Sașa Bodeanu – Head of Sales eduKiwi
Romina Nicoară – Reprezentant de Vânzări în eduKiwi

Generează comisioane între 3.000 - 5.000 euro în fiecare lună

Devino High Ticket Closer folosind cea mai avansată strategie de vânzări din România

MasterClass-ul are loc:
REZERVĂ UN LOC!
Zile
Ore
Minute
Secunde
X

Descoperă cea mai avansată strategie de vânzări din România și obține comisioane de 3.000 - 5.000 euro lunar

ÎNSCRIE-TE ACUM!
Zile
Ore
Minute
Secunde

Acest MasterClass este pentru tine dacă:

Acest MasterClass NU este pentru tine dacă:

Vino la MasterClass și află dacă este pentru tine activitatea de High Ticket Closer!

ÎNSCRIE-TE ACUM!
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cine va prezenta acest MasterClass?

Eu sunt Sașa Bodeanu

Inginer, autor de cursuri online și trainer cu peste 200 de reprezentanți de vânzări în subordine.

Îți spun chiar de la început că nu m-am născut cu abilități de vânzător.

Din contră, acum 2 ani de zile, nu eram în stare să vând mai nimic, credeam că nu știu, că nu pot și că nu-mi place deloc vânzarea.

Dar ce a avut mereu prioritate pentru mine au fost comunicarea autentică și dorința de a ajuta oamenii.

DA, sunt un om al oamenilor care nu știa să vândă.

De asta, atunci când caut oameni pentru echipa eduKiwi, nu caut neapărat oameni cu experiență în vânzări, ci oameni care sunt aproape de oameni. Ei pot și vor deveni sigur cei mai talentați și de succes vânzători.

Și au trecut deja destul de mulți astfel de oameni prin programele mele ca să fiu sigur cine sunt cei mai de seamă candidați.

Am lucrat timp de 10 ani în diverse companii multinaționale și în telecomunicații. Știu exact ce înseamnă un job care te plătește cât s-o duci de la o lună la alta, care te ține în zona de confort, dar nu te eliberează financiar. Care nu te împlinește pe de-a-ntregul.

Mi-am dorit total altceva pentru mine, pentru viitorul meu și pentru oamenii pe care îi am alături. Și deși am început absolut de la 0 în vânzări, prin învățarea sistemului High Ticket Closer și prin antrenament constant, din a doua mea lună de activitate, am devenit unul dintre cei mai buni vânzători din echipă.

Practic, am fost 6 luni din 7, cel mai bun reprezentant de vânzări.

Am învățat că abilitățile de vânzare nu sunt ceva mistic sau magie neagră, e vorba despre oameni, ceva la care mă pricepeam și înainte, doar că limitările mele mă opreau să fac procesul până la capăt.

Apoi am început să coordonez o echipă de vânzări, care, în scurt timp, a devenit cea mai bună echipă dintre altele 8.

A fost cea mai bună echipă dintre altele de top performeri timp de 1 an de zile.

Acum, conduc întregul departament de vânzări din eduKiwi și suntem de departe cea mai puternică și inspirațională companie de educație din mediul privat din România.

Și DA, după ce înveți aceste tehnici, după ce vei absolvi acest curs, dacă găsim o potrivire, te poți alătura chiar și tu celei mai performante echipe de vânzări din România, echipa eduKiwi.

Vino la MasterClass să afli mai multe despre sistemul care te poate ajuta și pe tine să începi o activitate care te împlinește pe toate planurile.

Te aștept LIVE!

Eu sunt Romina Nicoară

Astăzi vreau să împărtășesc cu tine o parte din călătoria mea în lumea comunicării și a vânzărilor care m-a condus la transformarea în omul care sunt azi. Mi-am construit un fundament solid în ceea ce privește înțelegerea complexității relațiilor umane în urma studiilor la Facultatea de Științe Politice și Științe ale Comunicării și a unui master în Economia și Managementul Dezvoltării Regionale.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul vânzărilor și 4 ani în rolul de Sales Trainer în cadrul unei companii multinationale, am avut privilegiul să împărtășesc cunoștințele mele cu peste 3.000 de oameni de-a lungul timpului. Fiecare interacțiune a fost un teren de joacă pentru mine, un loc în care am găsit noi provocări și oportunități de creștere personală și profesională.

Anul 2020 a adus o schimbare majoră în viața mea – am luat decizia de a-mi deschide propria afacere în domeniul serviciilor de consultanță în afaceri și management. Această experiență m-a făcut să conștientizez că, de fapt, dincolo de beneficiile financiare pe care le urmărim cu toții, este esențial ca prin ceea ce fac sa aduc plus valoare în viețile celor din jurul.

Acesta este motivul principal pentru care anul trecut am decis să mă alătur echipei eduKiwi unde am învățat rapid că a deveni un “High Ticket Closer” nu este doar despre vânzări, ci și despre arta de a construi relații autentice și durabile.

Am descoperit că fiecare interacțiune cu oamenii a adus o nouă dimensiune în dezvoltarea mea. Cred că putem să ne desăvârșim cu adevărat doar în relațiile cu ceilalți oameni. Astfel, am învățat să apreciez nu doar succesele, ci și momentele dificile, în ele găsim adevărata noastră putere de conexiune.

Cred cu tărie că lumea vânzărilor ne poate oferi oportunități incredibile de creștere personală și profesională și, în același timp, ne poate învață cum putem construi relații solide și valoroase.

Vino la MasterClass și afli toate detaliile despre această activitate online, aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu tine sistemul pas cu pas prin care generezi comisioane între 3.000 – 5.000 euro lunar. Te aștept LIVE!

Află dacă poziția de High Ticket Closer ți se potrivește și începe să generezi comisioane substanțiale în fiecare lună

VINO LIVE!
Zile
Ore
Minute
Secunde