Manifesta impacarea cu persoana iubita sau cu un partener nou ideal, manifesta mai multi bani si recuperareaza-ti sanatatea!

Mini- Curs gratuit in care te invat sa deblochezi iubirea de sine si sa manifesti orice vrei usor!
Lasa-mi adresa de e-mail, unde iti trimit lectiile gratuite prin care vei pune bazele iubirii de sine incepand de azi!
Spune-le si prietenilor tai despre aceste Mini-Curs!
Ce primesti daca te inscrii la Mini-Cursul Gratuit Manifesta prin Iubirea de Sine
Lectii de manifestare si transformare a vietii tale, prin care te ghidez cu pasi simpli ca sa descoperi cum sa te iubesti pe tine si sa manifesti dorintele tale
Descoperi cum sa manifesti impacarea cu o anumita persoana specifica (SP), comunicare, atentie, iubire din partea acelei persoane de la care acum astepti.
Te voi ajuta sa iti “repari” imaginea de sine si sa fii tratat ca un REGE sau REGINA de toti din jur, mai ales persoana dorita
Te invat cum sa manifesti sa primesti iubirea persoanei dorire, sau o relatie noua si o stare de sanatate buna
Exercitii scurte pentru a deschide inima si a debloca energiile stocate in corpul si subconstientul tau si sa incepe vindecarea
Recapeti puterea personala si increderea in tine prin iubirea de sine
Despre mine
Numele meu este Roxana Borz si sunt fondatoarea Comunitatii “Vindeca-ti traumele din copilarie!”.
Am creat pentru toti cei interesati sa inceapa procesul de vindecare a traumelor din copilarie o serie de materiale care au fost parcurse de peste 40 de mii de oameni in ultimul an.
Sunt autor, trainer, practicant NLP acreditat national si international.
Studiez si cercetez de peste zece ani efectele traumelor din copilarie in viata de adult si cum ne afecteaza iubirea de sine.
Mi-am dorit sa ma vindec mai intai pe mine si am inceput aceasta cautare, acest proces mai intai cu mine insami.
Procesul continua si pentru mine si nu imi doresc sa se sfarseasca deoarece de fiecare data descopar valente ale mele pe care invat sa le iubesc.
Imi doresc să te ajut si pe tine daca ai trecut prin experiente neplăcute în copilărie, care si-au pus amprenta peste tine, in viata de adult.
In ultimii 10 ani am muncit sa ma descopar, sa ma tratez, sa ma vindec de trauma abandonului și de alte rani emotionale pe care le aveam.
Am mers la cursuri de dezvoltare personală, am parcurs cursul de Practicant NLP și am devenit acreditata ca Practician NLP - ARONLP, IANLP, EANLP, Asociația Română pentru Programarea Neuro-Lingvistică.
Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie, cu specializarea Farmacie și am practicat meseria ca Farmacist Diriginte, unde am avut ocazia sa tratez si sa observ foarte multi oameni care isi tratau traumele cu medicamente care uneori le faceau mai mult rau decat bine.
Am activat timp de cinci ani ca voluntar și Trainer si Coordonator pentru Organizatia Studentilor Farmacisti si Uniunea Studentilor din Romania.
Mai presus de toate acestea, este ca am reusit să depasesc si sa rezolv efectele negative pe care trauma le-a adus în viata mea.
Si vreau să te ajut si pe tine sa crezi in vindecare prin iubire, iubirea care incepe mai intai fata de sine.
Ce spun Oamenii care
au parcurs Mini-Cursul

Pana acum sunt peste 40000 de oameni care au parcurs materialele mele gratuite despre vindecare.

Te invit sa te alaturi si tu si sa pornesti in calatoria catre iubirea de sine chiar azi!

Inscrie-te acum in Calatoria spre
iubire de sine!
Ajută-ți și prietenii să descopere cum să aibă o relație mai bună cu oamenii speciali din viața lor