Sașa Bodeanu, Head of Sales eduKiwi, cel mai apreciat trainer de sales cu peste 250 de oameni în echipă, a susținut peste 1500 de întâlniri de vânzare în ultimii 2 ani.
 
Andrei Gligor – Reprezentant de Vânzări și TeamLeader eduKiwi

Generează comisioane între 3.000 - 5.000 EUR lunar folosind cea mai avansată strategie de vânzări din România!

Devino Reprezentant de Vânzări pentru
Produse Premium și elimină grija banilor
din viața ta, lucrând de oriunde din lume

MasterClass-ul are loc:
Zile
Ore
Minute
Secunde

Descoperă arta vânzării de produse scumpe și oportunitatea unei noi cariere ca Reprezentant de Vânzări!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Pentru cine este acest Training?

Pentru cine NU este acest Training?

Cu siguranță nu este pentru oricine.

Descoperă ce ai nevoie ca să devii reprezentant de vânzări - pentru tine sau pentru alt business!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cine va prezenta acest MasterClass?

Eu sunt Sașa Bodeanu

Sunt Head of Sales eduKiwi și conduc cea mai mare echipă de reprezentanți de vânzări, cu peste 250 de oameni.

Am fost primul instructor acreditat MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) din România și acela a fost momentul de aha, când mi-am dat seama că a lucra cu oamenii este ceea ce mă definește.

Primul training de vânzări la care am participat a fost într-o companie de renume din Statele Unite, în care am învățat cel mai important element într-o vânzare. Să cunoști produsul și chiar să te îndrăgostești de el.

Au trecut aproape 10 ani de atunci și cred cu tărie că cele mai bune cuțite din lume sunt cele ale companiei respective.

Dar pe lângă această credință, am câștigat abilitatea No.1 a milionarilor.

Cel mai important lucru în domeniul vânzărilor sunt oamenii. Dacă îți place să fii înconjurat de oameni și să lucrezi cu ei, șansele să devii un Top Performer în vânzări sunt extrem de mari.

Te aștept LIVE la MasterClass unde te vom învăța abilitatea prin care te poți elibera financiar și de programul 9 to 5, în timp ce faci ceva ce îți place, ceva ce te energizează și îți crește masiv calitatea vieții.

Eu sunt Andrei Gligor

Primul meu contact cu eduKiwi a fost când m-am înscris în programul Seller Club în noiembrie 2021.

Am luat această decizie deoarece îmi doream să fac ceva pentru mine.

Îmi doream mai multă flexibilitate, timp pentru mine și clar îmi doream mai mulți bani.

Înainte nu aveam aceste lucruri. Munceam în weekend-uri ca ospătar la evenimente, am activat ca și livrator la o firmă de birotică papetărie, mai apoi și în domeniul electric timp de 6/7 luni.

Programul de la 8-16 și faptul că la noi în România așa-zișii patroni au o mentalitate nu foarte sănătoasă, m-au făcut să-mi caut o activitate independentă.

Așa s-a ivit oportunitatea aceasta. Fiind în contact cu eduKiwi, am văzut o reclamă în mai 2022 despre cum să devii reprezentant de vânzări.

Am zis de ce nu? În fond și la urma urmei în reclama se prezenta exact ceea ce eu îmi doream – timp, libertatea programului, oportunitatea de a câștiga mai mult.

Am intrat în echipă în prima tură de recrutare a reprezentanților și de atunci parcursul meu a prins un trend ascendent.

Îmi place la nebunie ceea ce fac, mi-am îndeplinit obiectivele de a fi flexibil, de a avea timp și bani. Uneori muncesc mai mult de 8 ore pe zi dar o fac din plăcere și o fac pentru mine.

Faptul că sunt recompensat din comision e cea mai faină idee, deoarece nu există o limită, doar noi ne punem acele limite.

La 1 an de activitate ca reprezentant de vânzări în Seller Club am fost propus ca și TeamLeader de echipă. Am acceptat fără doar și poate.

Nu a fost ușor să mă gândesc la început ca nu voi avea un venit fix, însă după primele 2 săptămâni de muncă am câștigat cât câștigam într-o lună la fostul job, ceea ce mi-a dat și mai multă încredere.

În prezent, câștig câteva mii de euro pe lună din această activitate.

LIVE la MasterClass îți voi spune parcursul meu și cum poate această oportunitate să fie o schimbare radicală și pentru tine.

Învață cea mai avansată strategie de vânzare din România și oportunitatea unei noi cariere ca High Ticket Closer!

Zile
Ore
Minute
Secunde