Manifestarea Dorintelor | Tehnici si Obstacole cheie

Ideea de manifestare a dorințelor poate părea pentru unii ceva de domeniul fantasticului, însă ceea ce m-ar bucura să înțeleagă toată lumea este că noi toți manifestăm dorințe tot timpul. Doar că aici sunt două variante, două posibilități – manifestăm conștient sau inconștient.

Atunci când avem o dorință mare, o dorință în adevăratul sens al cuvântului, avem de fapt o nevoie. E vorba despre emoționalul nostru, el are nevoia pe care o traducem rațional, o interpretăm ca fiind o dorință.

 

De ce este important sa intelegem procesul de manifestare?

 

De exemplu –  îmi doresc să am o relație anume. E o dorință. Dar în spatele dorinței este o nevoie anume. Poate să fie nevoia de siguranță, de afecțiune, nevoia de atenție, de validare, nevoia de a fi văzut auzit, important, ales, dorit, valoros și așa mai departe.

Eu îmi doresc relația X pentru că așa știu că mă voi simți Y.

Dar lumea fiecăruia dintre noi este propria noastră creație. Tu creezi realitatea ta! Iar asta ar trebui să facă lesne de înțeles că realitatea ta este reflecția ta. Aduci în realitate ceea ce conții.

Fiecare dintre noi are realitatea lui. Și ca să o spun așa cum gândesc, nu există o realitate identică pentru mai mulți oameni, nici măcar pentru doi oameni, pentru că realitatea este felul în care fiecare dintre noi asamblează și interpretează informațiile. 

Am avut de multe ori dezbateri despre ce este și ce nu este realitatea. Dovezile de la oamenii cu care lucrez sunt cum nu se poate mai clare că realitatea este ceea ce fiecare persoană creează, materializează din gândurile pe care le conține în subconștient.

Peste 1.000 de oameni și-au dorit o relație anume și au materializat exact relația dorită aplicând metoda mea de manifestarea conștientă.

Alte mii și-au dorit anumite sume de bani și i-au obținut după ce au învățat pașii pe care îi predau în academie.

Am întâlnit oameni cu afecțiuni aparent incurabile, care își doreau însănătoșirea și au manifestat-o prin tehnicile create de mine.

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale, gratuite, pe care le pregătesc autorii EduKiwi.

Să manifești nu trebuie să te învețe nimeni. O faci oricum. Ești creație divină și divinitatea asta face, manifestă. E definiția vieții, dacă vrei. 

Dar să manifești conștient o dorință este altceva. 

Eu asta fac. Învăț oamenii să manifeste conștient dorințele lor. 

Ce au în comun toți oamenii care vin la mine este că au răni din copilărie nevindecate, traume care le-au creat anumite blocaje în subconștient și din cauza faptului că în subconștient ei nu se simt în siguranță să aibă banii, să fie sănătoși sau să aibă acea persoană în viața lor, ei blochează manifestarea dorinței. 

 

Cum putem sa depasim obstacolele si provocarile in procesul de manifestare?

 

În Manifestation Academy îi ghidez timp de 6 luni de zile și îi învăț toți pașii corecți în metoda de manifestare conștientă pe care am creat-o după zece ani de lucru și studiu asupra traumelor din copilărie și asupra felului în care subconștientul nostru lucrează și manifestă lucruri în viața noastră.

Clienții mele trec de la NO contact, ignore, block cu persoana iubită la împăcare, chiar cerere în căsătorie, întemeierea unei familii și apariția unui copil sau de la blocaj financiar, la sume de câteva mii de euro lunar și am văzut chiar și clienți care și-au vindecat probleme de sănătate aparent incurabile folosind metoda mea de manifestare conștientă.

Cheia în manifestarea conștientă este să lucrezi conștient la a deveni acea versiune a ta care are dorința îndeplinită. Tehnicile și instrumentele cu care lucrez sunt bazate pe știință, sunt clare și odată înțelese pot fi aplicate de oricine.

 

Ce inseamna manifestarea dorintelor?

 

Job-ul tău, relația ta, sănătatea, forma fizică, prietenii, casa, tot ce te înconjoară te reflectă pe tine. 3D-ul tău e după chipul și asemănarea ta. Iar dacă nu-ți place ce vezi, conștientizează că nimic nu e de schimbat din afara ta ca realitatea să se schimbe.

“Nothing to change but self”, spune Neville Goddard.

Într-un astfel de punct, e timpul să preiei controlul asupra minții tale. E timpul să înțelegi că subconștientul multiplică ceea ce conține. Aceasta este treaba lui, să aducă în 3D ceea ce ai tu scris în el.

Conceptul de sine este sursa manifestării. Conceptul de sine este suma gândurilor pe care le ai despre tine și despre ceea ce te înconjoară, este povestea pe care ți-o spui și care în subconștientul tău este o certitudine. 

Dacă îți zici că îți dorești o mașină, o relație, o sumă de bani, practic afirmi că nu ai acel lucru. Tu ce gândești despre dorința ta? Dacă gândești că nu o ai, asta execută subconștientul, faptul că nu ai, lipsa dorinței îndeplinite. Manifestarea conștientă este despre ceva mai profund decât a-ți pune o dorință. 

Cu ajutorul conștientului, deși el reprezintă doar 5% din minte ta, îți poți schimba subconștientul, sursa din care manifești. Îți poți schimba conștient povestea. Științific vorbind, îți poți reprograma subconștientul.

Eu am lucrat ani de zile cu traumele mele, cu credințele și convingerile limitative, cu blocajele pe care le aveam. A fost o călătorie lungă și anevoioasă, dar sunt recunoscătoare pentru tot ce a fost.

Și tu vei avea nevoie de timp. Schimbarea nu se face peste noapte. 

Cei care aleg să vină în programul meu primesc scurtătura pentru transformarea lor, le ofer o tolbă plină de tehnici, instrumente și unelte testate și validate cu care să lucreze imediat.

În cele 6 luni de zile îi ghidez să înțeleagă metoda mea și îi provoc să aplice ceea ce le predau.

Primul pas în manifestarea conștientă este stabilirea clară a obiectivului, a dorinței.

 

Importanta claritatii in manifestarea dorintelor

 

La tot ce gândești, Dumnezeu, Sursa, Universul îți va da întotdeauna dreptate. Nu ți se va nega niciodată povestea, nu vei fi niciodată contrazis. Deci care e povestea la care vrei să îți dea Universul confirmare, dovezi în realitate?

Care e dorința ta?

“Dumnezeu este conştienţa omului, conştiinţa lui [de a fi], EU SUNT-ul său. Piesa vieţii este una psihologică, în care aducem împrejurări întru fiinţă prin atitudinile noastre, mai degrabă decât prin faptele noastre. Piatra de temelie pe care se sprijină toate lucrurile este conceptul omului despre sine. El face ceea ce face şi are experienţele pe care le are deoarece conceptul său despre sine este cel care este, şi niciodată din altă cauză. De-ar fi avut un alt concept despre sine, ar acţiona diferit şi ar avea experienţe diferite.” Neville Goddard

După ce știi clar ce îți dorești, e timpul să începi să lucrezi cu tine pentru schimbarea Conceptului de sine.

Devino acea versiune a ta care are deja dorința!

 

Tehnici de manifestare a dorintelor

 

Afirmațiile sunt un instrument foarte puternic. Cu ajutorul afirmațiilor schimbi gândurile vechi cu gânduri noi.

Afirmă din EU SUNT al tău ceea ce simți că ai nevoie. Fii perseverent. Nu contează că la început nu crezi ce îți spui. Vei ști că afirmațiile tale au devenit gânduri atunci când vei simți că așa este, că tu ești așa cum afirmi. 

Manifestarea conștientă este despre a ști, nu despre a crede. Te încurajez să lucrezi cu tine în fiecare zi. 

Pe lângă afirmații, practică revizia. 

 

Revizia este și ea unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le folosesc in Manifestation Academy. 

Rescrie povestea. Scrie o altă poveste, cea care ți-ai fi dorit tu să fie cea adevărată. 

Amintește-ți un moment care te-a afectat, vezi-l în imaginația ta, și ca și când te-ai uita la un film, schimbă scenariul. Imaginează-ți că lucrurile s-au finalizat altfel, așa cum vrei tu să fi fost, așa cum ție ți-ar fi fost bine să fi fost.

Fă-o cu convingere. Așa cum suprascrii un program, un cod, asta faci și tu cu subconștientul tău prin revizie.

Poți să folosești revizia pentru orice moment din trecutul tău, inclusiv pentru ceva ce te-a traumatizat. 

Lucrează cu imaginația ta. Este cel mai prețios dar pe care îl ai, folosește-l conștient!

 

Cum sa ne adaptam si sa ramanem flexibili in fata schimbarilor?

 

Rămâi conectat cu tine și permite-ți să ai zile bune și zile mai puțin bune. E OK. 

Acceptă că realitatea actuală este creația ta din vechile tale gânduri și las-o să fie. Nu îi acorda atenție, nu te opune, nu încerca să o contrazici și nici nu cădea în păcatul să crezi că nu vei reuși! Unde îți pui atenția aceea aduci în realitate, ajungi acolo unde este focusul tău.

Ce ai cu adevărat de făcut este să te observi și să păstrezi focusul pe tine cât mai mult timp, fără să te judeci, să te forțezi, să te feliciți sau să te critici.

Tu îți dai ție fiecare stare pe care o ai, nimeni alcineva. Învață să-ți dai starea pe care o alegi! Învață să-ți dai starea de dorință îndeplinită.

Ducându-te în imaginația ta într-un moment când dorința ta ar fi deja îndeplinită, observă cum te-ai simți. Cum te simți având dorința îndeplinită?

Asta e dorința ta! Vrei acea dorință pentru că de fapt cauți starea de dorință îndeplinită. Dă-ți-o! Dă-ți starea și persistă în ea.

Observă-te și lucrează cu tine. Nu va dura mult până când vei vedea că realitatea ta se schimbă. Pe măsură ce devii acea variantă a ta care are dorința, subconștientul materializează dorința.

Dacă îți dorești să mi te alături, ai acum cea mai bună ocazie să o faci!

A început prima campanie de Black Friday eduKiwi, în 11 ani de existență!

Poți să beneficiezi de o reducere de 15% la intrarea în Manifestation Academy

Vino la o discuție de consultanță gratuită despre Program până în data de 3 decembrie inclusiv și dacă decidem că ți se potrivește, vei beneficia de ofertă!

 

Îți recomand să programezi chiar acum consultanța, ca să afli cum te pot ajuta în Programul meu!

 

Alătură-te comunității eduKiwi!