Tunsori moderne barbati

 

1.1 Tunsori barbati 2022 – par scurt

Buzz cut este termenul care defineste o tunsoare scurta. Buzz cut insemna o tunsoare cu acelasi numar peste tot, foarte scurta, chiar 0. In prezent s-a adaugat la aceasta tunsoare un fade in partile laterale si spate, pentru a o face mai eleganta. Cu siguranta este o tunsoare in trend in 2022           

.

Crop cut este varianta tunsorii Buzz cut, dar adusa mai mult catre trendul zilelor noastre. La aceasta tunsoare (crop) avem de asemenea partile laterale si spate tunse foarte scurt, dar partea din top este “decupata”-“cropped” si lasata lungime, aranjata intr-un mod dezordonat.

Aceasta tunsoare a inceput sa fie din nou populara in urma cu 2 ani, si cu siguranta va ajunge in apogeu anul acesta.

1.2 Tunsori moderne pentru bărbați cu par mediu

2022 va fi anul in care ne vom desprinde de fade-urile care au devenit un cliseu pentru fiecare tunsoare. La tunsorile cu par mediu in partea de top, vom vedea par si in laterale si spate. Nu va mai fi ras cu shaverul ca si pana acum. Personal mi se pare o schimbare reusita, pentru ca parul este cel mai bun accesoriu pe care il putem valorifica doar atunci cand are putina lungime.

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

1.3 Tunsori barbati cu coada.

Tunsorile a caror lungime permit parul sa fie prins intr-o coada vor suferi o transformare in acest an. Pana de curand, arata cool sa iti prinzi parul din partea de top in coada. In acest an trendul va fi sa iti poti prinde tot parul in coada, sau o parte cat mai mare din acesta. Va trebui sa incepi sa il lasi sa creasca si in partile laterale si spate, daca iti doresti o freza cu parul prins in coada.

1.4 Tunsori barbati cu dungi

Pentru acest an, ramane in trend tunsoarea cu dungi. Dar mare atentie! Sa nu iti evidentiezi cararea cu ajutorul unei dungi! 

Daca preferi un look care sa iasa din tipar, poti opta pentru 2-3 linii grafice la intersectia dintre lungimea foarte mica, si cea putin mai mare in partile laterale. Nu uita sa pastrezi totul simplu, cu o nota de bun gust.

 

 


1.5 Tunsori  moderne barbati în funcție de formele fetei

Cu ajutorul parului putem reface fizionomia fetei. In functie de ce iti doresti, poti, cu ajutorul parului sa iti scoti in evidenta conturul fetei masculin, sau sa il estompezi, pentru un efect care te va face sa pari mai tanar. Insa, cum poti face asta?

Toata magia consta in volumul parului pe care il pastrezi, sau nu, in jurul intersectiei dintre partile laterale si partea de top.

 Cu cat va fi mai expandata pierderea (vei mentine volumul parului in acea zona) cu atat vei parea mai tanar, si chiar mai slab.

 Se va crea iluzia de fata mai alungita, mai subtire, deci va fi ca si cum ai dat jos kilogramele in plus.

In cazul in care vrei sa scoti in evidenta conturul fetei ca fiind mai masculin, mai aspru, ai grija ca zona care intersecteaza partile laterale si zona de top sa ramana scurta. 

Iti recomand ca daca forma fetei tale este alungita, sau spui despre tine ca esti slab, sa nu te tunzi foarte scurt in lateral pentru ca vei parea si mai slab.

In cazul in care ai cateva kilograme in plus, sau forma fetei mai rotunda, iti recomand ca pierderea in partile laterale sa fie una expandata, pastrand volumul in zona care intersecteaza partile laterale si zona de top.

In caz contrar, vei crea iluzia de fata si mai rotunda (vei mai adauga cateva kilograme in plus).

Nu uita sa te consulti mereu cu stilistul tau, pentru a afla ce tunsoare ti se potriveste in functie de forma fetei.

 

 

Alătură-te comunității eduKiwi!