Poți trăi întreaga viață ca acum?

Draga mea, 

Azi avem un mesaj menit să-ți deschidă ochii și să-ți dea o nouă perspectivă. 

Am decis să aduc în lumină cele 8 arhetipuri pe care lucrăm în Călătoria Eroinei

Adică în Programul intens de Vindecare și Transformare, la care ai acces 8 luni – dacă decizi să ni te alături. 

Aici vezi toate detaliile!

Revenind. 

Citește despre fiecare arhetip în parte, fiindcă te va ajuta să înțelegi mai bine cine ești și de ce ți se întâmplă ceea ce ți se întâmplă.

În 18 Septembrie începem Programul LIVE, și deja se simte emoția aia naturală de dinaintea oricărei schimbări majore. 

Pentru multe dintre femeile din Comunitate, Cursul reprezintă începutul unei noi vieți. 

Dar încă nu e vorba despre ele. Acum e despre tine. Nu mi-aș putea-o ierta dacă nu ți-aș aduce în lumina niște lucruri pe care poate încă nu le conștientizezi.

Să începem cu începutul.

De unde știu că ai nevoie de Curs?

Abonează-te și Primești Mini-Cursul “Înțelege, Vindecă și Eliberează-te de Rănile Trecutului”!

Uite…eu nu trăiesc într-o bulă. Știu că probabil ai alte griji pe cap acum, și poate dezvoltarea ta personală e pe ultimul loc pe lista ta de task-uri. 

Și eu sunt o femeie a României lui 2021. 

Am un soț și o fetiță minunată care-mi solicită atenția. Am și un job pe care-l iubesc – sunt un psihoterapeut feminist și lucrez cu femei. Rămân și eu uneori fără răbdare, timp, chef de mine.

Știu cum arată viață zilnică a unei femei care are și job și familie, și știu că mesajele mele pot părea utopice. 

Dar stai cu mine puțin și îți arăt exact cum te afectează fiecare arhetip în fiecare zi. 

Vei vedea că între activitățile tale și cele 8 Arhetipuri există o legătură mult mai strânsă decât ți-ai putea închipui.

Cele 8 Arhetipuri despre care discutăm vin din studiile lui Carl Jung – unul dintre părinții psihoterapiei. 

El a demonstrat că Arhetipurile astea există în fiecare dintre noi. Nu se pune problema dacă le ai sau nu  – ci doar cât de puternice sunt.

Toată lumea le are, iar dacă crezi sau nu în ele…asta e irelevant, fiindcă nu dispar în funcție de credința ta. Ele sunt părți ale personalității tale, formate pe baza a tot ce ai trăit până acum.

Când nu le acorzi atenție, Arhetipurile trăiesc în întuneric și încearcă să-ți atragă atenția cu semnale de alarmă. Ideea nu e să scapi de ele, ci să le cunoști și să le integrezi în ființa ta. Ca să trăiești apoi în armonie cu ele. 

Până la urmă, singurul motiv pentru care tu citești acum acest mail este că ceva nu merge cum trebuie în viața ta. Acel ceva te-a făcut să cauți soluții și m-a adus pe mine în calea ta. 

Nu s-a întâmplat asta întâmplător. Și acum te întreb: 

Ești fericită cu adevărat?

Gândește-te la toți bărbații care te-au părăsit, te-au tratat urât, au refuzat să-ți ofere ce aveai nevoie. Întreabă-te cât de împlinită ești – spiritual, emoțional, profesional și sexual. 

Vreau să-ți reamintesc că ești o Zeiță, cu o putere absolut fabuloasă.

Dacă Deblochezi această putere, poți să ai succes, să ai o direcție clară, curaj, putere, apreciere și iubire de sine. Lasă-mă să te ajut să deblochezi partea asta.

Deși nu-mi place s-o spun, știu exact ce se va întâmplă în viața ta, dacă refuzi invitația mea și eviți să cunoști și să trăiești în Armonie cu cele 8 Arhetipuri

Știu pentru că am simțit-o pe pielea mea. Și am văzut-o în viețile clientelor mele, care-mi plâng zilnic în cabinet. 

Dacă nu lucrezi cu ele, arhetipurile îți vor controla în continuare gândurile, deciziile, alegerile. Și viața ta va arăta așa:

Fetiță Rănită

Te va forța să cerșești atenție și iubire, să te umilești pentru o bucată de dragoste primită de la cele mai nepotrivite persoane.

Vei rămâne alături de bărbați toxici. 

Bărbați care nu te respectă, nu-ți acordă atenție, nu te iubesc așa cum ai nevoie. Și nu vei avea curajul să-i părăseșți, fiindcă îți va fi mereu frică. Frică de singurătate, sau teamă că nu te descurci singură.

Poți sta o viață întreagă fără iubire adevărată? 

Victima 

Îți va săpa încrederea în tine constant și te va ține blocată într-un punct mort – financiar, sexual, spiritual, personal. 

Din care nu ieși, fiindcă nu ai putere (plot twist: ai putere, dar nu crezi în ea).

Nu te va lăsa niciodată să ai control asupra destinului și a fericirii tale.

Pentru că la fiecare schimbare, la fiecare act de curaj, îți va șopti că tu nu poți. Că trecutul te ține în loc. Că ceilalți au ceva cu tine. Că poate dacă ai fi altcineva ai reuși…dar cum ești tu…mică, singură, neajutorată, nu ai cum. 

Poți sta o viață întreagă fără control?

Prostituata 

Îți va permite să te lași manipulată, intimidată și controlată de ceilalți. Te va obliga să-ți vinzi ideile, visurile, valorile, integritatea, sufletul pentru bunăstarea materială.

Ea nu te lasă să trăiești câștigând bani din ceea ce iubești, ci te ține într-un loc călduț, dar confortabil. 

Ea te face să înghiți în sec când vezi o nedreptate. Și ea te face să fii altfel – ceea ce vor alții, nu ceea ce vrei tu să fii. 

Poți să trăieșți o viață întreagă prefăcându-te?

Sabotorul 

Te va opri din a face alegeri curajoase. Te va minți în continuare că valoarea ta e dată de bărbați, de bunuri materiale, de cum arăți. 

Sabotorul te face să procrastinezi, să amâni, să nu încerci. Să te ascunzi în spatele lui “nu pot” sau “încep de mâine”. 

Poți să trăiești o viață întreagă amânând lucrurile importante?

Salvatoarea

Salvatoarea știe ce e mai bine pentru toți și știe exact ce trebuie să facă X sau Y că să aibă succes, dar nu folosește această știință a inimii ca să se salveze pe sine.

Abilitătile ei se văd cel mai bine în relațiile tale. Atunci când încerci să-l salvezi pe bărbat de viciile lui. Când crezi că iubirea, dăruirea, sacrificiul și efortul tău nemărginit, îl vor transforma într-un partener ideal. 

Un alt basm. Un alt mit. O altă agresiune față de tine. Astfel de relații sunt condamnate la moarte. Punct. Nimeni nu poate fi ajutat dacă nu vrea să fie ajutat.

Poți trăi o viață întreagă zbătându-te să salvezi pe cineva?

Dependenta

Un arhetip care ne atinge pe toți, nu-i așa? 

Singura putere pe care o avem în această relație este să nu ajungem să fim înghițiți de dependențele noastre. 

Și aici nu vorbim doar despre dependență de mâncare, alcool, țigări, tutun sau sex.

Ci și despre dependență de muncă în exces, dependență de celălalt, dependență de exerciții fizice, dependența de scandal sau de alte comportamente negative.

Așadar, dacă nu poți trăi fără o substanță, o persoană sau de un comportament…

…și ești în stare să îți distrugi relațiile, caracterul, integritatea și bunăstarea psihologică, atunci trebuie să începi urgent munca de vindecare profundă. 

Poți trăi o viață întreagă agățându-te de ceva?

Prințesa

Prințesa este unul dintre cele mai vechi arhetipuri feminine prezent în cultură, romane și filme. Prințesa este frumoasă, vulnerabilă și trebuie salvată de un Prinț.

Povestea ne spune că odată ce va fi salvată, ea este tratată ca o Prințesă și duce un stil de viață luxos. Povești de adormit copii. Realitatea este cu totul alta. 

Dacă și tu faci această alegere neinspirată, vei perpetua modelul patriarhal care ne intoxică de mii de ani cu mesaje false. Femeia nu este slabă, femeia nu este neajutorată și femeia nu este dependentă de protecția unui bărbat. 

Poți trăi toată viața în umbra bărbaților din viața ta?

Vindecătoarea

Ea are o pasiune arzătoare de a-i ajuta pe ceilalți. O vedem în rol de terapeută, medic, asistentă medicală, ghid spiritual, mentor, preoteasă, shaman, etc. 

Vindecătoarea aduce celorlați îngrijire, alinare și vindecare fizică, mentală și spirituală. 

Poți trăi o viață întreagă Vindecându-i pe toți – doar pe tine nu?

Arhetipurile sunt motivul pentru care stai acum lângă un bărbat care nu te respectă, la un job de care nu ești mulțumită. De asta te ascunzi ca un șoricel la colț când ești atacată în loc să lupți pentru tine și pentru bunăstarea ta.

De asta ești frustrată acum pe iubitul tău, pe șeful tău, pe copiii tăi. 

Și de asta nu ești mulțumită la nivel profund niciodată. Oricâți bani ai câștiga, oricâte haine ți-ai cumpăra, oricum ar fi pe exterior, până nu cunoști, ierți și vindeci ce doare în suflet, nu vei evolua.

Dar după ce le cunoști și trăiești în Lumina Arhetipurilor (față de întunericul în care ești acum), vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești.

Iar împlinirea nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, niciun război. 

Nimeni și nimic nu te va mai putea anula!

Intră pe paină și vezi exact cum te ghidez spre această împlinire!

Sunt sigură că dacă intri în Program, vii la întâlniri, profiți de resurse, începi să te preocupi cu adevărat de viață și de sufletul tău, totul va părea mult mai natural

Iar drumul tău spre Vindecare va fi mult mai lejer și plăcut. 

Îți spun asta, pentru că văd în Comunitate, la fostele cursante, cât de mult le ajută meditațiile, terapiile, educația pe subiect. 

Ce mai, o simt pe pielea mea!

În loc de încheiere…

Subconștient, toate acțiunile tale caută să obțină siguranța interioară care ți-a lipsit în copilărie (și care încă îți lipsește).

E ceva să fii un copil neajutorat care are nevoie de iubire, atenție și acceptare…dar care primește refuzuri, umilințe, certuri. E o nevoie cruntă acolo și de acolo trebuie să începem munca.

Proiectezi nevoile copilului pe alți adulți la fel de însetați de iubire ca mine, ca tine, ca noi. 

Ca femei, avem tendința să le cerem celorlalți ceea ce noi nu ne putem oferi

Dacă noi nu reușim să ne conectăm Fetiță Interioară și să o iubim, ne transformăm în niște Cerșetoare, în niște Prostituate, în niște Victime și ne alegem doar cu lipsa iubirii.

Celălalt este la fel de fucked-up că noi, iar vindecarea lui nu ține de noi. 

Doar tu îți poți oferi ce ți-a lipsit în copilărie. Vindecându-te și iubindu-te profund, într-un mod deliberat și conștient, pentru prima oară în viața ta.

Tu poți deveni o Mama Iubitoare față de ține, un Adult responsabil, prezent, atent pe care copilul tău interior se poate baza și alături de care se poate simți în siguranță. 

Frumoasa mea, 

În 18 încep Programul în forma lui reconfigurată. Cu 4 luni de predare și terapie, apoi alte 4 luni de suport pentru evoluția și vindecarea ta. Cu întâlniri săptămânale și bonusuri lunare. 

Mi-aș dori enorm să vii cu mine în această Călătorie. Și voi face tot posibilul să te ajut cu decizia asta, în următoarele zile. 

Dar trebuie să te grăbești și tu puțin…fiindcă în curând închid înscrierile…

Înscrie-te în Călătoria Eroinei Aici!

(doar 97 RON în prima lună, 

apoi rate lunare de 197 RON. )

Te aștept!

Andreea

P.S. Încă îți stau la dispoziție pentru întrebări/răspunsuri/nelămuriri…ce vrei tu să-mi transmiți! Lasă-mi un comentariu dacă simți nevoia, și putem vorbi mai multe 🙂

Abonează-te și Primești Mini-Cursul “Înțelege, Vindecă și Eliberează-te de Rănile Trecutului”!
În perioada 1-5 Septembrie suntem offline!
Salutare!
Echipa eduKiwi pleacă în teambuilding la mare în perioada 1-5 septembrie!
De aceea, vom procesa orice înscriere/cerere după 6 septembrie. Revenim atunci la butoane, odihniți și gata să aducem Educația în România la cu totul alt nivel 💙
Mulțumim că ești cu noi și ne reauzim în curând!
#kiwiteam