Reacțiile la Cursul despre Prosperitate mă impresionează

Suflet drag,

Tocmai ce am lansat noul Curs Audio despre Relația cu Banii, și îți spun sincer că reacțiile îmi umplu sufletul cu bucurie.

Am primit deja zeci de emailuri, aproape 50 de persoane s-au înscris la curs și abia așteaptă să înceapă călătoria pe 19 august

Călătoria în care am onoarea să le fiu ghid spre o viață prosperă, pentru a-și vindeca relația cu banii și a deveni un magnet pentru ei.

Multe persoane s-au înscris încă din timpul webinarului, și îți las mai jos câteva din mesajele acestora, să-ți fie inspirație energia lor fantastică:

Sunt sigură că pe tine te vor inspira și pe tine! 🤗

Iar ce m-a impresionat cel mai tare a fost faptul că atât de multe persoane au exprimat atât în timpul webinarului cât și după, prin mesaje, o dorință puternică de a-și vindeca relația cu banii.Dorința de a vindeca traumele din trecut, convingerile limitative ce îi împiedică să atingă prosperitatea financiară.

Am primit și foarte multe întrebări referitoare la Cursul Audio, așa că îți las mai jos răspunsurile la cele care au apărut cel mai des – să le ai la îndemână.

1. Cum se desfășoară Cursul Audio?

Cursul se desfășoară pe email și începe miercuri, 19 august. Atunci vei primi un email cu video-ul introductiv și 6 pași pe care îi vei face în cele 5 săptămâni ca să deblochezi fluxul energetic al banilor.

Continuăm apoi cu 21 de emailuri zilnice, în fiecare email fiind o meditație de schimbare a convingerilor limitative. Pentru fiecare convingere o meditație, așadar timp de 21 de zile vom lucra la câte o convingere greșită pe zi.

În cadrul meditațiilor ghidate vei atinge o stare de conștiință extinsă, te vei conecta profund cu subconștientul tău.

Urmează 3 emailuri cu 3 exerciții-joc pentru creșterea prosperității financiare, pe care le vei primi la un interval de 3 zile.

După exerciții vei primi o meditație de manifestare pentru a deveni un magnet pentru bani.

Încheiem cu un video final în care vei primi informații suplimentare despre cum să atragi banii și cum să obții prosperitatea financiară.

2. Unde pot găsi meditațiile și înregistrările?

Meditațiile și înregistrările video le găsești în fiecare email, însă vor fi încărcate și pe o platformă privată de curs.

3. Am acces la înregistrări și după ce se termină cursul?

Da, ai acces la Cursul Audio pe viață. Cele 21 de Meditații, cele 3 Exerciții-Joc, Video-urile și Bonusul îți rămân ție permanent, astfel că vei putea să le revezi ori de câte ori simți nevoia.

4. Cât timp e necesar să dedic zilnic acestui curs?

Îți recomand să dedici cel puțin o oră zilnic. În fiecare zi lucrăm la câte un aspect diferit în Relația pe care o ai cu Banii, și este foarte important să implementezi aceste schimbări.

Așa vei putea observa încă din timpul cursului schimbări în bine.

5. Vom avea și întâlniri LIVE?

Cursul este înregistrat, așadar nu vor exista întâlniri LIVE.

În schimb, primești acces la un grup privat de Facebook, unde laolaltă cu ceilalți colegi veți putea discuta și împărtăși experiența pe care o aveți de-a lungul cursului. O întreagă comunitate dedicată vindecării relației cu banii!

6. Cât costă cursul și cum pot face plata?

În mod normal, Prețul Cursului Audio (pentru cele 22 de Meditații, 3 Exerciții-Joc, Bonusul şi toate beneficiile) este 697 Lei. Dar în perioada campaniei, îl primeşti cu numai 347 Lei.

Poţi face plata atât prin Card, cât și prin Transfer Bancar.

Găsești toate celelalte detalii despre Cursul Audio direct pe pagina de prezentare:

Descoperă toate detaliile
despre Cursul Audio

Te rog să-mi scrii dacă mai ai orice altă nelămurire.

Eu voi continua să îți răspund la mesaje și să mă scald în bunătatea și recunoștința pe care continui să le primesc :). 

Te invit să te înscrii la Curs, dacă nu ai făcut-o deja: 

Înscrie-te AICI

 

Cu drag și recunoștință,
Marcela Mantz

Despre Autor

Marcela Mantz

Îmi face plăcere să-mi dedic munca pentru a ajuta cât mai multe persoane să-și valorifice întregul potențial. Misiunea mea continuă este să transmit cât mai multor oameni instrumentele necesare transformării vieții lor într-una fericită, împlinită și plină de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *