Luni, 29 August
Ora 11:00
Webinar Live
Pera Novacovici - cel mai citit psiholog și autor român de dezvoltare personală
WEBINAR LIVE GRATUIT
Cum să câștigi între 3000-6000 de euro pe lună ca psiholog/ psihoterapeut din ședințe 1 la 1?
Îți voi pune la dispoziție unelte și strategii avansate de business și marketing pentru a-ți crește veniturile + abilități esențiale despre cum să fii un psihoterapeut profesionist în nișa ta.
Webinarul are loc:
Luni, 29 August
Ora 11:00
Ce vei învăța la Webinar?
Cum să lucrezi între 10-20 de ore pe săptămâna (4 ore pe zi maxim)
Cum să ai clienți multumiti care te recomanda mai departe
Cum să îți construiești un sistem în social media care îți va aduce clienți mai mulți decat poți servi
Cum să iți faci politica de prețuri în funcție de numărul de cereri
Cum să iți automatizezi procesele de înscriere pentru clienți noi precum și mesajele de reamintire și plata ședințelor
Cum să iți construiești un brand personal recunoscut și apreciat
Vin LIVE și învăț cum să devin un psihoterapeut cunoscut online, îmi găsesc locul și cresc veniturile.
Ai colegi psihoterapeuți care ar putea beneficia de aceste informații? Spune-le și lor!
Eu sunt Pera Novacovici
Numele meu este Pera Novacovici, sunt psihoterapeut și cu fiecare an ce trece din viața mea realizez tot mai mult cât de importante sunt relațiile de calitate, ce aduc conexiune, împlinire și energie ca niște oaze într-un peisaj tot mai golit de sens și însemnătate.
Mi-am început cariera acum 17 ani.
Am crescut fără tată și fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o dar a fost greu și deprimant și părea totul fără scăpare.
După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale totul a început să se schimbe în bine. Să mă înțelegi clar, eu aplicam încet tehnicile despre care citeam și strategiile celor mai experimentați decât mine și viața mea se îmbunătățea simțitor.
Când aveam o problemă, citeam despre ea și posibile rezolvări și apoi lucram. Lucram, lucram lucram. Și cât de satisfăcător este să te ridici din noroi și să vezi că viața ta merge pe o cale frumoasă, și că în fiecare zi e mai bine decât ieri.
Am absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și apoi m-am format în psihoterapie transpersonala.
Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.
Am făcut carieră din povestea mea, așa că merită să ți-o spun și ție. La 22 de ani am renunțat la 5 ani de Politehnică, doar ca să reîncep de la zero, la facultatea de psihologie. Era o chemare extrem de puternică și greu de explicat. Acum știu că îi zice chemare vocațională.
Am folosit internetul și un model de business online ca să îmi fac loc în peisajul românesc. În scurt timp (cam 10 ani) am devenit cel mai citit psiholog și autor de dezvoltare personală din România.
Am început cu un blog și un newsletter. Când am ajuns la 1000 de abonați prin newsletter am lansat prima carte, în format PDF pe un CD ce era trimis prin poștă cu ramburs. Am împrumutat bani ca să tipăresc primele 300 de cărți și am vândut 12 în ziua lansării.
De atunci și până azi, am devenit ceea ce în industrie se numește jucător complet.
9 cărți tipărite, peste 500 de articole, 8 cărți audio
9 cursuri online
Peste 20 de tabere de dezvoltare personală
Zeci de workshop-uri și seminarii naționale
Sunt psihoterapeut în psihologie transpersonală, coach, trainer și public speaker
În total am generat venituri de aproximativ 1.150.000 dolari. Toată această cifră este compusă din clienți doar din România.
Cel mai important este că mii de oameni mă urmăresc. Mai exact, 100.000 de mii pe newsletter, 150.000 pe Facebook, iar blogul meu a fost accesat de peste 3.000.000 de oameni. Am crescut o prezență solidă și constantă în mediul online, care mi-a permis să avansez de la an la an.
Webinarul LIVE Gratuit “Ajut psihoterapeuții să câștige între 3000-6000€/ luna din psihoterapie 1 la 1” este deschis pentru înscriere și caut să completez invitațiile cu psihoterapeuții din aceasta nișă.
Dacă ești gata să câștigi între 3000- 6.000€ / lună din psihoterapie 1 la 1…
Aplică și înscrie-te la acest Webinar LIVE Gratuit
Ai colegi psihoterapeuți care ar putea beneficia de aceste informații? Spune-le și lor!