Sergiu Foca

Senior Copywriter

Poate te naști cu ureche muzicală, talent la desen sau un IQ demn de invidiat. Dar când vine vorba de publicitate, toată lumea o învață de la zero.
Despre mine

Salut! Eu sunt Sergiu M. Foca — copywriter la Kiwi Agency și eduKiwi.

Scriu zilnic texte pentru reclame, pagini de vânzare și mail-uri care vând produse de sute de euro.

De la un landing page de 20 de pagini până la reclame de câteva rânduri, scopul lor este să convingă oamenii să acționeze. Să cumpere produse, să se aboneze la newslettere, să participe la Webinarii, să se uite la video-uri, să vină în tabere și conferințe etc.

Fac asta de mai bine de 5 ani, timp în care am lucrat în 3 agenții de publicitate — Ctrl-D, Atu Advertising, Kiwi Agency — și am generat sute de mii de euro pentru diverse branduri.

În paralel am terminat și un Masterat în Marketing și Vânzări, fiind conștient de faptul că teoria are locul ei.

Însă experiența reală a venit din practică, unde am scris texte de vânzare pentru cursuri online, conferințe, multinaționale, cărți, hoteluri, agenții de turism, restaurante, complexe rezidențiale, spitale, companii de transport și diverse platforme online ca să le cresc vizibilitatea, vânzările și numărul de clienți.

Asta fac și acum, atât la job, cât și pe freelance.

Când nu scriu, vorbesc. Și îmi place să fac asta în cadrul organizației Toastmasters unde țin discursuri, prezentări și fel și fel de improvizații.

Sunt pasionat de vorbitul în public încă din liceu, iar de atunci m-am simțit în largul meu mai mult pe scenă decât în viața de zi cu zi.

Pe final, te las cu un singur gând: dacă vrei să înveți copywriting, ține minte că toți l-am învățat de la zero. :)

Cursuri în EduKiwi

Copywriting PROfit

Cu Oana Predoiu și Sergiu Foca
Marketing
76 Cursanți