Deprinde o abilitate pentru o viață întreagă.
Stabilește o întâlnire 1la1!

Sales Master

Încasează Comisioane între 3.000 – 5.000 EUR devenind Reprezentant de Vânzări Online

Elimină grija banilor din viața ta, lucrând de oriunde din lume. Te ajutăm să faci trecerea rapid de la cariera actuală la o activitate extrem de bine plătită!

Participă la o întâlnire de consultanță gratuită și află cum te putem ajuta să deprinzi abilitatea de a vinde produse de mii de euro.

Te-ai săturat să aștepți luni sau chiar ani de zile după o amărâtă de mărire de salariu care să reflecte implicarea și performanțele tale de la job?

La ritmul în care se scumpește totul, grija banilor devine tot mai apăsătoare.

Și bineînțeles, cu cheltuieli peste cheltuieli, rate și scumpiri în lanț, ce alte soluții ai decât să-ți reduci din plăceri, pasiuni și bucurii?

Tai concediile de pe listă, reduci pretențiile la restaurante și amâni să-ți cumperi mașina mult dorită. Te uiți la eticheta de preț la tot ce cumperi și nu mai prea alegi ce vrei, ci cu un gust amar, alegi ce îți permiți…

Și normal că nu-ți convine, dar te conformezi…

La job faci ciocul mic, pentru că așa rău cum este, nu-ți permiți să pierzi sau să-ți riști și acel venitul, așa cum e el.

Desigur, nu-i în fiecare zi așa de rău. Și cu asta te amăgești. Dar când te uiți la direcția în care merg lucrurile, realizezi că drumul acesta nu te poate duce unde vrei.

Și chiar dacă acum lucrurile arată altfel decât ți-ai dori, tu încă speri.

Hai să vezi niște cifre: uite comisioanele câtorva reprezentanți eduKiwi

Oxana Novacovici

Reprezentant Hobby2Profit

377.327 RON din Mai 2022 până în Iulie 2023

”Îmi doream foarte mult să fiu înconjurată de oameni care au ca valori educația și progresul”

Oxana Novacovici este unul din cei mai prolifici autori eduKiwi. De asemenea, are propriul business în domeniul beauty și mai nou a decis să devină reprezentant de vânzări.

De ce? Pentru că asta îi dă ocazia să cunoască tot mai mulți oameni cu un mindset potrivit, oameni care au aceleași valori și care vor la rândul lor să schimbe România cu ajutorul educației.

Alexandru Nicolau

Reprezentant SellerClub Elite

353.438 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Gianina Ciotescu

Reprezentant SellerClub Elite

239.947 RON din Iulie 2022 până în Iulie 2023

SPERANȚA moare ultima!

Diferența între cei care doar speră și cei care își îndeplinesc visurile stă în ACȚIUNE.

Cei care acționează își și îndeplinesc visurile!

Dacă vrei cu adevărat ca lucrurile să se întâmple așa cum îți dorești, așa cum ți le imaginezi, așa cum SPERI, strategia speranței nu te va duce prea departe…

Acțiunile tale sunt cele care vor pava drumul către succes.

În mod cert te-ai întrebat ”Ce altceva aș putea face?”

Opțiuni sunt.

Dar când te gândești la ele, câte sau care te vor duce la venituri de 3.000-5.000 euro lunar?

Câte dintre ele îți vor da libertatea să îți organizezi programul așa cum dorești și să muncești de oriunde din lume, cu un laptop și un telefon?

Care dintre aceste opțiuni nu-ți fură și mai mult din timpul pentru tine, familie, copii și toate plăcerile vieții?

Câte dintre ele sunt cu adevărat viabile pentru tine?

Știi ce-ți dorești. Dar încă n-ai găsit trenul care să te ducă acolo.

E ca și cum te-ai uita la o poză de pe o plajă mișto, sau cu un peisaj de munte superb, unde ai tot ce-ți dorești.

Și bineînțeles că ai face efortul ca să mergi acolo, DACĂ cineva ți-ar da o hartă, un drum măcar.

Poate că pentru tine sună ca un vis să ai un job din care să faci constant între 3000 și 5000 Euro lunar, să te organizezi cum dorești și să poți lucra de oriunde, cu doar o conexiune la internet și un telefon.

Dar asta este realitatea pe care o trăiesc astăzi cei peste 200 de reprezentanți de vânzări din eduKiwi.

Nu e o fantasmagorie sau doar o poveste cu happy end. Este REALITATEA actuală a celor peste 200 de reprezentanți din echipa noastră.

Și DA, este ceva relativ nou pe piața din România, unde de altfel există și o nevoie foarte mare de astfel de oameni, profesioniști și bine instruiți.

Acum, când piața e în și mai mare creștere, acum e o foarte mare nevoie de reprezentanți buni de vânzări care să ocupe una dintre cele mai bine plătite activități online.

Această nevoie este de fapt o mare oportunitate, doar pentru cei care trec la acțiune!

Practic, atât noi la eduKiwi și eduKiwi School, cât și sute de alți antreprenori din România, caută reprezentanți de vânzări pentru produse și servicii scumpe, care se vând cu prețuri între 1000 și 10.000 euro pe client.

Și hai să-ți explic de ce, atât de mulți dintre ei au pivotat către astfel de preturi:

Și lista poate continua.
Dar esențial este să reții un singur lucru:

Acești antreprenori au mare nevoie de reprezentanți de vânzări (Closeri), care să vorbească cu potențialul client și să închidă vânzarea. ADICĂ DE TINE!

Și sunt dispuși să plătească comisioane generoase oamenilor care au abilitățile necesare pentru acest lucru sau celor dispuși să învețe abilitatea de a vinde.

SECRET

Cei mai buni vânzători pe care îi avem azi în echipă, NU AVEAU DELOC EXPERIENȚĂ înainte!

Deși se practică de mii de ani, arta vânzării s-a schimbat atât de mult, încât în ziua de azi, un bun vânzător îți vinde ceva și tu nici nu-ți dai seama.

Iar un om care are abilități bune de comunicare, un om cu empatie sau inteligență emoțională dezvoltată, va putea face cu succes o cariera în domeniul vânzărilor, ca și reprezentant de vânzări de produse scumpe.

Am antrenat deja câteva sute de oameni să facă acest lucru. Și îți pot spune și ție care sunt câteva dintre cele mai importante abilități ale unui reprezentant de vânzări:

Dar vreau să-ți ofer o perspectivă chiar mai largă de atat. Am pus toți reprezentanții din echipă (peste 200 de oameni) să-și scrie părerea în legătură cu acest aspect.

Uite aici câte răspunsuri:

Dacă simți că ai și tu măcar o mică parte dintre aceste abilități, poți face o schimbare majoră în viața ta. În doar 30 de zile poți învăța abilitatea numărul 1 a milionarilor care te va face și pe tine prosper – ABILITATEA DE A VINDE ORICE!

Dacă vrei să treci la ACȚIUNE

Sales Master este cel mai avansat program din România pentru a învăța abilitatea de a vinde și a încasa comisioane mari

Te vom învăța exact acele aspecte și abilități cheie pe care trebuie să le ai ca să poți face vânzarea de produse scumpe.

Te vom antrena și testa în fiecare etapă a procesului, astfel încât să ieși din acest curs pregătit să ocupi o poziție de reprezentat de vânzări într-o companie.

Chiar mai mult: te vom ajuta noi să găsești acel job!

Îl vom găsi noi pentru tine. Pentru că și noi în eduKiwi avem constant nevoie de reprezentanți de vânzări. La fel, și alți autori online și alte companii caută și au nevoie urgentă de astfel de reprezentanți care să vândă produsele lor prin întâlniri 1la1.

Tu trebuie doar să înveți, să deprinzi abilitatea și să îți dorești să muncești.

Să treci etapa de testare și să obții feedback pozitiv pentru a absolvi cursul și pentru a primi o poziție liberă în compania noastră sau în compania clienților noștri ca Reprezentant de Vânzări.

Dacă vei fi bun și dornic să muncești (și vei dovedi asta prin numeroase teste) te vom lua la noi în echipă sau la o firmă parteneră.

Pas cu pas, săptămână după săptămână, vom lucra împreună pentru ca TU să înveți:

Te vom pregăti intens astfel încât să vinzi și să încasezi comisioane generoase.

Partea teoretică o poți parcurge în ritmul tău, cât de repede dorești. Cu toate că dacă ai motivația peste limite, în câteva săptămâni vei fi as la teorie.

Dar acest curs are, pe lângă teorie, alte componente foarte importante: practică, testare și feedback pe roluri.

Iar pentru a absolvi acest curs, tu trebuie să treci toate testele, atât cele teoretice, cât și cele practice.

În plus, vei primi diplomă că ai absolvit cel mai avansat curs de vânzări din România – Sales Master.

Însă vei avea parte de o pregătire extrem de avansată, iar acest lucru te va ajuta să treci toate testele fără probleme.

Învață abilitățile necesare și antrenează-te pentru a deveni Reprezentat de vânzări!

Ce înseamnă de fapt poziția de High Ticket Closer?

Este în primul rând un skill, o abilitate, pe care odată dobândită, o vei putea folosi în vânzarea / negocierea pe care o porți atât în colaborări, cât și în viața de zi cu zi.

Această abilitate presupune să înțelegi exact mecanismele emoționale și psihologice din spatele deciziilor pe care un potențial client le ia, iar tu ghidezi cu profesionalism și tact întreaga conversație, mergând din aproape în aproape cu el, astfel încât la finalul discuției, decizia să fie una cât mai clară și ușoară.

High Ticket – semnifică de fapt două lucruri:

1.

Valoarea produsului sau serviciului este una ridicată. Aici prețurile încep de la 1.000 și pot ajunge până la 10.000 euro sau și mai mult.

2.

Vânzarea într-un astfel de context este complet diferită, iar motivele cumpărării nu sunt bazate pe preț, ci pe transformarea sau valoarea adusă de ceea ce oferi, în ariile importante din viața clientului tău.

Closer – este un profesionist, cu abilitatea de a ghida procesul unui potențial client – de la informare, la pregătire și până la închiderea vânzării.

Cum se desfășoară o zi de lucru din viața unui Reprezentant de vânzări de produse premium (High Ticket Closer)?

Întreaga muncă se desfășoară de pe telefon și laptop, în format online.

Tu îți poți organiza programul așa cum dorești, ținând cont de disponibilitatea ta și a oamenilor cu care lucrezi. Un minim necesar de 5 ore de implicare activă te pot duce la rezultate semnificative, dar pe măsură ce numărul de ore crește spre 8-9, randamentul și implicit comisioanele generate cresc exponențial.

Un High Ticket Closer își începe mereu ziua făcându-și planul de acțiune pentru acea zi.
Trimite un rând de mesaje cu ora întâlnirii și link-ul de conectare către toți oamenii cu care are ședințe de consultanță programate în acea zi.

Apoi se pregătește pentru ședințele de consultanță și intră online în apeluri video cu oamenii programați în acea zi.

Și deși aceste lucruri par acțiuni individuale, munca și performanța unui reprezentant de vânzări este întotdeauna bazată și pe apartenența la echipă și pe relația directă cu managerul său.

Astfel, zilnic, un closer are o ședință de 15-30 minute cu echipa sa și periodic are ședințe cu un om mai experimentat din echipă.

Și nu în ultimul rând, ca orice top performer, el își analizează constant activitatea și continuă procesul de îmbunătățire și perfecționare, atât prin auto-analize, cât și primind ghidaj de la vânzători mai experimentați.

Cum se desfășoară o întâlnire de vânzare?

Pregătită bine în prealabil, clientul deja cunoaște promisiunea – sau rezultatul final pe care îl poate aștepta, achiziționând serviciul sau produsul pe care tu îl vinzi. El este astfel, un “client cald”, care are interes și dorința de colaborare.

Ședințele se țin în format online, clientul accesează un link pe care tu îl oferi, iar astfel puteți purta un apel video, cel mai des folosindu-se aplicația zoom.

1.

Stabilirea relației și cunoașterea clientului

2.

Prezentarea produsului / serviciului și a pașilor de acțiune

3.

Logistica colaborării, ofertare și încheierea vânzării

Procesul pe care ți-l oferim este unul studiat, testat și perfecționat în cadrul a peste 30.000 de întâlniri de consultanță doar în cadrul eduKiwi, iar pașii pe care-i ai de urmat pentru a conduce cu succes o astfel de discuție, sunt foarte specifici și eficienți, astfel încât tu să-ți oferi mereu cele mai bune șanse pentru a vinde.

În cât timp poți deveni un vânzător foarte bun?

Chiar dacă niciun vânzător nu poate închide 100% dintre întâlnirile de consultanță cu vânzare, un vânzător de top poate avea o marjă de 50-80% de succes în mod constant.
Dar pentru a ajunge acolo, este nevoie de timp. Deși nu timpul este cel care te îmbunătățește, ci atitudinea, acțiunile și antrenamentul constant. Aceasta este de fapt calea sigură spre performanță.

Cu cât faci mai multe întâlniri, cu atât devii mai bun

Alături de cine înveți arta de a vinde?

Doru Pelivan – CEO eduKiwi

Autor Online, Antreprenor, cel mai cunoscut și apreciat om din România pe dezvoltarea și vânzarea dea cursuri și programe online. Am generat vânzări în valoare de 20M euro doar cu clienți din România.

eduKiwi este la ora actuală cea mai mare companie educațională din România, cu cele mai apreciate cursuri și programe online.

Am devenit un etalon în lumea educației online din România datorită faptului că eu am devenit cel mai bine pregătit om pe zona de dezvoltare și vânzare de Cursuri și Programe online.

În jurul eduKiwi sunt alte sute de afaceri care prosperă în prezent deoarece au învățat din modelul nostru de business și vânzare.

Conduc această echipă de 10 ani și mereu am împărtășit cu comunitatea mea lecțiile învățate, precum și cele mai noi strategii.

Știu ce valori avem, iar toate strategiile de business sunt gândite conform acestora. Astfel, dacă există și mai mulți oameni care modelează ce facem noi, în total vom ajuta și mai multă lume.

Pot spune că prin programele mele de mentorat în business am deschis calea către o nouă poziție în domeniul joburilor online. Poziția de High Ticket Closer, care este una dintre cele mai bine plătite poziții la momentul actual.

În felul acesta am reușit să schimb viețile a 200 de oameni din echipa mea, plus alte câteva sute de oameni care sunt reprezentanți de vânzări în alte companii cu care colaborez.

Prin acest curs vreau să te ajut și pe tine să nu mai depinzi de grija banilor lună de lună și să faci o activitate care te energizează, te eliberează și îți permite să te bucuri de ea viață.

Sașa Bodeanu – Head of Sales eduKiwi

Inginer, autor de cursuri online și trainer cu peste 200 de reprezentanți de vânzări în subordine.

Îți pot spune chiar de la început că nu m-am născut cu abilități de vânzător.

Din contră, acum 2 ani de zile, nu eram în stare să vând mai nimic, credeam că nu știu, că nu pot și că nu-mi place deloc vânzarea.

Dar ce a avut mereu însemnătate pentru mine, a fost comunicarea autentică și dorința de a ajuta oamenii.

De asta, atunci când caut oameni pentru echipa eduKiwi, nu caut neapărat oameni cu experiență în vânzări, ci oameni care sunt aproape de oameni. Ei pot și vor deveni cei mai talentați și de succes vânzători.

Am lucrat timp de 10 ani în diverse companii multinaționale și în telecomunicații. Știu exact ce înseamnă un job care te plătește cât s-o duci de la o lună la alta, care te ține în zona de confort, dar nu te eliberează financiar. Care nu te împlinește pe de-a-ntregul.

Mi-am dorit total altceva pentru mine, pentru viitorul meu și pentru oamenii pe care îi am alături. Și deși am început absolut de la 0 în vânzări, prin învățarea sistemului High Ticket Closer și prin antrenament constant, din a doua mea lună de activitate, am devenit unul dintre cei mai buni vânzători din echipă.

Practic, am fost 6 luni din 7, cel mai bun reprezentant de vânzări.

Apoi am început să coordonez o echipă de vânzări, care în scurt timp a devenit cea mai bună echipă, dintre 8 alte echipe.

Așa cum intuiești, a fost cea mai bună echipă dintre alte 8 echipe de top performeri, timp de 1 an de zile.

Acum, conduc întregul departament de vânzări din eduKiwi și suntem de departe cea mai puternică și inspirațională companie de educație din mediul privat din România.

Și DA, după ce înveți aceste tehnici, după ce vei absolvi acest curs, dacă găsim o potrivire, te poți alătura chiar și tu celei mai performante echipe de vânzări din România, echipa eduKiwi.

De ce este poziția de High Ticket Closer atât de bine plătită?

Vânzarea de produse sau servicii scumpe nu se face de pe un simplu website, ci este mereu bazată pe interacțiune umană.

Un preț mai mare, presupune o marjă de profit mai mare pentru business. Dar un business nu poate supraviețui fără vânzări. Vânzările sunt energia, sunt sângele business-ului, iar fără ele, toate celelalte departamente au de suferit. Sau falimentează și se închid.

Astfel, un business poate oferi comisioane generoase pentru reprezentanții de vânzări care, de fapt, aduc banii în firmă. Practic, un High Ticket Closer asigură una dintre cele mai importante părți ale acelui business.

Acesta este și motivul pentru care, Reprezentanții de vânzări care dobândesc aceast abilitate, elimină grijile banilor din viețile lor pentru totdeauna.

Ca să înțelegi dimensiunea comisioanelor pe care un business este dispus să le achite către reprezentanții de vânzări, îți dau exemplul nostru.

La eduKiwi, în 2022 am achitat comisioane în valoare de 606.748€ către echipă. Până acum, în 2023, am achitat deja 1.120.100,17€ comisioane.

Alexandra Eremity

Reprezentant Hobby2Profit

178.591 RON din Noiembrie 2022 până în Iulie 2023

Costi Ghitan

Reprezentant Mental Coach

134.768 RON din Ianuarie 2023 până în Iulie 2023

Mihaela Cerbu

Reprezentant Hobby2Profit

163.711 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

George Ștefan-Toma

Reprezentant SellerClub Elite

127.162 RON din Iulie 2022 până în Iulie 2023

Ani Plumb

Reprezentant Manifesation Academy

220.175 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Iustin Aionese

Reprezentant SellerClub Elite

151.269 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Marius Andrei Gligor

Reprezentant SellerClub Elite

152.129 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Mihai Guta

Reprezentant SellerClub Elite

124.930 RON din August 2022 până în Iulie 2023

Radu Sebastian Sorin

Reprezentant SEO cu Rezultate

78.937 RON din Decembrie 2022 până în Iulie 2023

Andrei Grigore

Reprezentant SellerClub Elite

94.941 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Bogdan Nițuleasa

Reprezentant Hobby2Profit

115.628 RON din Iunie 2022 până în Iulie 2023

Cum se desfășoară programul Sales Master

În primul rând este nevoie să înțelegi psihologia de a face o vânzare într-un mod etic, sănătos și benefic pentru potențialul client.

Ne vom ocupa să înțelegi exact mecanismul și strategia prin care poți închide cu succes discuțiile cu potențialii clienți.

Să înveți arta vânzărilor este un proces, dar alături de noi vei simți progresul de la o zi la alta.

Aceste discuții de vânzare se desfășoare în format Online, de oriunde din lume, cu clienții din întreaga lume. Dar nu-ți face griji, toți sunt vorbitori de limba română.

Modelul de vânzare este unul bazat în mare parte pe clienți calzi care au nevoie de produs și cunosc deja compania.

Practic, nu va fi nevoie să ”bați pe la uși” și să cauți clienți peste tot, așa cum se întâmplă de regulă în joburile de reprezentant de vânzări!

La finalul cursului vei avea posibilitatea să începi ca și reprezentant de vânzări în eduKiwi sau într-o companie parteneră cu noi.

După ce asimilezi informația din fiecare etapă, vor urma componentele de TESTARE și ANTRENAMENT.

Pe scurt, dacă te ții de treabă, în 30 de zile, poți absolvi acest program și vei fi pregătit să începi activitatea de Reprezentant de Vânzări FULL TIME de produse scumpe.

Din acel moment, primele tale comisioane le vei încasa în aproximativ 30-45 de zile.

În timp ce în alte activități și în alte joburi se cere experiență de minim un an, iar apoi mai e nevoie de câteva luni bune sau chiar un an ca să fii promovat și să primești o mărire de salariu, aici poți câștiga oricât, chiar din prima lună. Totul în funcție de performanțele tale și nimic altceva.

În calitate de Reprezentant de Vânzări ai nevoie de doar 30 de zile să poți încasa primele comisioane generoase.

Tu poți parcurge cursul în 30 de zile și să aplici deja ce ai învățat. Dar în plus, pe platforma eduKiwi vei avea acces la el încă 3 luni ca să poți reveni oricând ai nevoie la informații importante, în primele luni de lucru.

Cursul se poate face în doar 30 de zile dar vei putea avea acces la el 90 de zile.

Depinde de tine cât de repede îți dorești să începi această activitate.

Te invit într-o călătorie la sfârșitul căreia:

În doar 30 de zile poți absolvi acest program și poți ocupa deja o poziție într-o companie de top din România.

Dar asta nu înseamnă că întrerupem procesul tău de antrenare.

După ce absolvi programul, vei avea încă 2 luni acces săptămânal la ședințe de training și feedback, ca să ne asigurăm că odată ce începi sa aplici “în teren” ceea ce ai învățat, vei fi pregătit să depășești toate provocarile care vor apărea pe parcurs.

Testarea Teoretică

Întrucât procesul este unul complex, după ce treci de fiecare dintre capitolele principale pe care ți le vom prezenta, vei avea parte de un test, tot în mediul online.

Astfel, ne asigurăm de ambele părți că asimilezi partea teoretică.

Este foarte importantă testarea, ca să ne dăm seama cât de pregătit ești să treci mai departe și să faci acest proces ca la carte.

Testarea Practică

Odată învățată teoria, practica este cea care ne face de fapt performanți.

Vei avea sesiuni de antrenament pe fiecare dintre etapele procesului, astfel încât să poți să înveți într-un mediu sigur și să primești feedback constructiv pe aspectele pe care le poți îmbunătăți.

Absolvirea programului și începerea activității de Reprezentant de Vânzări

Ai parcurs și asimilat partea teoretică.
Ai primit undă verde pe partea antrenamentelor practice, iar feedback-ul este unul pozitiv.

Asta înseamnă că poți începe activitatea!

În funcție de rezultatele testelor teoretice și practice, vei putea obține o poziție de reprezentant de vânzări chiar în echipa eduKiwi.

Sau, te vom îndruma către unul dintre zecile de antreprenori și autori autori de cursuri online care au nevoie de reprezentanți în echipa sa.

Fie că ajungi în echipa eduKiwi, fie că ajungi într-o altă companie, vei fi pregătit să vinzi programe educaționale premium sau alte produse scumpe, care îți vor genera comisioane lunar între 3.000-5.000 euro sau și mai mult.

Cuprinsul Cursului Sales Master

Mindset & Motivație

Flow Client – cum ajunge un potențial client la tine

Cum pregătești întâlnirea de vânzare

Scriptul / Strategia de Vânzare

Pregătirea și prezentarea Ofertei

Testare

Role Play

Vânzarea Outbound

Dacă tot ce ai citit până acum nu te-a convins, uite încă 13 motive să vii alături de noi în Sales Master.

1.

Prin acest program îți însușești abilitățile necesare pentru a vinde foarte repede produse premium de peste 1000 euro, și începi să faci bani încă din prima luna dacă îți dedici timp pentru a absolvi cursul.

2.

Te poți dezvolta și îți poți crește masiv veniturile în funcție de implicarea și performanța ta.

3.

Nu conteaza experiența anterioară, cât contează să ai motivație să înveți și deschidere spre a lucra cu alți oameni (dacă ai abilități de psihologie, coaching, mentorat – ele constituie un mare avantaj).

4.

În general vei lucra cu leaduri calde sau călduțe, acest model de business nu se axează foarte mult pe clienți reci.

5.

Ai nevoie doar de un laptop și de un telefon, poți fi oriunde în lume, doar să ai semnal.

6.

Îți poți organiza programul în cea mai mare parte cum dorești, ai flexibilitate.

7.

Dobândești un skill de care orice business are nevoie (practic vei putea face bani atât în business-ul tău cât și în orice alt business).

8.

Generezi câștiguri bazate pe competențele și rezultatele tale, dar cu siguranță este un venit mai mare decât un salariu mediu în România.

9.

Ești plătit la comision – potențial enorm de câștig fără riscul investiției unui business propriu

10.

Înveți practic să ajuți oameni pe diverse domenii.

11.

Ai potențial de a câștiga comisioane între 3000 Euro și 5000 Eur lunar după foarte puțin timp (1-3 luni, în funcție doar de tine).

12.

Pe măsură ce devii tot mai bun, poți încasa tot mai mult – încasări în creștere vizibile de la lună la lună – nu aștepți 6-12 luni pentru o promovare și câteva procente în plus la salar.

13.

Făcând această activitate te poți alătura unora dintre cele mai competitive echipe de vânzări din piața din România, mediu excepțional de creștere, învățare și dezvoltare continuă.

Învață abilitățile prin care vei elimina grija banilor pentru totdeauna din viața ta! Devino Reprezentant de Vânzări!

Testimoniale

”Am primit informații pentru care aș fi plătit o grămadă de bani în alte cursuri”

De la manager de restaurant, la antreprenor și apoi la reprezentant în echipa eduKiwi. Alex Sora a decis să se alăture echipei noastre ca reprezentant eduKiwi School, probabil cel mai mare proiect educațional privat din România, tocmai din dorința de a produce o schimbare reală în educația noilor generații.

”Aveam rezultate bune cu cursanții mei, dar nu aveam mulți cursanți pentru nu știam să vând”

Sașa Bodeanu predă Mindfulness, a fost și autor eduKiwi, unde a avut super rezultate cu sutele de cursanți care i-au urmat sfaturile, însă și-a dat seama că lipsește ceva.

Chiar dacă cei care ajungeau în programele lui educaționale aveau rezultate, nu putea crește numărul de participanți, tocmai pentru că nu avea dezvoltat acest skill, de a vinde, lucru care s-a schimbat total odată ce a devenit reprezentant de vânzări în echipa eduKiwi

”În echipa eduKiwi nu există competiție”

Chiar dacă Ana este de profesie farmacist, a decis să devină reprezentant de vânzări în echipa eduKiwi și să contribuie alături de noi la obiectivul de a ajuta peste 1 milion de români prin educație.

Așa cum spune chiar ea, se simte ca într-o familie, tocmai pentru că este permanent înconjurată de oameni de calitate, dispuși oricând să ofere ajutor necondițioant.

"Independență și Mobilitate. Asta înseamnă să fii reprezentant în echipa eduKiwi"

Așa cum spune chiar Adriana, a fost doar 6 luni angajată, iar apoi a devenit antreprenor și freelancer. Însă lucrul pe care nu l-a găsit în niciunul din Business-urile anterioare a fost independența și mobilitatea de care a avut parte ca reprezentant de vânzări în echipa eduKiwi.

”Am decis să devin reprezentant pentru că m-a atras autenticitatea oamenilor din eduKiwi”

Chiar dacă că a avut mai multe job-uri înainte (comunicare, PR, televiziune) poziția e reprezentant de vânzări i-a adus lui Ani Plumb satisfacții cel puțin la fel de mari.

Așa cum spune și ea ea, că iubește ceea ce face, iar lucrul acesta automat aduce după sine și împlinire din toate punctele de vedere, inclusiv cel material.

De la 0 experiență la 94.941 RON comisioane ca Reprezentant de Vânzări în 14 luni

Andrei e Reprezentant de Vânzări în echipa eduKiwi din iunie 2022. A început cu 0 experiență în vânzări, având un job sezonier atunci când a aflat de șansa de a vinde produse premium. A ajuns la comisioane totale, în 14 luni, de 94.941 RON.

Elimină grija banilor din viața ta, lucrând de oriunde din lume. Te ajutăm să faci trecerea rapid de la cariera actuală la o activitate extrem de bine plătită!

124.930 RON comision total ca Reprezentant de Vânzări în 12 luni

Mihai a început activitatea de Reprezentant de Vânzări în eduKiwi în Noiembrie 2022. La 9 luni distanță, suma totală încasată de el – comisionul lui personal – a ajuns la peste 100.000 RON.

În doar 30 de zile poți absolvi programul Sales Master și poți ocupa deja o poziție de Reprezentant de Vânzări într-o companie de top din România.

78.937 RON comision total ca Reprezentant de Vânzări în 8 luni

„Ca să evoluezi ca persoană pe toate planurile, ai nevoie de resurse de top. Era imposibil să strâng, să studiez și să separ informațiile de care aveam nevoie. Mai mult decât atât, credeam că pentru a câștiga mai mult, trebuie să muncesc mai mult. Dar dacă faci lucrurile cum trebuie și într-un mod inteligent, întotdeauna vei găsi o balanță între timp și bani”.

Sebastian e Reprezentant de Vânzări în eduKiwi din decembrie 2022, timp în care a învățat abilitățile necesare pentru această poziție și a ajuns la comisioane de peste 3.000 euro / lună.

De la Vocal Coach la Reprezentant de Vânzări de succes

Cristina este Reprezentant de Vânzări eduKiwi din iunie 2022. În prima ei lună, cu foarte puțină experiență anterioară în vânzări, a ajuns să încaseze din colaborarea cu eduKiwi un comision de 3.600 euro.

Dacă te-ai săturat să aștepți luni sau chiar ani de zile după o amărâtă de mărire de salariu care să reflecte implicarea și performanțele tale de la job, te așteptăm în Sales Master. Te învățăm abilitatea nr. 1 a milionarilor – vânzarea – și în 30 de zile poți să ai deja comisioane din noua meserie.

De la salariu de 2-3000 de lei la comision de 19.107 lei

Heidi a lucrat pe Customer Service într-o multinațională timp de 4 ani. Fiind mămică singură, nevoile copilului îi depășeau salariul de maxim 3.000 lei, astfel că au fost necesare multe sacrificii din partea ei.

În a 2-a lună de când a devenit Reprezentant de Vânzări în eduKiwi a încasat un comision de 19.107 lei pentru vânzările făcute de ea. Adică peste 3.800 euro!
Elimină grija banilor din viața ta, lucrând de oriunde din lume. Te ajutăm să faci trecerea rapid de la cariera actuală la o activitate extrem de bine plătită!

BONUS!

Cum să faci vânzări Outbound

Învață cum să aduci clienți din afara marketingului plătit și să câștigi comision dublu.

Întâlniri de Succes Înregistrate

Meseria se fură, iar cel mai mult poți învață din exemplele de vânzări reușite ale vânzătorilor mai experimentați. Astfel, înțelegi cum se aplică ceea ce ai învățat pe clienți reali.

Training despre blocaje financiare și pe vânzări – Roxana Borz

Află cum poți depăși convingerile limitative și cum să ai comisioane din ce în ce mai mari.

Participă la o întâlnire și află cum poți începe cariera care îți va aduce 3000-5000 euro lunar constant.

GARANȚIE

Vrem alături de noi doar oameni hotărâți și puși pe treabă. Așadar, dacă tu consideri, din diverse motive, că nu vrei să deprinzi abilitatea nr. 1 a milionarilor, ai timp 14 zile de când începe cursul să-ți ceri banii înapoi.

Găsește-ți motivația interioară și curajul de a fi cu adevărat independent! Devino Reprezentant de vânzări și prima viață pe care o schimbi este chiar a ta!

Ce pierzi dacă refuzi o astfel de oportunitate?

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Vom anunța prețul în momentul în care redeschidem înscrierile.

Plata se poate efectua atât cu cardul, cât și prin transfer bancar.

Înscrie-te pe lista de așteptare și vei fi printre primii care află!

Deoarece cu toții vom parcurge cursul împreună, în același ritm. În felul acesta toată grupa va menține ritmul propus de noi și vom reuși ca în 30 de zile să absolviți cursul cu abilitatea deja însușită.

În plus, pe toată durata cursului, atenția noastră va fi acordată 100% participanților – așa ne asigurăm că nimeni nu e lăsat în urmă.

Nu e nici o problemă. Poți urmări oricand înregistrările din platforma eduKiwi.

Îți recomand să participi la cât mai multe sesiuni LIVE, doar așa vei maximiza rezultate și încasările tale ulterioare.

Vrem alături de noi doar oameni hotărâți și puși pe treabă. Așadar, dacă tu consideri, din diverse motive, că nu vrei să deprinzi abilitatea nr. 1 a milionarilor, ai timp 14 zile de când începe cursul să-ți ceri banii înapoi.

Comunitatea va fi mereu acolo pentru tine.
Chiar și după terminarea cursului, încă vei mai avea acces la ea o perioadă de 3 luni de zile.

Ai acces la materia de curs și la înregistrările întâlnirilor de support timp de 3 luni. După absolvire și după ce treci toate testele, dacă obții o poziție de reprezentant în eduKiwi, ai acces lifetime la materiale.

De ce nu ai fi TU următorul Reprezentant de Vânzări?

Jobul ideal este ca sufletul pereche.

Toți visăm la el, prea puțini îl găsesc. Mulți sunt nemulțumiți de realitate, iar câțiva și-au dat seama că ei sunt direct răspunzători de ce se întâmplă în viața lor.

Activitatea de High Ticket Closer îți oferă, pe lângă siguranță financiară lună de lună, foarte multă libertate, independență și motivație peste măsură ca să avansezi, să devii tot mai bun.

În această activitate cu cât ești mai bun, cu atât câștigi mai mult.

Ce te oprește să fii TU un Top Performer în Vânzări și să câștigi constat comisioane de 3.000-5.000 euro sau și mai mult?

Absolut nimic!

Amintește-ți că abilitatea de a vinde este tot o abilitate care se învață! Și este abilitatea no. 1 a milionarilor.

Nu pornești din start cu ideea că tu nu vei reuși, că la tine nu funcționează, că nu ești făcut să vinzi și să lucrezi cu oamenii. Nu apleci urechea la ce spune vecinu de la parter sau colegul de bancă care a ajuns angajatul lunii.

Nu ești genul care stă la mila salariului și la mila șefului care nu te apreciază. Ești enorm mai mult de atât!

Iar dacă ai ambiție și o doză de nebunie în tine încât să crezi că poți să fii cel mai bun reprezentant de vânzări din câți există, crede-mă, poate nu vei fi primul din top, dar vei fi un adevărat Top Performer care va câștiga mai mult decât încasează șeful de la jobul actual.

Ești un pic ”disperat” să-ți recâștigi controlul, ai poftă și ești motivat să faci bani, să lucrezi independent, să depinzi doar de tine și de abilitățile tale?

Atunci devino Reprezentant de Vânzări și poate chiar vei fi următorul Top Performer din echipa de vânzări eduKiwi.

Trăiește o viață fără grija banilor! Află detalii despre cel mai avansat program de reprezentanți de vânzări din România!

Contactează-ne!

Emilia Rotaru

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, contactează colegul nostru din echipa de customer support.