Cu Pera Novacovici - cel mai citit psiholog și autor român de dezvoltare personală

Cum să-ți găsești locul într-un domeniu aglomerat

și să practici meseria de vindecător într-o lume bolnavă

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Cele cu adrese de Yahoo! nu primesc link-ul întâlnirii și nu pot participa la Webinar

Ce vei învăța la Webinar?

Vin LIVE și învăț cum să devin un terapeut cunoscut și apreciat!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Eu sunt Pera Novacovici

Activez în calitate de psihoterapeut și cu fiecare an ce trece din viața mea, realizez tot mai mult cât de importante sunt relațiile de calitate ce aduc conexiune, împlinire și energie ca niște oaze, într-un peisaj tot mai golit de sens și însemnătate.

Mi-am început cariera acum 17 ani.

Am crescut fără tată și fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o dar a fost greu și deprimant și părea totul fără scăpare.

Am crescut fără tată, fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o, dar a fost greu, deprimant și părea totul fără scăpare.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale, totul a început să se schimbe în bine. Să mă înțelegi clar, eu aplicam încet tehnicile despre care citeam și strategiile celor mai experimentați decât mine, iar viața mea se îmbunătățea simțitor.

Când aveam o problemă, citeam despre ea, descopeream posibile rezolvări și apoi lucram. Lucram, lucram, lucram. Și cât de satisfăcător este să te ridici din noroi și să vezi că viața ta merge pe o cale frumoasă, că în fiecare zi e mai bine decât ieri.

Am absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și apoi m-am format în psihoterapie transpersonală.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

Am făcut carieră din povestea mea, așa că merită să ți-o spun și ție. La 22 de ani, am renunțat la 5 ani de Politehnică, doar ca să reîncep de la zero, la facultatea de psihologie. Era o chemare extrem de puternică și greu de explicat. Acum știu că îi zice chemare vocațională.

Am folosit internetul și un model de business online ca să îmi fac loc în peisajul românesc. În scurt timp (cam 10 ani) am devenit cel mai citit psiholog și autor de dezvoltare personală din România.

Am început cu un blog și un newsletter. Când am ajuns la 1000 de abonați prin newsletter am lansat prima carte, în format PDF pe un CD ce era trimis prin poștă cu ramburs.

Am împrumutat bani ca să tipăresc primele 300 de cărți și am vândut 12 în ziua lansării.

De atunci și până azi, am devenit ceea ce în industrie se numește jucător complet.

Cel mai important este că mii de oameni mă urmăresc.

Mai exact, 100.000 pe newsletter, 150.000 pe Facebook, iar blogul meu a fost accesat de peste 3.000.000 de oameni. Am crescut o prezență solidă și constantă în mediul online,care mi-a permis să avansez de la an la an.

Iar prin acest Webinar Gratuit, vreau să te învăț și pe tine cum să-ți faci un plan de carieră ca psiholog, terapeut, coach sau consilier, care sunt diferențele dintre aceste roluri, metode de promovare etică și un model puternic de transformare pentru clienții tăi.

Eu sunt Adriana Petre

Mentor în Hobby2Profit și CEO al agenției Creatorii de Nunți

Am început în postura de angajat la 19 ani, dar m-a ținut doar 6 luni. Am realizat într-un timp scurt cât de rapidă poate fi dezvoltarea mea mai degrabă ca antreprenor, decât ca angajat.

Așa au urmat 16 ani de antreprenoriat în domeniile imobiliare, brand de genți și pantofi realizate la comandă, cafenele, agenție de organizare evenimente, vânzare de produse fizice pe Amazon si Emag, trainer de soft skills și project management.

Am susținut sute de ședințe de personal coaching și de business pentru antreprenori din diverse domenii, dar simțeam că mai e loc pentru încă ceva.

Viața mea s-a schimbat radical în momentul în care am devenit autor de cursuri online.

Acum, împărtășesc cunoștințele și expertiza mea acumulată din business-urile de succes, dar și din cele mai puțin reușite, ca să ajut alți antreprenori să-și atingă obiectivele și să ajungă la prosperitate financiară.

La fel vreau să te ajut și pe tine!

Înscrie-te gratuit la Webinar!

Zile
Ore
Minute
Secunde