Realizările eduKiwi în cifre

Salutare! 

Eu sunt cel care-ți scrie azi, dar să știi că mesajul vine din partea întregului #kiwiTeam. 

Te invităm să vezi ce am reușit să facem anul acesta, cu ajutorul tău și a acestei comunități extraordinare formată din oameni care se educă și evoluează constant 💙 

Singura noastră misiune și dorință este să schimbăm viața a un milion de români prin Educație

Și acum, pe final de an, vedem că mare parte din muncă deja e făcută. Comunitatea noastră are 328,873 abonați pe listele de e-mail și peste 200.000 de urmăritori în Social Media, cumulat. 

În spatele acestor numere sunt oameni reali, care citesc mailuri, postări, văd reclame, se înscriu la Webinarii, pun întrebări, învață, se educă, rezolvă probleme, schimbă cariere, salvează relații, vindecă traumele, devin mai calmi, mai buni, mai fericiți. 

Suntem 54 de oameni în eduKiwi (#kiwiTeam, Autori și Colaboratori), care muncim neobosit în fiecare zi, pentru a ajunge la românii care vor să-și schimbe viața în bine

Uite cum arată munca asta în cifre. În 2021: 

 

  • Au avut loc 572 de Webinarii gratuite

 

Asta înseamnă că într-un an întreg, autorii noștri au oferit educație 100% gratuit timp de 1144 de ore. (adică 48 de zile 😂)

Pentru fiecare Webinar, s-au scris cel puțin 3 mailuri de promovare…asta înseamnă 1716 – mailuri scrise. Puteam lejer să publicăm niște volume de cărți în anul acesta. 

Introdu Adresa de E-mail și primești Modelul de Afacere Online în 6 stâlpi care te Eliberează Financiar

Sincer, mi-e imposibil să-ți spun câți oameni au participat în total la aceste Webinarii

Dar am făcut o medie/webinar și am ajuns la concluzia că alături de autori au fost LIVE aproximativ 286,000 de oameni. 

Repet – cifrele astea au fost obținute de o echipă de mai puțin de 60 de oameni. Oameni foarte tineri, pasionați, uniți de aceeași viziune și aceleași valori. 

(Cel mai tânăr membru #kiwiTeam abia ce a împlinit 19 ani – și e un exemplu pentru noi).

Dar hai să vedem ce înseamnă cifrele astea de fapt, nu?

Nu suntem numere, suntem oameni. 

Iar oamenii au fost mereu concentrarea noastră principală. 

La fel e situația și pentru cei 22 de autori din eduKiwi, care oferă materiale, ghidare, suport LIVE și în scris din toate domeniile: marketing, copywriting, fitness, SEO, psihologie, business, network marketing, hairstyling. 

Oamenii aceștia schimbă vieți (la propriu) și oferă cu generozitate și răbdare tot ce au ei mai buni. După ce ani întregi s-au educat și au practicat ceea ce știu, îi ajută acum pe cei care vor să urmeze același drum. 

În total în 2021 am avut 13,965 cursanți în eduKiwi. Fiecare s-a înscris la Cursul de care a avut nevoie.

Iar în total, de când ne-am lansat și am început nebunia, am înscris peste 45.000 de oameni în eduKiwi. 

Uite câteva 

dintre poveștile lor:

(Cursanta noastră în Hobby2Profit a reușit să producă 10.000 de euro dintr-o singură lansare. Care durează câteva zile maxim. Prin cel mai plăcut mod de a face bani: lucrând cu pasiune pentru tine și ca să oferi valoare celor din jur)

 

(dar nu e vorba doar despre bani. Cursurile noastre au beneficii extra, la care nici nu te-ai gândi la prima vedere. Însă se întâmplă minuni de genul acesta în viețile cursanților eduKiwi. )

(cursanta lui Iosif Vidoni reușește să lucreze cum vrea, de unde vrea, printr-o abilitate foarte puternică dobândită în Elite Copywriter – puterea de a vinde prin scris)

(Sergiu și Oana au reușit să ofere putere și siguranță cursanților din Copywriting PROfit. E mare lucru să ai încredere în tine, în materialele scrise de tine, în rezultatele pe care le vei avea. Încrederea că poți să faci treabă bună e extrem de importantă – și ne bucurăm că am reușit să contribuim la asta.)

(cursul lui Florin Amariei a Vindecat peste 1600 de oameni și relațiile lor deja. Iar odată ce ai o relație foarte frumoasă, totul e mai ușor. Lucrurile devin tot mai bune, tot mai senine, tot mai interesante în viața ta)

(sincer – ce poate fi mai plăcut pentru un părinte, să audă din gura copilului lui? Cursul de Iubirea de Sine a Roxanei Borz a îndeplinit această dorință)

(cel mai frumos dar e fix cel pe care ți-l faci ție: o șansă nouă la Viață, dintr-o perspectivă mult mai sănătoasă. Asta ne spune o cursantă a Andreei Papp)

(o cursantă din Programul lui Răzvan Dincă)

Tocmai fiindcă avem în față dovada a cât de mult bine face Educația, am hotărât să facem și mai ușoară înscrierea oamenilor. 

La jumătatea lui 2021 am făcut o schimbare importantă și am redus drastic accesul la Cursuri. Acum, la majoritatea te poți înscrie cu sub 100 de lei. O sumă pe care oricine o are și ar trebui să o investească în educația lui

Și am ajuns acum la acest subiect care pare sensibil pentru unii oameni, unii îl evită. Dar eu vreau să-l adresez direct. 

Până în momentul în care-ți scriu asta, avem peste 7.541.983 RON încasați la eduKiwi, strict din Cursuri online și alte materiale educative.

Lună de lună 50+ oameni (#kiwiTeam și autorii) trăiesc strict din educație online

Asta e HUGE! 

Ai fi tentat să spui că în România oamenii nu se educă. Că românii au alte interese. Că românii sunt X sau Y.

Însă eu văd că românii sunt dornici de educație, de evoluție, vor să fie mai buni și să-și construiască vieți mai frumoase. 

Și partea bună? 

În momentul în care tu te dezvolți și devii un om mai echilibrat – alții îți urmează exemplul. Deci fiecare om care și-a rezolvat o problemă cu ajutorul nostru, va ajuta pe altcineva la rândul lui să evolueze…și așa mai departe. 

Va fi un efect de domino și ușor, ușor, picătură cu picătură, toți oamenii vor avea vieți mai faine și mai reușite. Iar ca efect, vom trăi toți într-o societate mult mai sănătoasă. 

După cum vezi, a fost un an plin. 

Când muncești zi de zi, după o Strategie pusă la punct și proceduri care se îmbunătățesc constant, nu prea apuci să vezi imaginea de ansamblu. 

Însă în momentele astea de restrospectivă, tragi o concluzie interesantă:

Munca celor 30 de oameni din #kiwiTeam a reușit să atingă viețile a sute de mii de alți oameni. Iar materialele de la 22 de autori, au transformat și vindecat viețile a peste 13000 de oameni – într-un singur an

Iar tot acest efort a pornit de la o singură dorință: să schimbăm viețile a un milion de oameni. Vom ajunge acolo. Și îți mulțumim că ești alături de noi în călătoria asta.

Ce îți dorim de Sărbători –

 și pentru tot restul vieții?

Îți dorim să ai curajul să visezi. 

Visează îndrăzneț și nebunește dacă poți. S-ar putea să ți se spună că nu se poate, că nu vei reuși, că tu nu ai cum…dar nu crede pe nimeni care-ți spune că nu poți

Crede în tine, în planurile tale, în dorințele tale – și muncește zilnic pentru ele. Fă zilnic ceva pentru visul tău, iar zilnic va deveni tot mai ușor, mai plăcut și mai aproape să devină realitate. 

Educă-te constant, cere ajutor când ai nevoie, învață de la cei care deja au mers pe drumul ăsta – și nu accepta niciodată să te plafonezi.

Cu muncă, răbdare, pasiune, perseverență și multă educație, vei reuși să ajungi acolo unde îți propui!

Sărbători liniștite și ne auzim la Anul cu mai multe informații gratuite, mai multe Cursuri, mai multe resurse pentru ca tu să reușești tot ce-ți propui! 

Cu prietenie, 

Doru și întreaga echipă eduKiwi

Introdu Adresa de E-mail și primești Modelul de Afacere Online în 6 stâlpi care te Eliberează Financiar

Despre Autor

Doru Pelivan

Am ajutat peste 300 de autori din diverse domenii, de la dezvoltare personală, business, până la fitness și psihologie să-și promoveze cu succes produsele educaționale. Acum te pot ajuta și pe tine!