Cu Roxana Borz – autoarea si Fondatoarea Comunitatii “Vindeca-ti traumele din copilarie!” si Pera Novacovici, psiholog, autor, Fondatorul Comunitatii “Personalitate Alfa”.

Cum vindeci boala și suferințele din viața ta?

Descoperă și vindecă adevărata cauză a bolilor și suferințelor tale – TRAUMA DIN COPILĂRIE

Master Class-ul are loc:

Marți, 19 Decembrie

Ora 11:00

Zile
Ore
Min
Sec

Ce primești la Master Class-ul gratuit “Cum Vindeci Trauma?

- Cauza ASCUNSĂ a bolilor și a suferințelor tale.

Înscrie-te chiar Acum la Master Class-ul Gratuit “Cum Vindeci Trauma? - Cauza ASCUNSĂ a bolilor și a suferintelor tale.”

Zile
Ore
Min
Sec

Suntem ROXANA BORZ SI PERA NOVACOVICI

Suntem doi supraviețuitori ai traumei care azi își dedică viața pentru a ghida alți oameni în propriul lor proces de vindecare.

Studiem si cercetam de peste 15 ani efectele traumelor din copilarie in viata de adult.

Am creat pentru toti cei interesati să se vindece de traumele din copilarie si sa isi recapete controlul vietii lor, o serie de materiale care au fost parcurse de cateva zeci de mii de oameni intr-un timp record.

Ne-am dorit mai intai sa ne vindecam noi insine si am pornit o calatorie in urma cu multi ani de reconectare si vindecare.

Am reusit sa gasim solutii pentru a ne vindeca viata, pe care le aplicam constant pentru a ne elibera de efectele ranilor din copilarie si pentru a trai viata ideala.

Credem cu tarie ca suntem mai puternici decat ranile din trecut si avem posibilitatea, cu uneltele potrivite, sa ne vindecam viata de tipare toxice, sa traim frumos si in abundenta pe toate planurile.

Vrem sa te ghidam si pe tine in acest proces de vindecare.

In orice moment lucrurile sunt pe cale sa se schimbe spre mai bine. Cum?

Vino la Master Class și lasă-ne sa te învățăm!

Zile
Ore
Min
Sec