Cum sa calatoresti mai mult (uneori chiar gratis) si sa castigi bani din pasiunea pentru calatorii

Sunt Răzvan Pascu si iti arat primii pasi ca sa poti face si tu ce fac eu de 12 ani
5 lectii gratuite prin e-mail
Aboneaza-te si le primesti imediat:
Ai prieteni care vor sa calatoreasca pe gratis? Recomanda-le aceste lectii.
Ce inveti din cele 5 lectii
Eu sunt Răzvan Pascu, sunt consultant in turism si in ultimii 12 ani am calatorit in toata lumea.
Daca ar fi sa o iau acum de la capat, as incepe cu lucrurile pe care le inveti din aceste 5 lectii gratuite.
Cum am inceput eu? Incepem cu povestea mea, iar apoi iti spun cum poti sa-ti construiesti si tu un brand personal ca travel influencer si sa castigi bani din asta.
5 pasi pentru un creator de continut pe turism la inceput de drum. Inveti cum sa-ti gasesti o micro-nisa in turism, cum sa postezi in mod regulat si cum sa oferi informatii utile pentru publicul tau.
Cum ajungi sa calatoresti gratis? Afli cum sa te promovezi eficient pe retelele de socializare si ce trebuie sa faci ca sa fii vizibil si in mediul offline.
Cum ajungi sa monetizezi un blog de turism? Sunt multe bloguri de turism? Cum faci ca sa fii relevant? Descoperi tactici practice prin care te poti remarca in acest domeniu.
Cum creezi continut de calitate pentru comunitatea ta? Inveti cum sa scrii mai bine si cum sa faci poze atragatoare, care capteaza atentia publicului tau.
Eu sunt Răzvan Pascu...
...sunt consultant in turism si pana in prezent am calatorit in peste 90 de tari.
In ultimii 12 ani am colindat lumea in lung si-n lat si am ajuns sa cunosc oameni si culturi noi, care m-au imbogatit pe toate planurile vietii.
In 2012, am fondat Travel Communication Romania – agentie de PR & Marketing & Events – iar in ultimii 3 ani am calatorit cu peste 1.500 de romani in locuri exotice si indepartate.
Calatoresc prin toata lumea cu cei doi copii minunati si cu sotia mea, alaturi de care am aflat cum bucuriile simple sunt cele care te fac cu adevarat fericit.
In prezent, imi doresc sa formez o noua generatie de lideri in turism, de influenceri in domeniul calatoriilor si de oameni care au un cuvant de spus in aceasta industrie.
Acum vreau sa te invat si pe tine cum sa incepi pe acest drum, cum sa iti construiesti un brand personal pe zona de travel, ca sa poti vedea lumea (chiar si gratuit) si sa-i inspiri si pe altii sa faca asta.
Te asteapta o multime de oportunitati care te vor ajuta sa descoperi destinatii memorabile si care te vor inspira sa povestesti si altora ce ai vazut, ce ai trait si ce ai simtit.
Incepe acum si fa primul pas din calatoria ta.
Ai urmarit si citit despre calatoriile mele si la...
Scrie adresa ta de e-mail si primesti prima lectie
Ai prieteni care vor sa calatoreasca pe gratis? Recomanda-le aceste lectii.