CINE SUNT EU și de ce ar trebui să îți pese de Metoda de Manifestare pe care am creat-o?

„N-o să reușești niciodată nimic! Stai în banca ta și nu mai visa la succes, la anturaje cu oameni de calitate!

Ești o proastă! N-o să mai întâlnești niciodată iubirea, dacă nu o să rămâi cu mine!”

Nu știam atunci că traumele din copilărie mi-au creat, în primii ani de viață, un Concept de Sine toxic și convingerea că nu sunt bună pentru a fi iubită, că nu sunt cea mai importantă, că nu merit, că voi fi abandonată și respinsă, că banii se fac greu, că relațiile înseamnă pierdere și suferință.

Aș putea continua la infinit, dar aici nu este despre mine, ci despre tine și ce e de făcut, dacă te regăsești.

Nu știam că plecarea tatălui meu la vârsta de doi ani și lipsa lui îmi vor crea tipare de abandon și respingere în relația cu bărbații și blocaje în iubire.

Nu știam motivul pentru care atrăgeam la vârsta adultă parteneri indisponibili emoțional. Adevărul era că devenisem chiar eu indisponibilă emoțional.

Nu mă simțeam safe să îmi las inima deschisă în fața unui partener, de frică să nu mă rănească, pentru că am învățat că iubirea doare și, când te aștepți cel mai puțin, o vei pierde și vei rămâne singură, goală, pustie.

Aveam doi ani când a plecat tata și am privit spre poartă până la 14 ani… sperând să se întoarcă.

S-a întors, dar răul făcut în subconștient din cauza plecării lui ar fi fost iremediabil, dacă nu găseam SOLUȚIA despre care urmează să îți spun.

Nu știam nici că luam 10 pe linie ca să „cumpăr” iubirea de care credeam că nu sunt demnă, dacă nu sunt perfectă.

Nu știam că îmi formasem tiparul de a demonstra, care mai târziu în viață avea să mă ducă la codependență, sclavie emoțională și burnout!

Așa îmi spunea un fost iubit, undeva în adolescență.

Trăiam o relație toxică și din păcate nu a fost singura. O relație în care m-am simțit abandonată, respinsă, nedorită, cerșetoare de iubire, chiar abuzată și nerespectată.

Atunci am început să îmi pun întrebări.

E ceva în neregulă cu mine? De ce mi se întâmplă mie toate astea? De ce sufăr atât în relațiile mele de dragoste și nu numai? Așa e normal să fie o relație: în lacrimi, împăcări și despărțiri, scandal și certuri, cerșeală de iubire și suferințe?

După ce s-a sfârșit acea relație, am repetat tiparul.

Iar abandon, iar cerșeală, iar munca de a demonstra că sunt destul de bună ca să mă vadă, ca să mă aleagă, ca să mă vrea.

Iar despărțiri, iar certuri, iar lacrimi, iar inima frântă.

Pe deasupra, nevoia de perfecționism, lipsa curajului să aleg o direcție în viață care să îmi placă cu adevărat, anxietate, mâncărimi de piele și aceeași tristețe profundă în suflet, veche de când mă știam.

Ca un doliu.

Habar nu aveam că eu car în ființa mea nu doar traumele mele din copilărie, dar și tot bagajul de experiențe dureroase și marcante ale strămoșilor mei: abuzuri, abandon, trădări, lipsuri și alte traume transgeneraționale de care nu știam.

Nu știam nici faptul că familia mea trecea printr-un doliu dureros încă de dinainte să mă nasc. Asta înseamnă că trauma intrauterină și fătul (adică eu) resimțea toată tristețea, durerea, pierderea, suferința și anxietatea mamei, căci este legat și dependent de ea cu toată ființa!

Nu știam nici că văzându-mi bunicii și mama îndoliați toată copilăria, mereu supărați și nefericiți, mi-a „plantat” în subconștient convingerea că…

NICI EU NU AM DREPTUL SĂ FIU FERICITĂ!

Convingerea otrăvitoare care mi-a sabotat orice bucurie, orice pas înainte spre fericire, relații, succes și chiar sănătatea.

Am fost expertă la a manifesta SHIT SHOW: obstacole în iubire, despărțiri, trădări, abuzuri, umilințe, suferințe, probleme de sănătate și financiare, până mi-am dat seama că EU CREAM TOATE ASTEA, pentru că aveam un CONCEPT DE SINE TOXIC!

Eu sunt Roxana Borz, Regina Manifestării

De ce Regina Manifestării?

Oamenii din comunitatea mea m-au numit așa, deoarece i-am ajutat pe mii dintre ei să își manifeste viața dorită cu Metoda mea.

Am ajutat mii de cliente să obțină prin manifestare dorința cea mare și să devină ele însele regine in viața lor.

Sunt terapeut NLP acreditat național și internațional, Trainer acreditat național și coach pe manifestare.

Prima facultate pe care am studiat-o a fost Medicină și Farmacie și chiar am ajuns să lucrez în domeniu, zilnic, cu sute de bolnavi.

Bolnavi care veneau la farmacie să își rezolve problemele de sănătate, luând medicamente cu plasa. Reveneau lunar…

Am început să îmi pun întrebări despre viața mea, în momentul în care m-am simțit blocată pe toate planurile.

Cariera pe care o alesesem nu era ceea ce visam cu adevărat să fac.

Visul meu era să muncesc din pasiunea sufletului meu, să am un scop și un sens măreț în viața mea, să fiu pe scene mari, să vorbesc cu mii de oameni, să îi ajut să se vindece și să își creeze viața visurilor lor.

Eram deja pasionată de vindecarea traumelor din copilărie, de cum putem să ne vindecăm relațiile și să ne transformăm viața: mai multă prosperitate și abundență, mai mult succes, mai multă iubire și împlinirea sufletească la care toți visăm.

Anii treceau, iar eu studiam tot ce puteam în domeniile acestea.

Căutam răspunsuri, încercam să mă analizez și să înțeleg în profunzime cum funcționează lucrurile.

Între timp, viața mea se ducea de râpă.

Mergeam la un job pe care îl uram, unde stăteam uneori și 10 sau 12 ore/zi, chiar și în weekend.

Eram plătită puțin peste salariul mediu, după 5 ani de studii superioare în domeniu, deși munceam din greu și mă simțeam uneori ca un sclav pe plantație!

Relațiile mele erau mereu echivalentul codependenței, toxicității.

Întâlneam doar bărbați care mă făceau să sufăr (nu știam că eu mă biciuiam prin ei, pentru că nu mă iubeam). Mă luptam să îi câștig, îi aveam pe piedestal.

Eram „psihologul de serviciu” al altora.

Pentru că mereu m-a pasionat psihanaliza, să înțeleg de ce oamenii fac ceea ce fac și care sunt traumele din spate, ajunsesem să îmi ofer gratis sfaturile, ghidarea, experiența.

Nu mă simțeam liberă să fac ce îmi place, nu aveam timp pentru mine și cei dragi, aveam doar 20 și un pic de zile libere într-un an, ca orice angajat.

Nu dormeam nopțile de stres, plângeam mult, mă simțeam singură și descurajată.

Eram îngrijorată că dacă voi continua la fel, la finalul vieții voi regreta, simțind că mi-am ratat viața și misiunea pe acest pământ.

Totul până într-o zi.

O zi în care mi-am spus că VOI MANIFESTA o viață diferită, o viață de succes, o viață așa cum îmi doream.

O afacere din pasiunea de a fi ghid pentru alții în propriul lor proces de vindecare și manifestare a vieții ideale.

Posibilitatea să pot munci de pe laptop sau telefon de oriunde din lume, fără stresul că nu îmi permit sau trebuie să dau explicații cuiva legate de programul meu și zilele libere.

Să o pot pensiona pe mama, care a muncit peste 30 de ani să mă crească și să mă ajute ca mamă singură, până a ajuns la oboseală cronică și probleme care îi amenințau sănătatea.

Să câștig câteva zeci de mii de euro pe lună din pasiunea mea de a fi sfătuitorul de serviciu și să fac bine oamenilor cu materialele mele.

Să am o viață care îmi place, care mă face să mă simt mândră, fericită și împlinită, să simt că mă regăsesc în ea. Efectiv să îmi placă de mine și de viața mea.

4 ani și o decizie de curaj mai târziu… totul s-a MANIFESTAT exact cum visam!

Iată-mă acum, având o comunitate de peste 200.000 de oameni care mă urmăresc în Social Media și pe e-mail și iubesc materialele pe care le ofer, gratuite sau mai avansate, plătite.

Nu îți spun aceste detalii ca să mă laud. Nu am nevoie de asta, pentru că rezultatele oamenilor vorbesc de la sine.

Îți spun toate astea, ca să vezi și tu cât de departe poți ajunge.

Eu, un om simplu ca tine, având doar visul de a ajuta oamenii și de a-mi schimba viața, am reușit.

Totul datorită PAȘILOR de Manifestare pe care i-am descoperit și care FUNCȚIONEAZĂ.

Și poți și tu!

Concret, cum am reușit toate astea?