Secrete pentru atragerea banilor

Orice ai face, nu reușești să atragi mai mulți bani…

Bani pentru hainele pe care ți le dorești, bani pentru mașina și casa pe care ți-ar plăcea să le ai sau pentru vacanța visurilor tale…

Bani pentru stilul de viață pe care-l vezi la alți oameni și care e atât de departe de realitatea din viața ta.

Oricât te dai peste cap ca să câștigi mai mult, tot la limită ești întotdeauna cu banii.

De ce este atât de greu pentru tine să faci bani, de ce la tine banii vin și pleacă și rămâi cu atâtea dorințe pe care ți le reprimi, cu atâtea lucruri pe care nu ți le permiți?

Ce ar trebui să faci ca să reușești și tu să atragi banii în viața ta?

 

Ce inseamna de fapt atragerea banilor?

 

Ca să vezi cum poți face ca banii să vină la tine este important în primul rând să înțelegi că, de fapt, tu nu atragi banii, așa cum ai atrage un cufăr cu monezi de aur care ar pica dintr-o dată în fața ta.

Ceea ce tu faci este să manifești bani sau, din contra, să manifești lipsa banilor.

Ce înseamnă asta mai exact?

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

Manifestarea este procesul prin care subconștientul tău reflectă în realitatea ta convingerile pe care le rulezi în mod frecvent.

Practic tu proiectezi în exterior convingerile, asumpțiile care există în interiorul tău, iar procesul ăsta funcționează în toate planurile vieții tale (în relații, în carieră sau în ceea ce privește sănătatea).

Revenind însă la manifestarea banilor, problema este că o parte dintre convingerile tale nu sunt în acord cu dorințele pe care le ai.

De exemplu, dacă în subconștientul tău crezi că:

 • Banii se fac greu.
 • Banii vin și pleacă.
 • Banii sunt ochiul diavolului.
 • Banii nu aduc fericirea.

vei manifesta în realitatea ta exact confirmarea acestor convingeri, contrar dorințelor tale.

Practic manifestarea banilor funcționează în funcție de 2 coordonate importante:

 

 • Conceptul tău de sine

 

Și aici, mă refer în mod special la stima ta de sine și la nivelul tău de merit.

Dacă tu te consideri o persoană valoroasă, plină de calități, o persoană care merită să câștige bine, merită să aibă succes, convingerea asta se va reflecta în realitatea ta.

 

 • Conceptul tău despre bani

 

Ce gânduri rulezi despre bani?

Dacă tu crezi că banii sunt răi, provoacă ceartă și probleme, dacă crezi că trebuie să alegi între bani și iubire și că nu le poți avea pe ambele sau că oamenii cu bani sunt lipsiți de caracter, egoiști și profitori, cel mai probabil nu vei reuși să atragi banii pe care ți-i dorești.

Trebuie să înțelegi că manifestarea banilor nu este o magie. Nu presupune să rostești sau să scrii pe bilețele formule magice, să folosești cristale sau foi de dafin.

Manifestarea banilor este știință și presupune reprogramarea subconștientului, astfel încât atât conceptul tău de sine, cât și conceptul tău despre bani să se schimbe în direcția în care tu să consideri că banii sunt ceva pozitiv și că îi meriți pe deplin.

 

Importanta mentalitatii in atragerea banilor

 

Dacă atragi sau nu banii în viața ta, lucrul acesta depinde 100% de gândurile pe care le rulezi în mod predominant în mintea ta, de convingerile pe care le ai despre tine și despre bani.

Practic mentalitatea ta este cea care manifestă abundență și prosperitate sau, din contra, lipsa banilor și chiar sărăcie.

Este important să înțelegi că nu poți manifesta prea-plin dintr-o cupă goală.

Dacă starea ta de conștiință este una de lipsă, ceea ce vei manifesta va fi tot lipsă.

În schimb, dacă-ți atribui în interior, în gândurile tale, starea pe care ai avea-o dacă ai fi deja la nivelul financiar pe care ți-l dorești, cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară în realitatea ta.

Mai exact este important să simți că ai ajuns să ai banii pe care îi vrei, că poți să-ți permiți hainele cele mai scumpe, restaurantele cele mai elegante, că locuiești în casa visurilor tale și conduci o mașină super luxoasă.

Cum te simți, care este starea ta dacă ai fi la nivelul financiar pe care ți-l dorești?

Identifică această stare și rămâi în ea cât de mult poți, astfel încât subconștientul tău să o perceapă ca „normalitate” și să o manifeste în realitatea ta.

Pentru că exact așa funcționează manifestarea: subconștientul manifestă ceea ce îi este familiar. Iar starea de abundență trebuie să devină familiară în mentalul tău.

În plus, dacă vrei să atragi banii în viața ta, vezi dacă nu cumva ai una dintre următoarele convingeri care îți sabotează manifestarea:

 

 1. Crezi că banii sunt răi, că nu te poți baza pe bani, că nu sunt acolo când ai nevoie de ei, sau că trebuie să muncești din greu pentru bani și că devii sclavul lor dacă o faci.

      2. Ești invidios pe oamenii care au bani, în loc să te lași inspirat de ei.

      3. Ai o imagine de sine foarte proastă, toxică, te vezi într-o lumină negativă și crezi despre tine că nu valorezi mare lucru, că nu ești suficient de bun, că oamenii de succes au calități pe care tu nu le ai.

 

Trebuie să observi dacă ai aceste convingeri și să începi să le contrazici, trebuie să afirmi opusul lor, chiar dacă într-o primă fază nu ți se va părea natural să o faci.

Tehnica funcționează garantat, dacă o aplici corect si este parte din metoda pe care o predau în Programul meu, Manifestation Academy, unde clienții mei manifestă deblocări financiare de până la mii sau chiar zeci de mii de euro lunar, lucrând fix pe conceptul lor de sine și pe schimbarea convingerilor adânc înrădăcinate în mintea lor în legătură cu banii.

Asemenea lor, este important să înțelegi că poți manifesta bani doar după ce mintea ta devine pregătită, deschisă pentru a-i manifesta.


Top secrete pentru atragerea banilor

 

Ca să atragi bani în viața ta, în primul rând trebuie să descoperi convingerile tale legate de bani și să vindeci relația ta cu banii.

Aceste convingeri s-au format în copilărie, pornind de la ceea ce ai văzut în familia ta legat de bani.

Aveau părinții tăi mulți bani sau se chinuiau să se descurce de la o lună la alta?

Cum se cheltuiau banii familiei și ce discuții existau în legătură cu banii?

Dacă ai văzut certuri între părinți din cauza banilor, suferință, lipsuri, în subconștientul tău ai asociat banii cu o sursă a răului.

Mintea ta și-a întipărit mesajul că banii sunt răi, că te cerți de la ei, că te fac un om rău.

Și subconștientul tău a reacționat în consecință: te-a „protejat” de bani, te-a ținut departe de bani.

A lucrat în așa fel încât să te mențină fix acolo unde se simte el familiar: exact în acea sărăcie cu care s-a obișnuit.

Așadar primul pas pentru atragerea banilor ține de vindecarea traumelor din copilărie, a rănilor emoționale pe care lipsa banilor le-a adus în primii tăi ani de viață.

Exact de la vindecarea traumelor pornește și metoda de manifestare conștientă pe care o predau în Manifestation Academy, iar clientii mei, lucrând tehnicile și exercițiile din Program (revizii, rescrierea poveștii, lucrul cu copilul interior etc.), au parte de deblocări masive pe toate planurile, inclusiv la nivel financiar.

În plus, pentru manifestarea banilor, este esențială vindecarea emoțională a relației cu tatăl, cu principala figură masculină din copilăria ta.

Explicația legăturii dintre relația cu banii și relația pe care ai avut-o în copilărie cu tatăl tău este următoarea:

Atât energia banilor cât și energia bărbaților este una masculină, având rolul de a oferi mijloacele de supraviețuire și de a te proteja („provide and protect”).

Dacă tu în relația cu tatăl tău ai fost rănită fizic sau emoțional, ai fost abandonată, nu te-ai putut baza pe el, nu era niciodată acolo când aveai nevoie de el, venea și pleca etc., este foarte probabil să ai aceeași relație și cu banii.

Ceea ce simți este că nu te poți baza pe bani, nu te simți în siguranță în legătură cu banii, banii vin și pleacă.

Așadar, dacă vrei să înveți în mod corect procesul de manifestare a banilor, pornește de la vindecarea relației cu tatăl tău.

Metoda mea de manifestare conștientă conține exerciții speciale de vindecare a traumelor, care cu siguranță îți vor fi de folos, dacă ai avut o relație defectuoasă cu tatăl tău.

Ca să vezi cum funcționează aceste exerciții și ce rezultate îți pot aduce, îți propun o întâlnire gratuită de consultanță online cu unul dintre colegii din echipa mea, care-ți va prezenta în detaliu metoda de manifestare conștientă din Programul Manifestation Academy.

În funcție de situația ta concretă, de fricile și de traumele pe care le ai, colegul meu îți va oferi recomandări pe care le vei putea aplica imediat după discuție, precum și câteva exerciții cu care poți începe să lucrezi pe vindecarea traumelor și pe atragerea banilor.

 

Sfaturi utile pentru atragerea banilor

 

Așa cum îți ziceam, banii sunt o energie masculină, iar ceea ce tu trebuie să deblochezi este energia de a primi, care este o energie feminină.

Pentru a debloca această energie, trebuie să fii cât poți de mult conectată la corpul tău și la emoțiile tale, iar asta înseamnă să înveți iubirea de sine.

Manifestările de abundență vor curge mult mai ușor când simți în corpul tău energia pe care ai simți-o în condițiile în care ai avea sumele de bani pe care ți le dorești.

Poți intra în această energie uitându-te la lucruri scumpe, imaginându-ți cum ar fi dacă le-ai avea.

Așadar, nu mai ocoli magazinele de bijuterii sau magazinele de lux în care în mod normal nu ai intra. Privește diamantele din vitrină ca și cum ai putea scoate cardul pe loc și ți-ai putea cumpăra tot ce îți dorești.

Probează haine scumpe, vezi cum îți stau, vezi cum te simți în ele.

Uită-te la oamenii cu bani, studiază-i, imaginează-ți că ești în locul lor.

Îți recomand, de asemenea, să practici în fiecare seară un exercițiu de manifestare a abundenței cu următorii pași:

 

 • Imaginează-ți că ai 1000 de euro. Gândește-te ce ai face cu ei, pe ce i-ai cheltui, ce plăceri ți-ai oferi.
 • Dublează suma și continuă să-ți imaginezi ce ai face cu 2000 de euro. Cum te-ai simți să ai 2000 de euro și ce dorință ți-ai împlini cu ei?
 • Dublează-i din nou! Ce stare îți dau cei 4000 de euro din cont?
 • Continuă procesul până când adormi și repetă acest exercițiu în fiecare seară.

 

Stai în energia de abundență cât poți de mult, astfel încât ea să devină familiară pentru subconștientul tău și să o poată manifesta în realitatea ta.

Iar dacă vrei să ai parte de îndrumarea mea și să primești mai multe tehnici și exerciții de manifestare conștientă a banilor, vino la o întâlnire de consultanță gratuită cu unul dintre colegii din echipa mea.

Vei afla cum Programul Manifestation Academy te poate ajuta să te deblochezi financiar rapid și să ajungi la prosperitatea pe care ți-o dorești.

Alătură-te comunității eduKiwi!