Cu Roxana Borz – autoarea și Fondatoarea Comunității „Vindecă-ți traumele din copilărie!” și Pera Novacovici, psiholog, autor, Fondatorul Comunității „Personalitate Alfa”

Cum pui limite în relațiile toxice?

Descoperă cum trasezi limite sănătoase ca să te faci auzit, respectat și înțeles în relațiile tale și să primești ce îți dorești.

Master Class-ul are loc:

Marți, 13 Februarie

Ora 11:00

Zile
Ore
Min
Sec

Ce primești la Master Class-ul Gratuit „Cum pui limite în relațiile toxice?”:

Înscrie-te chiar acum la Master Class-ul Gratuit despre „Cum pui limite sănătoase în relațiile tale?”

Zile
Ore
Min
Sec

Suntem ROXANA BORZ ȘI PERA NOVACOVICI

Suntem doi supraviețuitori ai traumei, care azi își dedică viața pentru a ghida alți oameni în propriul lor proces de vindecare.

Studiem și cercetăm de peste 15 ani efectele traumelor din copilărie în viața de adult.

Am creat pentru toți cei interesați să se vindece de traumele din copilărie și să își recapete controlul vieții lor o serie de materiale, care au fost parcurse de câteva zeci de mii de oameni într-un timp record.

Ne-am dorit mai întâi să ne vindecăm noi înșine și am pornit în urmă cu mulți ani o călătorie de reconectare și vindecare.

Am reușit să găsim soluții pentru a ne vindeca viața, pe care le aplicăm constant pentru a ne elibera de efectele rănilor din copilărie și pentru a trăi viața ideală.

Credem cu tărie că suntem mai puternici decât rănile din trecut și avem posibilitatea, cu uneltele potrivite, să ne vindecam viața de tipare toxice, să trăim frumos și în abundență pe toate planurile.

Vrem să te ghidam și pe tine în acest proces de vindecare.

În orice moment, lucrurile sunt pe cale să se schimbe spre mai bine. Cum?

Vino la Master Class și Învață cum să pui limite în relațiile toxice!

Zile
Ore
Min
Sec