Învață să MANIFEȘTI ca o REGINĂ ORICE DORINȚĂ și Vindecă-ți Viața!

Tot ce știi despre manifestare este GREȘIT! De aceea nimic din ce ai încercat nu funcționează! Descoperă METODA SECRETĂ prin care atragi o anumită Persoană Specifică înapoi sau o nouă relație, recuperarea sănătății, mai mulți bani sau un job nou.

Cu susținerea mea, poți ajunge apoi să câștigi între 2-5 mii de euro / lună în doar 6 luni, ajutând chiar tu alți oameni să manifeste.

Iată rezultatele celor care MANIFESTĂ CORECT folosind METODA despre care urmează să îți vorbesc. Ești pe cale să înveți și tu CUM.

Simona Petrache

Manifestare în 20 de zile a relației perfecte

Nicoleta Păvăloiu

După 2 luni, inel pe deget și încredere în sine totală

Ana Maria Constantin

Manifestare SP si oportunități extraordinare

Ioana Leuciu

4 luni de curs și o viață complet schimbată în bine

Izabella Voinescu

Manifestare bani, job nou și relație de vis cu SP-ul

Cristina Mălăeru

Cum să-ți schimbi viața în doar 5 săptămâni

Mariana Cimpoesu

3300 euro din Coaching pe Manifestare în doar 3 luni

Nicoleta Zaldea

Și-a vindecat relația cu părinții și și-a adus Persoana Iubită înapoi

Cristina Lungu

A trecut de la job de 2000 RON la job de 2000 EURO în Dubai

Roxana Silași

4000 de euro din Coaching, deblocare masivă pe iubirea de sine și în relațiile cu oameni

Alina Biru

După Manifestation Academy, soțul o prioritizează și o duce mai des în vacanțe!

Nicoleta Crișan

Și-a depășit veniturile cu 3000 de EURO după doar 2 luni în Manifestation Academy

Delia Nicolai

A manifestat relația și cariera ideale, în doar câteva luni în Manifestation Academy

Alina Seiceanu Crișan

3500 de euro din Coaching și deblocare masivă în relația cu partenerul

Iuliana Vasile

Și-a vindecat palpitațiile și și-a recăpătat încrederea în sine

Ana Iliescu

De la 0 clienți la make-up, la agenda plină de programări, după doar o lună în Manifestation Academy

Andreea Toma

A manifestat vindecarea unei probleme de sănătate căreia doctorii nu-i găseau leac

Cristina Cornea

Și-a depășit anxietatea socială după doar 3 luni în Manifestation Academy

Mihaela Matei

Și-a vindecat relația cu ea însăși și cu tatăl ei și a căpătat încredere în ea – Success Story Mihaela

Irma Roș

Dispariția leziunilor precanceroase, după doar o lună în Manifestation Academy

Raluca Argetoianu

Manifestarea jobului dorit și liniște interioară, după o lună în Manifestation Academy

Marilena Cristea

În doar 6 luni, și-a vindecat complet traumele, relația cu ea însăși și cu părinții

Maiada

Și-a recuperat energia feminină și a devenit magnetică, după Manifestation Academy

Diana

Se prioritizează și trăiește total pentru ea, după doar o lună în Program

Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil acum te confrunți cu cel puțin o situație dintre cele de mai jos… Greșesc?

Urăști să te simți neputincioasă în propria viață, ca și cum altceva sau altcineva din exterior are controlul și puterea asupra vieții tale… iar tu ești doar o victimă a hazardului!

Și îți simt durerea, am fost și eu aici. Spune-mi, unde te regăsești?

Relațiile tale nu sunt așa cum îți dorești și deși încerci să dai totul, parcă ai un blocaj în iubire, căci de fiecare dată ajungi să suferi și să repeți aceleași tipare toxice.

Dacă acum treci printr-o despărțire și asta te-a lăsat confuză, rănită profund, fără speranță și complet deznădăjduită…

Dacă ai vrea să te împaci, dar crezi că nu mai poți aduce acest SP înapoi (Persoană Specifică) sau crezi că circumstanțele și tot ce s-a întâmplat te vor împiedica să o manifești înapoi într-o variantă mai bună…

Dacă toată lumea din jurul tău îți spune să renunți să-ți mai dorești această persoană, dar tu simți că mai este acolo ceva și o vrei înapoi…

Dacă acum ești în căutarea unei noi relații, dar te temi că standardele tale sunt prea înalte și nu vei găsi niciodată pe cineva care să te iubească așa cum ai tu nevoie…

Sau poate te temi că vei rămâne mereu singură, în timp ce presiunea socială să „ai și tu pe cineva”, „să te căsătorești sau să facii un copil” crește…

Dacă ți-ai dori să manifești un partener care să te iubească, să te adore, să te trateze cu respect, să îți fie alături, să te aleagă și dorească doar pe tine, dar în schimb atragi doar parteneri indisponibili emoțional, narcisiști, persoane care vin și pleacă și te simți tot singură.

Dacă toți partenerii pe care i-ai avut au ajuns să te rănească, să te facă să suferi, să plângi, să cerșești iubirea și să te simți neînțeleasă, trădată, abandonată, respinsă și neiubită, neimportantă, nevaloroasă, nedorită, nevăzută, că și cum nu contezi sau nu ești o prioritate.

Dacă te-ai săturat să retrăiești aceste tipare de abandon, respingere, trădare, umilință, poate chiar abuz sau nedreptate și simți că nu ești bună de nimic… pentru că nu poți ieși din acest ciclu vicios…

Banii nu îți ajung niciodată pentru visurile tale și deja te-ai săturat să tot sari dintr-o problemă financiară în alta, fără scăpare!

Poate crezi că nu ai nevoie de bani, dar îti dau un singur caz:

Ce te faci dacă cineva drag ție se îmbolnăvește, nu poate aștepta după serviciile de la stat care durează și ai nevoie să-l duci urgent la privat pentru intervenție?

Exact… banii contează!

Rămâi aproape, pentru că urmează să îți dezvălui METODA prin care spargi aceste blocaje pentru totdeauna!

JOBUL pe care îl ai ACUM te face să regreți când ceasul anunță că e 7 dimineața, Luni… Pentru că simți că te întorci ca la o pușcărie care îți „ucide” lent sufletul și visurile…

Salariul pe care ți-l dau este drogul pe care îl primești ca să-ți trădezi visurile!

La finalul vieții NU vei regreta că nu ai tras mai mult ca o sclavă pentru visul altuia, ci că nu ai TRĂIT cu adevărat visurile tale, că nu ai petrecut suficient timp cu cei dragi, că nu ai călătorit, că nu ai fost LIBERĂ!

Dacă simți și tu că NU ai fost lăsată pe pământ doar ca să mergi la muncă, să vii acasă grăbită și abia să ai timp de cei dragi, apoi să te pui la somn și să o iei de la capăt, ca un hamster pe rotiță…

Dacă ți-ar plăcea ca jobul tău să fie ceva ce îți aduce bani mulți și faci cu plăcere, fără să simți că muncești din greu nici măcar o zi din viața ta…

Dacă îți place să ajuți oamenii, să faci pe „psihologul de serviciu”, dar la finalul zilei ție nu îți iese nimic de aici și doar ți-ai răcit gura de pomană cu prietenii care nu te plătesc și nici nu te ascultă

Sau poate acum nu ai un job, dar te vezi ajutând oamenii ca un potențial job și ai vrea să fii plătită cu câteva mii de euro pe lună să faci asta…

Dacă acum abia ai timp de ai tăi și de tine…

Dacă visezi să dai vieții tale un sens și un scop măreț, dar nu știi cum ai putea face asta…

Dacă te vezi călătorind liberă și muncind de pe plajă, de pe un laptop sau telefon…

Dacă muncești prea mult și totuși orele din viața ta sunt depreciate și prost plătite, iar pe deasupra mai ai și un șef care „îți suflă în ceafă” și te stresează să tragi pentru visul lui, în timp ce peste ale tale se așterne praful…

Dacă acum altcineva îți spune la câte zile libere ai dreptul dintr-un an din viața ta și pe acelea le numeri pe degete…

Dacă toate astea te fac să te simți prinsă, ratată, plină de frustrări și regrete că nu faci altceva, ceva ce să te împlinească cu adevărat…

Dacă simți că ești făcută pentru mai mult decât atât, că ești și meriți mai mult…

Și mai ales, dacă acum cauți o ieșire din asta, o oportunitate care să te ajute să câștigi mai bine, să fii liberă să călătorești, să fii propria ta șefă, să-ți faci singură programul și să nu simți că muncești, pentru că faci ceva ce îți place, continuă să citești…

Corpul tău dă semne de epuizare, de suferință - înseamnă că a venit momentul să ACȚIONEZI și să spui mai des „NU” la ce nu îți servește și „DA” ție.

Nu îți pierde speranța! Ești în locul potrivit și ce urmează o să te ajute să înțelegi ce e de făcut ca să redevii un om fericit, în corpul tău sănătos.

Uite care e adevărul!

NU ai nevoie de cristale, de foi de dafin sub pernă, nu trebuie să scrii numele persoanei pe bilețele de sute de ori, de vrăjitoare, cititori în tarot sau astrolog, ca să MANIFEȘTI CE VREI.

Nu ai nevoie nici măcar să „fii pozitivă” tot timpul, ca să manifești sau să fii fericită tot timpul. Nici măcar nu ar fi posibil să fie așa!

Nu așa funcționează cu adevărat MANIFESTAREA CONȘTIENTĂ!

Există o altă metodă pe care eu am creat-o în peste 10 ani de testat ce funcționează și ce nu, în lucrul cu mii de oameni și în nopți nedormite, încercând să îmi schimb viața.

Metoda pe care eu am creat-o este guvernată de o LEGE la fel de puternică precum gravitația.

Legea se numește Legea Asumpției, predată încă de acum un secol de Neville Goddard și spune că doar asumpțiile noastre predominante se vor manifesta.

Uită de vibrații, uită de alinieri, uită de tot și focusează-te pe a înțelege că gândurile tale PREDOMINANTE sunt cele care au creat SHIT SHOW-ul actual prin care treci.

Dar asta poate fi inversat și poți MANIFESTA ORICE VREI!

Poți manifesta ÎMPĂCAREA CU SP, O NOUĂ RELAȚIE SĂNĂTOASĂ, BANI, UN NOU JOB SAU RECUPERAREA SĂNĂTĂȚII, doar dacă urmezi EXACT pașii pe care ți-i voi enumera mai jos!

Poți ieși din acest shit show doar dacă înveți să MANIFEȘTI CORECT, cu metoda despre care urmează să îți vorbesc.

Acum, tot ce știi despre manifestare este greșit.

Iar motivul pentru care trăiești un shit show în realitatea ta (pe care l-ai creat inconștient cu gândurile tale) este că NIMENI NU TE-A ÎNVĂȚAT CUM SĂ MANIFEȘTI CORECT ceea ce vrei.

NU E VINA TA, dar tu ai manifestat despărțirea, divorțul, sărăcia sau boala, pentru că în subconștientul tău sunt programe toxice care operează pe pilot automat și te vor pune mereu în aceeași situație.

Subconștientul tău lucrează non-stop ca un GPS și, dacă are coordonatele greșite, te va arunca mereu în ȘANȚ!

Reține că noi MANIFESTĂM NON-STOP din asumpțiile predominante.

Și vestea bună este că POȚI MANIFESTA CONȘTIENT ORICE, dacă vei urma pașii de mai jos! Citește cu atenție ce urmează!

CINE SUNT EU și de ce ar trebui să îți pese de Metoda pe care am creat-o?

„N-o să reușești niciodată nimic! Stai în banca ta și nu mai visa la succes, la anturaje cu oameni de calitate!

Ești o proastă! N-o să mai întâlnești niciodată iubirea, dacă nu o să rămâi cu mine!”

Nu știam atunci că traumele din copilărie mi-au creat, în primii ani de viață, un Concept de Sine toxic și convingerea că nu sunt bună pentru a fi iubită, că nu sunt cea mai importantă, că nu merit, că voi fi abandonată și respinsă, că banii se fac greu, că relațiile înseamnă pierdere și suferință.

Aș putea continua la infinit, dar aici nu este despre mine, ci despre tine și ce e de făcut, dacă te regăsești.

Nu știam că plecarea tatălui meu la vârsta de doi ani și lipsa lui îmi vor crea tipare de abandon și respingere în relația cu bărbații și blocaje în iubire.

Nu știam motivul pentru care atrăgeam la vârsta adultă parteneri indisponibili emoțional. Adevărul era că devenisem chiar eu indisponibilă emoțional.

Nu mă simțeam safe să îmi las inima deschisă în fața unui partener, de frică să nu mă rănească, pentru că am învățat că iubirea doare și, când te aștepți cel mai puțin, o vei pierde și vei rămâne singură, goală, pustie.

Aveam doi ani când a plecat tata și am privit spre poartă până la 14 ani… sperând să se întoarcă.

S-a întors, dar răul făcut în subconștient din cauza plecării lui ar fi fost iremediabil, dacă nu găseam SOLUȚIA despre care urmează să îți spun.

Nu știam nici că luam 10 pe linie ca să „cumpăr” iubirea de care credeam că nu sunt demnă, dacă nu sunt perfectă.

Nu știam că îmi formasem tiparul de a demonstra, care mai târziu în viață avea să mă ducă la codependență, sclavie emoțională și burnout!

Așa îmi spunea un fost iubit, undeva în adolescență.

Trăiam o relație toxică și din păcate nu a fost singura. O relație în care m-am simțit abandonată, respinsă, nedorită, cerșetoare de iubire, chiar abuzată și nerespectată.

Atunci am început să îmi pun întrebări.

E ceva în neregulă cu mine? De ce mi se întâmplă mie toate astea? De ce sufăr atât în relațiile mele de dragoste și nu numai? Așa e normal să fie o relație: în lacrimi, împăcări și despărțiri, scandal și certuri, cerșeală de iubire și suferințe?

După ce s-a sfârșit acea relație, am repetat tiparul.

Iar abandon, iar cerșeală, iar munca de a demonstra că sunt destul de bună ca să mă vadă, ca să mă aleagă, ca să mă vrea.

Iar despărțiri, iar certuri, iar lacrimi, iar inima frântă.

Pe deasupra, nevoia de perfecționism, lipsa curajului să aleg o direcție în viață care să îmi placă cu adevărat, anxietate, mâncărimi de piele și aceeași tristețe profundă în suflet, veche de când mă știam.

Ca un doliu.

Habar nu aveam că eu car în ființa mea nu doar traumele mele din copilărie, dar și tot bagajul de experiențe dureroase și marcante ale strămoșilor mei: abuzuri, abandon, trădări, lipsuri și alte traume transgeneraționale de care nu știam.

Nu știam nici faptul că familia mea trecea printr-un doliu dureros încă de dinainte să mă nasc. Asta înseamnă că trauma intrauterină și fătul (adică eu) resimțea toată tristețea, durerea, pierderea, suferința și anxietatea mamei, căci este legat și dependent de ea cu toată ființa!

Nu știam nici că văzându-mi bunicii și mama îndoliați toată copilăria, mereu supărați și nefericiți, mi-a „plantat” în subconștient convingerea că…

NICI EU NU AM DREPTUL SĂ FIU FERICITĂ!

Convingerea otrăvitoare care mi-a sabotat orice bucurie, orice pas înainte spre fericire, relații, succes și chiar sănătatea.

Am fost expertă la a manifesta SHIT SHOW: obstacole în iubire, despărțiri, trădări, abuzuri, umilințe, suferințe, probleme de sănătate și financiare, până mi-am dat seama că EU CREAM TOATE ASTEA, pentru că aveam un CONCEPT DE SINE TOXIC!

Eu sunt Roxana Borz, Regina Manifestării

De ce Regina Manifestării?

Oamenii din comunitatea mea m-au numit așa, deoarece i-am ajutat pe mii dintre ei să își manifeste viața dorită cu Metoda mea.

Am ajutat mii de cliente să obțină prin manifestare dorința cea mare și să devină ele însele regine in viața lor.

Sunt terapeut NLP acreditat național și internațional, Trainer acreditat național și coach pe manifestare.

Prima facultate pe care am studiat-o a fost Medicină și Farmacie și chiar am ajuns să lucrez în domeniu, zilnic, cu sute de bolnavi.

Bolnavi care veneau la farmacie să își rezolve problemele de sănătate, luând medicamente cu plasa. Reveneau lunar…

Am început să îmi pun întrebări despre viața mea, în momentul în care m-am simțit blocată pe toate planurile.

Cariera pe care o alesesem nu era ceea ce visam cu adevărat să fac.

Visul meu era să muncesc din pasiunea sufletului meu, să am un scop și un sens măreț în viața mea, să fiu pe scene mari, să vorbesc cu mii de oameni, să îi ajut să se vindece și să își creeze viața visurilor lor.

Eram deja pasionată de vindecarea traumelor din copilărie, de cum putem să ne vindecăm relațiile și să ne transformăm viața: mai multă prosperitate și abundență, mai mult succes, mai multă iubire și împlinirea sufletească la care toți visăm.

Anii treceau, iar eu studiam tot ce puteam în domeniile acestea.

Căutam răspunsuri, încercam să mă analizez și să înțeleg în profunzime cum funcționează lucrurile.

Între timp, viața mea se ducea de râpă.

Mergeam la un job pe care îl uram, unde stăteam uneori și 10 sau 12 ore/zi, chiar și în weekend.

Eram plătită puțin peste salariul mediu, după 5 ani de studii superioare în domeniu, deși munceam din greu și mă simțeam uneori ca un sclav pe plantație!

Relațiile mele erau mereu echivalentul codependenței, toxicității.

Întâlneam doar bărbați care mă făceau să sufăr (nu știam că eu mă biciuiam prin ei, pentru că nu mă iubeam). Mă luptam să îi câștig, îi aveam pe piedestal.

Eram „psihologul de serviciu” al altora.

Pentru că mereu m-a pasionat psihanaliza, să înțeleg de ce oamenii fac ceea ce fac și care sunt traumele din spate, ajunsesem să îmi ofer gratis sfaturile, ghidarea, experiența.

Nu mă simțeam liberă să fac ce îmi place, nu aveam timp pentru mine și cei dragi, aveam doar 20 și un pic de zile libere într-un an, ca orice angajat.

Nu dormeam nopțile de stres, plângeam mult, mă simțeam singură și descurajată.

Eram îngrijorată că dacă voi continua la fel, la finalul vieții voi regreta, simțind că mi-am ratat viața și misiunea pe acest pământ.

Totul până într-o zi.

O zi în care mi-am spus că VOI MANIFESTA o viață diferită, o viață de succes, o viață așa cum îmi doream.

O afacere din pasiunea de a fi ghid pentru alții în propriul lor proces de vindecare și manifestare a vieții ideale.

Posibilitatea să pot munci de pe laptop sau telefon de oriunde din lume, fără stresul că nu îmi permit sau trebuie să dau explicații cuiva legate de programul meu și zilele libere.

Să o pot pensiona pe mama, care a muncit peste 30 de ani să mă crească și să mă ajute ca mamă singură, până a ajuns la oboseală cronică și probleme care îi amenințau sănătatea.

Să câștig câteva zeci de mii de euro pe lună din pasiunea mea de a fi sfătuitorul de serviciu și să fac bine oamenilor cu materialele mele.

Să am o viață care îmi place, care mă face să mă simt mândră, fericită și împlinită, să simt că mă regăsesc în ea. Efectiv să îmi placă de mine și de viața mea.

4 ani și o decizie de curaj mai târziu… totul s-a MANIFESTAT exact cum visam!

Iată-mă acum, având o comunitate de peste 200.000 de oameni care mă urmăresc în Social Media și pe e-mail și iubesc materialele pe care le ofer, gratuite sau mai avansate, plătite.

Nu îți spun aceste detalii ca să mă laud. Nu am nevoie de asta, pentru că rezultatele oamenilor vorbesc de la sine.

Îți spun toate astea, ca să vezi și tu cât de departe poți ajunge.

Eu, un om simplu ca tine, având doar visul de a ajuta oamenii și de a-mi schimba viața, am reușit.

Totul datorită PAȘILOR de Manifestare pe care i-am descoperit și care FUNCȚIONEAZĂ.

Și poți și tu!

Concret, cum am reușit toate astea?

Iată ce plan de acțiune am pentru tine, ca să MANIFEȘTI ceea ce vrei și să GENEREZI VENITURI de peste 3000 euro/lună, din pasiunea ta de a ajuta oamenii

Probabil, în acest punct, cu tot ce știi tu despre manifestare, crezi că vom vorbi despre vreun fel de magie sau ceva „șmecherii” pentru a atrage miraculos dorința în viața ta.

Ei bine, deși metoda funcționează ca o magie, ea are la bază pași care au legătură cu neuroștiințele și fizica cuantică.

Călătoria prin care înveți să MANIFEȘTI ce vrei și ajungi să și GENEREZI VENITURI din a-i ajuta pe alții se împarte în două părți:

Cum manifești pentru tine tot ce vrei, prin pași concreți?

Cum pui bazele unui job/business part-time sau full-time din pasiunea de a ajuta și sfătui oamenii, care să îți genereze lunar peste 3000 euro/lună, muncind 2-3 ore/zi de acasă?

Să începem cu pașii pentru a manifesta ceea ce vrei.

Pasul 1

VINDECAREA TRAUMELOR DIN COPILĂRIE

Probabil te întrebi ce legătură are manifestarea dorinței tale (împăcarea cu SP, bani, iubire, sănătate sau o casă nouă) cu traumele din copilărie.

Dacă acum repeți un tipar de abandon, respingere, lipsă, boală, suferință, abuz, sărăcie etc., este tot o manifestare, dar inconștientă, a conceptului de sine din copilărie, format în urma traumelor tale.

Stai puțin și gândește-te:

Când în copilăria mea m-am mai simțit exact ca în situația actuală?

Vei găsi, cu puțină răbdare, trauma-rădăcină. Asta este mizeria din subconștientul tău, pe care e nevoie să o cureți ca să aduci ceva nou, pozitiv, curat.

Fără acest pas, vei rămâne blocată în tiparele repetitive de la 2-3-5 sau 10 ani.

În mod normal, pe calea clasică terapeutică, acest proces de vindecare a traumelor poate dura între 3-5 ani și poate fi costisitor, poți ajunge să plătești mii de euro, uneori și fără rezultat. Sau mai rău, faci singur, fără niciun ajutor și îți va lua peste 10 ani să-ți vindeci trauma.

Să facem un calcul simplu pentru vindecarea traumelor după metode clasice, la psiholog.

Timp: 3-5 ani

Costuri: 13.000€ (1 întâlnire / săptămână / timp de 5 ani x 50 € / întâlnire)

Dar NU e nevoie să aștepți atât.

Bănuiesc că situația ta nu mai suportă amânare și nu ai chef să aștepți ani de zile până manifești dorința ta, nu?

În cazul în care vrei ca manifestările să vină rapid, iată cum te pot ajuta să treci prin primul pas, dacă vrei să te ajut eu să MANIFEȘTI dorința ta:

Întrebări pe care probabil ți le pui:

Î: Ce fac dacă nu știu ce traumă am?

R: Nu-ți face griji. Am lucrat cu mii de oameni cu traume din copilărie și te pot ajuta să afli exact ce traumă ai, dar și ce ai de făcut concret ca să o vindeci rapid, fără să dureze ani de zile.

Îți pot spune cu o acuratețe de 99,99% trauma ta, după o singură sesiune de lucru împreună.

Apoi, vei primi toate uneltele ca să o poți șterge din subconștient pentru totdeauna și să nu o mai manifești.

Î: Ce fac dacă nu cred că am traume sau merg deja la terapie și mă consider vindecată?

R: Știi că ești cu adevărat vindecată când nu mai repeți aceleași tipare, când ești deblocată pe toate planurile vieții tale și simți că trăiești viața din plin, la adevăratul potențial.

Dacă acum te lupți să faci bani, te lupți să primești iubirea sau ai probleme de sănătate, mai e ceva de curățat și deblocat în ființa ta, iar eu te voi ajuta să te eliberezi.

Pasul 2

IUBIREA DE SINE ȘI NOUL CONCEPT DE SINE

Matricea manifestărilor este conceptul de sine.

Oamenii cred că pentru a manifesta ceva e nevoie să influențeze sau să schimbe exteriorul.

Din contră, chiar și Biblia ne învață că “as within, so without” – „Cum e în interior, așa și în exterior”.

Ce presupune asta:

Simplu. E nevoie să îți schimbi conceptul de sine cu unul nou, ca dorința ta să se manifeste.

Ce înseamnă asta? Să fii pozitivă toată ziua și mereu fericită?

Nuuuu, nici pe departe.

Simplele afirmații pozitive NU funcționează, dacă nu adresează problema ta principală din subconștient.

Să zicem că vrei să manifești un SP (Persoană Specifică).

Este nevoie să se schimbe povestea negativă pe care o ai despre tine, despre iubire și relații, despre bărbați în general, dar și despre această persoană.

Este nevoie să rulezi această nouă poveste cât mai des și să lucrezi cu tehnici de ștergere a vechii povești din subconștient.

Asta predau celor care vin să îi ghidez personal prin Metoda de Manifestare.

Concret, ce facem împreună în acest pas?

Poate acuma te întrebi:

Î: De ce este nevoie să-mi schimb conceptul de sine ca să manifest?

R: Conceptul de sine este baza manifestării. Ți se întâmplă ce crezi că e firesc să ți se întâmple, pe baza convingerilor despre tine și despre lume, dobândite mai ales în 0-7 ani.

Î: Nu pot să afirm singură lucruri pozitive și să fie asta suficient?

R: Din păcate, nu. Este nevoie să lucrăm ca să te ajut să identifici EXACT ce concept de sine toxic ai, care creează REZISTENȚĂ la dorință.

Fără acest pas, o să bâjbâi ani de zile în încercări de a „gândi pozitiv”, încercări care nu o să-ți aducă dorința ta. Cine are ani de zile de irosit așteptând?

Î: Ce fac dacă nu cred noile afirmații sau mi-e greu să mi le spun?

R: Faptul că ți-e greu să începi să rulezi o nouă poveste este normal. Ai crezut zeci de ani despre tine că nu ești bună, că nu meriți, că nu valorezi, iar creierul tău va riposta puțin la început, când venim cu o nouă poveste.

Dar dacă nu o rulăm pe cea nouă, o menținem vie pe cea veche. Nu e nevoie să crezi din prima noile afirmații, ci doar să le rulezi până se întipăresc în subconștient prin repetiție. Și de acolo, îți va fi mai ușor să începi să te vezi diferit.

Pasul 3

TEHNICI AVANSATE DE MANIFESTARE

Manifestarea unei noi realități presupune să îmi imaginez că sunt deja în acea realitate ACUM și că sunt deja persoana care vreau să devin (soția SP, milionară, sănătoasă, prosperă, fericită, posesoarea mașinii dorite, etc.).

Ușor de zis, nu atât de ușor de făcut.

Majoritatea oamenilor petrec enorm de mult timp „marinând” în cele mai negre asumpții despre ce va urma. Apoi, le manifestă și se miră de ce.

„Mă va părăsi pentru alta.”
„O să se termine, e prea frumos să fie adevărat.”
„Iar nu o să îmi ajungă banii pentru…”
„Dacă o să mă îmbolnăvesc?” sau „Dacă persoanele dragi vor păți ceva?”

Totul rulează inconștient sau în subconștient o variantă nedorită a realității și o manifestă pe pilot automat.

Pentru că, tot ce presupui predominant și cu convingerea că se va întâmpla chiar se va manifesta.

Riscul este să nu ieși niciodată din aceste tipare toxice sau să nu primești niciodată dorința ta mare în viața ta, din cauza fizicii cuantice. 🙂

Ce vreau să spun?

Fizica cuantică ne învață despre faptul că toate realitățile și posibilitățile se întâmplă aici și acum, iar timpul și spațiul nu sunt liniare. Ce legătură are asta cu manifestarea?

Simplu:

Vei ajunge să experimentezi DOAR realitatea aliniată cu gândurile tale predominante, care emit o frecvență anume.

Cum te ajut eu în acest pas, să faci un SALT CUANTIC în realitatea dorită și să o manifești?

Întrebări și răspunsuri

Î: Ce fac, dacă nu știu exact ce îmi doresc să manifest?

R: Prin lucru la tine și cu ajutorul meu, vom aduce claritate și o direcție sănătoasă vizavi de ce meriți cu adevărat și la ce e nevoie să te deschizi în viața ta.

Î: Cât o să îmi ia să manifest?

R: La această întrebare, răspunsul depinde de fiecare. Să zicem că noi avem același creier și ar fi nevoie de doar 90 de ore ca să reprogramăm subconștientul și să deblocăm manifestările cu afirmațiile și tehnicile pe care ți le dau.

Cine crezi că va primi prima dorința manifestată full form în realitatea tridimensională actuală?

Cea care afirmă și lucrează 5 minute pe zi? 5 secunde sau cât mai des?

Manifestarea are totuși niște secrete care o fac să funcționeze mai rapid, majoritatea având legătură cu fenomenul de salt cuantic pe care îl vei învăța alături de mine, prin tehnicile pe care ți le dau.

În punctul ăsta, ai aflat pașii pe care îi ai de făcut singură sau cu mine, ca să manifești ce vrei.

Acum, să trecem la cum monetizezi pasiunea de a ajuta oamenii, odată ce înveți să aplici și tu metoda de manifestare pentru tine.

Ei bine, de aici e foarte simplu. Cu puțină ghidare, vei ajunge să-i înveți și pe alți oameni manifestarea.

Pasul 4

ÎNVEȚI SĂ APLICI METODA ÎN LUCRUL CU ALȚI OAMENI

Ca să poți fi plătită pentru a îi ajuta pe alții să manifeste, trebuie să mergi acolo unde sunt acești oameni.

Ei bine, ei sunt peste tot, dar mai ales… în telefonul tău.

Câți oameni crezi că au nevoie de ajutor, în România, să zicem? 1, 2, 1000, 2000, milioane?

Eu aș zice că, din toată populația României, minim 5 milioane au probleme, dar ar fi și dispuși sa le rezolve și să manifeste o altă realitate cu metoda mea.

Oamenii care au probleme de sănătate, în relații, financiare sau pur și simplu vor o schimbare sunt peste tot! Dar mai ales în telefonul tău, adică în mediul online, mereu în preajma ta.

Ce lipsește ca acești oameni să devină clienți plătitori? Lipsesc alți oameni, dornici și pregătiți să îi ajute și care stăpânesc o metodă ce funcționează.

Un om ca tine, care, odată ce va învăța metoda și o va exersa în viața lui, va putea să ghideze și alt om pe același drum pe care el este cu 1-2 pași în față.

Asta este tot ce ai nevoie și e mai simplu decât crezi.

Dacă înveți metoda Manifestării Conștiente, vei putea câștiga mii de euro, ajutându-i și pe alții să manifeste dorința lor.

Însă, trebuie să fiu sinceră cu tine, legat de cât ți-ar lua să faci toate astea singură:

Ca să:

1. Descoperi pe cont propriu cum funcționează manifestarea:

Timp: minim 2 ani pentru studii individuale, cursuri, cărți, etc.

Costuri: minim 5.000€ (minim 20 sesiuni coaching cu coach specializat pe manifestare din străinătate x 250 euro / sesiune)

2. Construiești și scalezi un business care să îți aducă clienți constanți pentru sesiuni 1 la 1, prin acțiuni de Marketing și Promovare:

Website – 3.000€

Agenție Marketing + Bugete – 36.000€ (1.500€ / lună x 24 luni)

Vestea bună este că nu e nevoie să faci singură acești pași.

Cu ajutorul meu, vei învăța:

Întrebări și răspunsuri

Î: Dar eu nu sunt psiholog/nu am acreditări sau diplome, mai pot lucra cu oamenii?

R: Sigur că da. Tu vei lucra cu oamenii din postura de ghid pe manifestare, nu de psiholog, preot, șaman sau astrolog.

Oamenii caută acum răspunsuri și soluții peste tot. A trecut era diplomelor. Plus, o diplomă nu garantează cât de bună ești.

Implicarea, stăpânirea unei metode și dorința sinceră de a ajuta oamenii fac diferența și îți vor aduce mulți clienți plătitori.

Î: Cum încasez banii de la oameni?

R: Când vom ajunge în punctul acesta, o să fii consiliată și în privința cadrului perfect legal în care vei putea fi plătită. Nu îți face griji, aceste formalități sunt cel mai ușor de rezolvat și sunt gata în no-time.

Î: Dacă am emoții în a lucra cu oamenii sau nu cred că sunt bună, mai pot face asta?

R: Desigur! Dacă ai ajutat în viața ta cel puțin un om cu un sfat, îi poți ajuta și pe alții. Normal este să încasezi pentru timpul și energia ta. Vei învăța de la mine cum transformi pasiunea de a ajuta oamenii într-o meserie bine plătită, pe care o poți face de acasă, de pe telefon sau laptop.

Î: Am nevoie de aparatură scumpă și sofisticată ca să fac asta?

R: Nici pe departe. Un telefon și/sau un laptop sunt suficiente ca să te conectezi cu oamenii din „buzunarul” tău și să le vorbești despre manifestare. Abia așteaptă să fie ajutați și ghidați, iar tu vei fi acolo să le oferi ce au nevoie, în timp ce eu te voi ghida și ține de mână în tot procesul, ca să reușești.

Î: Cât ar trebui să muncesc pentru asta?

R: Cu 1-2 ore pe zi, fiind plătită cu o medie de 50 euro/ședință (ceea ce reprezintă foarte puțin comparativ cu valoarea oferită) vei ajunge, la final de lună, la 3000 euro.

Uite un calcul simplu:

2 ședințe pe zi (2h) ► 2 x 50€ x 30 zile = 3.000 € / lună
4 ședințe pe zi (4h) ► 4 x 50€ x 30 zile = 6.000 € / lună

Pasul 5

CUM ÎȚI CREȘTI NUMĂRUL DE CLIENȚI

Oamenii au tendința să spună: „E ok, Roxana, știu manifestarea pentru mine și cei 2 prieteni ai mei. Îi ajut și mă simt împlinită”.

Asta în timp ce continuă să meargă la un job prost plătit, unde nu fac ce le place, pentru că nu cred că există o ieșire.

Ei bine, odată ce stăpânești metoda, nu te oprește nimic să devii un coach pe manifestare foarte bine plătit în România sau în străinătate.

Însă, ca să ajungi acolo, e nevoie să fii de acord să câștigi din asta câteva mii de euro/lună și să înțelegi că munca, energia și eforturile tale merită și trebuie remunerate.

Și să nu vrei să te oprești la primul om ajutat sau la primul client plătitor, ci să înveți să scalezi businessul la zeci sau sute de clienți plătitori.

Ei bine, aici intervin strategii mai avansate. Dacă crezi că le vei „visa” sau „ghici” tu singură, îți lași veniturile și viața la mâna sorții. Riscul este că vei bate pasul pe loc și te vei întoarce la același job care te stoarce de energie.

Nu-mi doresc asta pentru tine, așa că iată ce te învăț, dacă vrei să te ghidez eu prin acești pași ai metodei.

În Pasul 5, alături de mine:

Întrebări și răspunsuri

Î: Cum o să mă aleagă clienții pe mine și de ce m-ar plăti cu mii de euro?

R: La venitul de 3.000 euro/lună se poate ajunge foarte ușor, din vânzarea de pachete de sesiuni 1 la 1 pe manifestare.

Eu te voi învăța cum să monetizezi tot ce înveți despre manifestare și cum să oferi și altora, cum să vinzi pachete de 5 sau 10 ședințe încasând din start câteva sute de euro, cum să „ieși în față” și să te faci dorită și respectată de cei care vor să lucreze cu tine.

Î: Nu e prea scump ca cineva să plătească 30-50 euro pentru o ședință pe manifestare privată?

R: Draga mea, o oră din viața ta pe care nu ți-o mai dă nimeni înapoi valorează DOAR atât? Tu vei oferi energia, timpul, expertiza ta și, mai ales, pașii pentru vindecarea vieții și manifestarea dorinței acelui om.

Divorțul lui nu e scump?

Boala? Pastilele de la farmacie și medicii?

Despărțirea și inima frântă nu-l costă prea mult?

Nu îți face griji. Te voi învăța să filtrezi clienții și să-i atragi doar pe cei care ar plăti fără probleme 50 euro sau mai mult să fie ajutați să manifeste ce vor.

În plus, vei avea să le dai cea mai puternică metodă de manifestare care există!

Câștigul lor este imens, incomparabil cu cât le vei cere pentru o oră, iar ei vor fi mulțumiți.

Î: Ce fac dacă nu mă descurc să lucrez cu un client?

R: Nu îți face griji, toate acestea le vei învăța alături de mine, dacă vrei să te ajut în acest proces.

Din punctul meu de vedere, nu există să nu te descurci. Diferența e că eu știu deja cum te voi ghida, cum te voi sprijini, asculta, susține și sfătui. Tu încă nu știi (vei afla) și e normal să ai astfel de întrebări.

Da, îți înțeleg temerile și reticența. Te vezi într-o sesiune 1 la 1 și poate anticipezi un blocaj, un moment în care te simți ciudată, pentru că „n-ai cuvintele la tine”.

De asta vom lucra atât de serios și asumat împreună. Ca să știi cum să gestionezi ORICE, să ai inspirația și intuitivitatea necesară să faci față oricărei emoții care apare pe parcursul sesiunii.

Nu uita ce ți-am spus – tu ajuți din BINE CU TINE, din ceea ce tu DEJA ai aplicat în viața ta.

Să recapitulăm:

Tot ce trebuie să faci ca să manifești orice vrei și să generezi venituri de peste 3000 euro/lună este să:

Odată ce ai parcurs acești pași, visul tău va fi deja îndeplinit: vei avea alături persoana iubită, inelul pe deget (dacă asta vrei), copilul (dacă asta vrei), mașina, casa, sănătatea dorită sau banii la care visezi.

În plus, vei avea un job pe care îl vei putea face de oriunde, vei fi liberă să îți faci programul cum vrei, să călătorești, să îti permiți pentru tine și cei dragi lucruri frumoase, valoroase și experiențe de vis.

Vei ajuta oamenii, vei fi respectată pentru munca ta și vei avea satisfacția că schimbi viețile altora și pe a ta cu o metodă infailibilă!

Ce opțiuni ai în acest moment, dacă îți dorești toate aceste lucruri ACUM?

Faci singură acest proces, parcurgi acești pași, dar realist vorbind, trebuie să știi ce presupune asta:

Câteva luni sau chiar ani, doar de documentare – începi de la ZERO și asta înseamnă să aștepți enorm să manifești dorința ta și să ai tendința să renunți la ea, să nu o ai niciodată!

Costuri de mii de euro dacă recurgi la terapii clasice, care te vor stoarce de timp, dar și de bani și nu te vor învăța să manifești corect;

Chiar dacă ai manifestat, riști să pierzi, pentru că nu ai schimbat conceptul de sine care a dus la manifestarea shit show-ului de la început;

Când ai o problemă, nu ai pe cine să întrebi dacă faci corect sau greșit, deci riști să te blochezi sau să te învârți în cerc și să nu ai niciodată visul tău;

Nu are cine să-ți arate cum să lucrezi cu tine sau cu clienții, așa că probabil vei fi tentată să renunți și să te întorci la viața ta obișnuită, pe care probabil, la final, vei ajunge să o privești cu regretul că nu ai trăit-o liberă și cum ți-ai dorit;

Un potențial ratat înseamnă o viață ratată și plină de frustrări, stres și regret, un suflet într-o cușcă…

Vei pierde timp prețios până ajungi să câștigi banii pe care ți-i dorești sau nu vei ști niciodată cum să deblochezi banii ușor și vei rămâne o sclavă a altora, pentru un salariu prea mic pentru cât valorezi tu;

Cel mai important, dacă dai de blocaje, mai ales la început, riști să nu reușești niciodată să manifești ceea ce îți dorești și să-ți deschizi un business din pasiunea ta, ca să ajuți alți oameni;

Sau poți veni alături de mine în Manifestation Academy, unde parcurgem împreună toți pașii, pentru a te ajuta să MANIFEȘTI DORINȚA TA și să GENEREZI VENITURI de 3000 de euro/lună în doar 6 luni.

Tu singură vei ajunge în 6 luni la aceste rezultate pe care oamenii din Manifestation Academy le-au atins?

Dacă răspunsul este nu, te invit să PROGRAMEZI O ÎNTÂLNIRE PE ZOOM, FĂRĂ COSTURI, să discutăm.

Este pentru tine dacă:

Concret, cum lucrăm împreună ca să înveți manifestarea pentru tine și să-ți asigurăm succesul, în cele 6 luni alături de mine?

Manifești relația plină de iubire și armonie, așa cum ai visat, chiar dacă acum nu este deloc așa.

Te deblochezi financiar și accesezi prosperitatea și abundența.

Îți vindeci problemele de sănătate și îți recuperezi energia vitală.

Recuperezi echilibrul emoțional și starea de bine.

Îți manifești jobul dorit și libertatea de a fi stăpâna propriei vieți, ajungând să câștigi între 3-5 mii euro/lună, din a ajuta și pe alții, cum fac eu.

Vei putea lucra și tu din Bali, Thailanda sau orice colț al lumii, de pe telefon sau laptop.

Îți vindeci viața de blocajele existente și îți creezi viitorul dorit.

Concret, cum lucrăm împreună ca să înveți manifestarea pentru tine și să-ți asigurăm succesul, în cele 6 luni alături de mine?

Manifești relația plină de iubire și armonie, așa cum ai visat, chiar dacă acum nu este deloc așa.

Te deblochezi financiar și accesezi prosperitatea și abundența.

Îți vindeci problemele de sănătate și îți recuperezi energia vitală.

Recuperezi echilibrul emoțional și starea de bine.

Îți manifești jobul dorit și libertatea de a fi stăpâna propriei vieți, ajungând să câștigi între 3-5 mii euro/lună, din a ajuta și pe alții, cum fac eu.

Vei putea lucra și tu din Bali, Thailanda sau orice colț al lumii, de pe telefon sau laptop.

Îți vindeci viața de blocajele existente și îți creezi viitorul dorit.

APLICĂ PENTRU A LUCRA CU MINE ÎN 
Manifestation Academy by Roxana Borz – Regina 
Manifestării și în 6 luni îți transformi viața!

Share

Ai prietene care ar putea beneficia de aceaste informații? Spune-le și lor!

Situația TA mai suportă amânare SAU ai nevoie de o SOLUȚIE ACUM?

Este nevoie să decizi URGENT dacă vrei ajutorul meu!

Te pot ajuta să MANIFEȘTI viața ideală și tot ce îți dorești: Împăcarea cu SP, Sănătate, Succes, Abundență pe toate planurile și Bani – GENEREZI VENITURI EXTRA de câteva mii de euro/lună, în doar 6 luni alături de mine.

Ca să îți dai seama exact dacă METODA este potrivită pentru tine, tot ce trebuie să faci este să-ți rezervi locul pentru o convorbire pe ZOOM.

Unul dintre reprezentanții din echipa mea îți va răspunde la întrebări și îți va da toate detaliile de care ai nevoie ca să iei o decizie informată.

ATENȚIE! Este nevoie să decizi ACUM dacă vrei o consultanță gratuită cu un expert din echipa mea.

LOCURILE în calendarul colegilor mei SUNT EXTREM DE LIMITATE!

Voi da șansa celor mai serioși și hotărâți oameni care își doresc să vină alături de mine în Manifestation Academy, ca să-i ajut să MANIFESTE și să-i duc la VENITURI DE 2000-5000 EURO/LUNĂ.

Aplicând și fiind prezentă la întâlnire dovedești că ești cea pe care o caut!