cere sfaturi. În special sfaturi legate de orice ar putea face ca să arate mai bine tenul. Iar eu nu sunt nutriționist. Dar am învățat câteva principii de bază ale nutriției, iar acum le pot da sfaturi de bun simț, pe care să le aplice cu rezultate.

E momentul să lași și tu panica în spate și să înveți toate aceste lucruri. Și te invit cu drag să faci asta alături de mine.

Eu sunt Oxana Novacovici.
Sunt Make-up Artist, Trainer de make-up și Antreprenor

Acum 10 ani m-am mutat din Republica Moldova în Timișoara și am început afacerea de la zero, având doar încurajările soțului mei, fără alte avantaje.

Am creat brandul Lecții de machiaj și am devenit fondatoarea Școlii de machiaj Atelier Paris în Timișoara şi în acelaşi timp reprezentant oficial al brandurilor Atelier Paris și Mehron în zona de Vest a ţării.

Am urmat cursuri de perfecționare și școli de make-up din Ucraina, Rusia, Austria, Anglia și perfecționări cu traineri internaționali din SUA, Anglia, Austria, Germania, Belorusia.

Ca și trainer de make-up în acești ani am instruit peste 1500 de make-up artiști în cadrul cursurilor de bază, perfecționare și masterclass-uri naționale și internaționale. M-au ajutat și formările în NLP si Coaching.

Tot în industria beauty mi-am dezvoltat și abilitățile organizaționale: aduc traineri internaționali cu workshop-uri/masterclass-uri și organizez cel mai mare eveniment de beauty din zona de Vest: BeautyFull Days.

Ți-am pregătit acest Modul Video în care vei afla Totul despre cum să abordezi un Ten Deshidratat, Acneic, deoarece tenurile problematice în general au fost cea mai mare provocare și pentru mine, la început. Iar acest tip de ten dificil a fost printre cele mai des întâlnite.

Te aștept să devii un make-up artist mai bun alături de mine!

Învață Totul despre cum să abordezi
Tenul Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147Lei 97Lei)

Cum primești acest Modul Video

Imediat ce îți este confirmată plata primești acces la Modulul Video despre Tenul Deshidratat, Acneic.

Accesul se face pe o platformă de curs privată, unde te vei loga cu contul propriu.

ATENȚIE: Accesul la Modulul Video este pe viață. Așadar, îl vei putea parcurge ori de câte ori ai nevoie.

Ce Cuprinde acest Modul Video

În acest modul afli:

Cum să evaluezi tenul deshidratat, cu coșuri Ce produse să folosești Fiecare etapă a machiajului, cu explicații detaliate: aplicare pe fiecare element al feței, începând cu fondul de ten și terminând cu buzele Ce să evidențiezi și ce să estompezi Cum influențează tenul deshidratat celelalte aspecte ale feței

De ce să achiziționezi Astăzi Modulul Video despre Tenul Deshidratat, Acneic

Am structurat acest modul având permanent în gând experiența mea de la început de drum. Tot ce mi-ar fi plăcut să știu, tot ce m-ar fi ajutat să progresez mai repede și toate problemele cărora nu le-am găsit soluție atunci, pe loc.

Pentru că e un Modul Video, pe care îl vei putea urmări de câte ori vrei. De multe ori la cursurile Live se întâmplă să ratăm o mișcare a mâinii, să nu auzim bine o explicație și astfel, să rămânem fără acea informație valoroasă.

Pentru că vei privi un machiaj făcut cap coadă, cu explicații la fiecare pas. Cu recomandare de produse și tehnici ajustate.

Pentru că asta e șansa ta să înveți alături de mine, urmărindu-mă îndeaproape în acest video. Nu e nevoie să faci totul singură, voi fi alături de tine la fiecare pas.

Pentru că e momentul să-ți iei la revedere de la panică. E momentul să devii mai încrezătoare tine și în machiajele pe care le poți face, e momentul să încetezi să mai fii dezamăgită de rezultatele finale.

Învață Totul despre cum să abordezi
Tenul Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147Lei 97Lei)

BONUS - 1 Super Modul Introductiv și 1 Interviu despre Nutriție

Un Modul Introductiv

Un super Modul Introductiv despre principiile de construire a machiajului și rezistenței lui, pe diferite tipuri de ten. În acest Modul afli:


Cum selectezi produsele raportat la tipul de ten pe care efectuezi machiajul Ce să folosești și ce să eviți Fiecare etapă a machiajului: demachiere, pregătirea tenului, aplicarea fondului de ten Explicații corespunzătoare pentru fiecare tip de ten

Interviu cu Maria Varga, nutriționist.

Din acest interviu afli ce impact are nutriția asupra fiecărui tip de ten problematic, astfel încât să poți oferi soluții concrete clientelor. Discutăm despre partea de hidratare, de nutriție, ce alimente ar trebui să evite și ce schimbări vizibile se pot obține.

Astfel, după ce parcurgi Modulul Video și Bonusurile vei ști cum să abordezi tenul Deshidratat, Acneic, de la A la Z. De la pregătirea tenului până la recomandările pe care le oferi clientei.

Învață Totul despre cum să abordezi
Tenul Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147Lei 97Lei)

15 Zile după ce achiziționezi Modulul - Garanția 100% Banii Înapoi

Am încredere 100% că acest modul te va ajuta să evoluezi enorm ca Make-up Artist, de aceea ți-l recomand din tot sufletul.

Am pus în el toată experiența mea de mai mult de 10 ani, atât ca make-up artist, cât și ca trainer.

Totuși dacă nu vrei să mai continui, dacă ai urmărit cu atenție video-ul și ți-ai notat lucrurile esențiale, dacă te-ai uitat la interviuri, dar nu găsești acest modul util - îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 21 zile de la achiziționarea modulului, indiferent de motivele tale.

Primești banii investiți fără să-mi aduci vreo justificare.

Ce pierzi dacă nu achiziționezi acum Modulul Video despre Tenul Deshidratat, Acneic

ȘANSA de a învăța direct din experiența mea, alături de mine

ȘANSA de a progresa ca make-up artist și de a învăța pași specifici pe care trebuie să-i faci atunci când ai de-a face cu un ten deshidratat, cu coșuri

ȘANSA de a-ți alcătui un plan complet, pe care să-l poți aplica cu succes de fiecare dată

ȘANSA de a învăța cum să alegi produse potrivite, care sunt combinațiile care funcționează și cum să-ți adaptezi tehnicile

ȘANSA de a descoperi sfaturi relevante pe care să le oferi clientelor

ȘANSA de a avea cliente fericite, cu un machiaj impecabil, de fiecare dată

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

În mod normal, Prețul Modulului Video (pentru video și cele 2 Bonusuri) este 147 Lei. Dar în perioada campaniei, îl primeşti cu numai 97 Lei.

Poţi face plata atât prin Card, cât și prin Transfer Bancar.

Primești acces la Modulul Video despre Tenul Deshidratat, Acneic, imediat ce îți este confirmată plata.

Accesul se face pe o platformă de curs privată, unde te vei loga cu contul propriu.

Tot pe platformă vei găsi și cele două Bonusuri.

Garanția 100% Banii Înapoi este valabilă 21 de zile de la achiziționarea modulului. Dacă pe parcursul acestui interval de timp decizi că acest Modul Video și Bonusurile nu te ajută, îmi scrii și îți returnez plata. Fără întrebări.

Modulul Video și cele 2 Bonusuri sunt ale tale pe viață. Poți reveni asupra lor ori de câte ori ai nevoie.

Scapă de Panica din abordarea tenurilor problematice

Înlocuiește această panică cu un plan bine pus la punct, cu fiecare pas clar. Începe acest drum cu studiul tenului deshidratat, acneic.

Mi-am dat seama că acest lucru te ajută enorm. Să ai claritate, să fii bine pregătită și să știi cum să abordezi fiecare tip de ten problematic.

Mi-a luat ani de zile să stăpânesc toate cunoștințele și tehnicile pe care ți le prezint, și acesta este motivul principal pentru care am decis să îți ofer acest Modul și cele 2 Bonusuri.

Îmi doresc ca ție să-ți fie mai simplu, îmi doresc să creștem împreună și să evoluăm frumos ca Make-up Artiști.

Vino alături de mine, te voi ajuta să devii un Make-up Artist mai bun, complet!

Învață Totul despre cum să abordezi
Tenul Deshidratat, Acneic

Ofertă valabilă doar până Expiră Cronometrul

Vreau să Învăț! (doar 147Lei 97Lei)

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit sa mă contactezi:

Lavinia Draghicescu